Beter je geld aan een dieren asiel doneren . Dan aan deze VUILE RATTEN !! Oplichters !!! Geloof mij : Jullie komen nog een keertje de verkeerde tegen !! Beetje patsen met jullie dure auto's... Leggi di più
Rookgranaten
Bestelling nooit ontvangen, geen reactie op mail. Site nu uit de lucht? Instagram is beperk ingesteld voor berichten, TikTok is verwijderd. Kunnen we samen een melding doen bij BNN Boos?
Ik kan iedereen de service aanbevelen van deze geweldige site!!!! Mooie grote bestelling gedaan en onwijs goed geholpen , verzending is perfect verlopen en ja het kan eenmaal wat drukker met ver... Leggi di più
Ik snap mensen de negatieve tijd niet, vorig jaar kantje boord besteld(mijn fout, een moeder die er last minut aan denkt) en toch netjes optijd binnen, als dat niet zo was, dan was dit zws mijn eigen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn gespecialiseerd in maritieme noodsignalen
Paesi Bassi
- rookgranaten.eu
Goeie website
Goeie website, klantvriendelijk en mooie prijzen! Zeker een aanrader
Toppers
Ik zie verschillende revieuws van mensen, maar wat zijn dit toppers.
Op tijd, perfecte kwaliteit, goede communicatie,
Ik ben zeer kritisch en zeik man
Toppers zijn t
Voor 500€ besteld en naar waarde optijd…
Voor 500€ besteld en naar waarde optijd ontvangen duurde even voor de bestelling binnen was maar zoals beloofd voor oudjaar.
Vorig jaar ook hier besteld op het laatste moment en ook dit kwam optijd waardoor ik nu een groter bedrag aan durfde!
Ik vind het een top bedrijf en bestellingen komen aan💪🏻
Oplichting
Twee keer iets besteld op Rookgranaten.eu en twee keer slechte ervaring gehad. Zo hebben ze mijn bestelde spullen niet allemaal geleverd en wat wordt geleverd is totaal iets anders. Als je contact op neemt nemen ze niet meer de tijd om tot een oplossing te komen en negeren ze je. Een dikke tip, bestel hier niets!
Snap de negatieve tijd niet
Ik snap mensen de negatieve tijd niet, vorig jaar kantje boord besteld(mijn fout, een moeder die er last minut aan denkt) en toch netjes optijd binnen, als dat niet zo was, dan was dit zws mijn eigen fout.
Wederom besteld en super service EN OP TIJD besteld, schouderklopje voor mezelf, miss leer ik het toch.
Communicatie gaat wel oké alleen wat ik…
Communicatie gaat wel oké alleen wat ik me af vraag hoe hebben mensen betaald via overschrijving of iets anders wij via overschrijving en geven ze aan dat geld niet ontvangen is en me bank zegt dat het geld bij hun moet zijn echt raar
Goede service! Reageert snel op instagram. Binnen een paar dagen al binnen dus dat was ook chill!
Top service
Geweldige service, snelle levering
uitgebreid assortiment.
Rdg-2 rookbommen besteld voor een reveal party, plus 1 pot extra!
Volgende bestelling doe ik zeker hier
Geen poespas nette en goede service
Geen poespas wederom een nette en goede service gehad. Artikelen keurig netjes binnen gekregen. En met een mooi presentje zelfs.
Mij zul je niet horen klagen. Vragen worden netjes beantwoord en is er toch een probleem dan komt er altijd een zeer nette oplossing. Top dus
Geweldig mooi bedrijf
Geweldig mooi bedrijf, leuke producten en leverd snel. Enorme fijne vent die voor de hele wereld zijn uiterste best doet.
Dikke 10
Goed beschermt geleverd!
Goed beschermt geleverd en optijd! Zeker een aanrader!
Geen service. Oplichting.
Slechte service.
Bestelling geplaatst, maar nooit ontvangen.
Reageren bergen op. Niet op mail, niet op Insta.
Advies om hier niet te bestellen. Zijn gewoon oplichters.
Voor alle mensen die niet kunnen lezen…
Voor alle mensen die niet kunnen lezen of te lui zijn om te lezen:
== bedrijf zit in Duitsland (Hannover)
== diverse zaken die zij aanbieden zijn in NL NIET toegestaan.
== indien vervoerder (DPD / DHL) constateert dat er in het pakket iets zit wat niet is toegestaan / vervoerd mag worden dan wordt het pakket vernietigd.
== dus: NIETS bestellen wat niet is toegestaan in NL. Op diverse websites van de Rijksoverheid is te lezen wat in NL wel of niet is toegestaan.
== RUILEN is bij dit bedrijf NIET toegestaan.
Rookgranaten.eu
Rookgranaten.eu is oplichting, 362,- kwijt.
Slechte communicatie (mooie beloftes en praatjes) uiteindelijk niks geleverd gekregen. Bij een kritische vraag is de persoon al aardig chagrijnig en uiteindelijk wordt je geblokkeerd. En kun je fluiten naar je geld.
Conclusie is duidelijk (niet bestellen)
Vorigjaar aantal producten besteld
Vorigjaar aantal producten besteld, nog niet binnen.
Blokkeren op instagram is dus joun kortste weg? Haaksbergen is niet ver, wil het wel afhalen.
Altijd zeer goeie kwaliteit
Altijd zeer goeie kwaliteit, en levering is ook top (echt een aanrader mensen) ❤️
Zeer goede en snelle levering.
Zeer goede en snelle levering.
Artikelen geheel volgens omschrijving.
Voor 600 euro opgelicht
Voor bijna 600 euro aan vuurwerk besteld, nooit geleverd. Negeert me volledig op insta dm terwijl je kan zien dat hij het gelezen heeft. Ben inmiddels geblokkeerd.
Top service vaak gratis producten bij…
Top service vaak gratis producten bij de bestellingen en bestelling altijd netjes op tijd in huis
Top producten altijd nette levering al…
Top producten altijd nette levering al zijn er vragen wordt je goed geholpen kijk al weer uit naar me volgende bestelling