Beter je geld aan een dieren asiel doneren . Dan aan deze VUILE RATTEN !! Oplichters !!! Geloof mij : Jullie komen nog een keertje de verkeerde tegen !! Beetje patsen met jullie dure auto's... Leggi di più
Rookgranaten
Bestelling nooit ontvangen, geen reactie op mail. Site nu uit de lucht? Instagram is beperk ingesteld voor berichten, TikTok is verwijderd. Kunnen we samen een melding doen bij BNN Boos?
Ik kan iedereen de service aanbevelen van deze geweldige site!!!! Mooie grote bestelling gedaan en onwijs goed geholpen , verzending is perfect verlopen en ja het kan eenmaal wat drukker met ver... Leggi di più
Ik snap mensen de negatieve tijd niet, vorig jaar kantje boord besteld(mijn fout, een moeder die er last minut aan denkt) en toch netjes optijd binnen, als dat niet zo was, dan was dit zws mijn eigen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn gespecialiseerd in maritieme noodsignalen
Paesi Bassi
- rookgranaten.eu
Goede kwaliteit snelle levering.
Rook is mooi dicht en goede kwaliteit.
Bestelling binnen 4 dagen binnen.
Krijgt er zelfs vaak wat extra bij.
Ik lees hier alleen negatieve reacties…
Ik lees hier alleen negatieve reacties dus bij deze . Ik ben tevreden ik bestel al een aantal jaar bij ze. Een reactie kan soms lang duren dat klopt . Maar als ze reageren wordt het netjes opgelost. 👍
Oplichting!!
5 fakkels besteld en betaald, krijg er 3 en in andere kleuren dan besteld. Heb ik dus niks aan. Geen retourbeleid en geen antwoord per mail. Net als andere die hier hun review hebben gegeven.
Mijn bestelde spullen niet gekregen
Mijn bestelde spullen niet gekregen , zegt dat het verzonden is, nooit ontvangen , slechte mail verkeer ,
Slordig, rare communicatie
Onbetrouwbaar
Wij hebben wen bestelling geplaatst
Wij hebben wen bestelling geplaatst, betaald en nooit gekregen, daarna onbereikbaar gebleven via alle kanalen. Bestel hier niet mensen! Jeffrey
Oplichterij
Oplichterij! Al enkele weken op een forse bestelling aan het wachten. Geen tot nauwelijks respons en vooral: geen levering waar wel voor betaald is. Absurd dat dit hedendaags nog mogelijk is.