Wij hebben een rolgordijn besteld via Roldeco, na lang wachten hebben wij een heel mooi rolgordijn mogen ontvangen! De afwerking is erg netjes en de afmetingen zijn perfect gemaakt. Ik geef Rol... Leggi di più
BESTEL HIER NIET. Bestelling geplaatst op 6 maart met een beloofde verzending uiterlijk 17 maart. Uiteindelijk wekenlang niets ontvangen en nauwelijks reactie op e-mails en WhatsApp-berichten... Leggi di più
Zijn oplichters, bestel er niet, leveren nooit. In het begin lijkt het allemaal netjes maar later kan je geen contact opnemen met hun. Diverse keren geappt maar nooit antwoord maar als mijn vrouw... Leggi di più
Tja wat kan ik zeggen...nog nooit zo tevreden geweest als met de communicatie met Erman..heeft verstand van zaken en me heel goed begeleid over alles. Snel besteld en levering prima op tijd zou het ie... Leggi di più
BESTEL HIER NIET.
BESTEL HIER NIET.
Pas nadat ik de overeenkomst heb ontbonden wegens te late levering, kwam er ineens bericht dat de bestelling “onderweg” zou zijn. Dit bleek opnieuw niet te kloppen.
Tot op heden geen product ontvangen en ook geen terugbetaling, ondanks dat de termijn daarvoor inmiddels is verstreken.
Communicatie is traag en niet concreet, afspraken worden niet nagekomen. Mijn advies: vermijd deze partij.
Tevreden klant
Ik geef Roldeco 4 sterren omdat wij erg lang hebben moeten wachten op het rolgordijn en de reactie tijd soms wat lang duurde. Ik werd een beetje bang door de vele negatieve reacties maar Roldeco gaf aan dat vanwege een verhuizing zij achter liepen op schema.
Al met al zijn wij super tevreden met ons product en wij zouden hier zeker opnieuw bestellen!
Maten kloppen precies alles is netjes…
Maten kloppen precies alles is netjes afgewerkt tot slot mooie duo rolgordijnen opgehangen
Top kwaliteit en service
Ik heb mijn hele huis laten doen met jaloezieën en ben enorm tevreden met het resultaat. De service en begeleiding is super goed en de reactiesnelheid is top. Prijs/kwaliteit van de producten die ik heb besteld is van hoge klasse in deze dure tijden. Al met al een fantastische ervaring en voor iedereen aan te raden.
Communicatie mag wel beter maar de…
Communicatie mag wel beter maar de producten zijn tip top hele mooie duo rolgordijnen ontvangen
Nooit meer hier wat bestellen duurde…
Nooit meer hier wat bestellen duurde een maand tot me bestelling binnen was. En contact gezocht via whatsapp en 06 nummer maar geen gehoor was de eerste en de laatste keer voor mij
Het is een mooi product
Duidelijk prijs kwaliteit zeer goed en…
Duidelijk prijs kwaliteit zeer goed en levertijd perfect
KOOP HIER NIET!!!
KOOP HIER NIET!!!
Wat een verschrikkelijk bedrijf! Inmiddels een maand verder en nog steeds geen rolgordijn binnen! Loze beloftes via de app en geen reactie op e-mail. Bellen is sowieso onmogelijk.
Zijn oplichters
Zijn oplichters, bestel er niet, leveren nooit.
In het begin lijkt het allemaal netjes maar later kan je geen contact opnemen met hun. Diverse keren geappt maar nooit antwoord maar als mijn vrouw via haar eigen telefoon een app stuurt over een vraag voor een aankoop dat reageren ze gelijk. Dus pure oplichting.
Oplichterspraktijk Roldeco
Vorig jaar 19 juli 4 rolgordijnen besteld en betaald. Tot op heden nooit meer iets van gehoord. Ze reageren ook nergens meer op. Ondertussen maar bij een ander bedrijf besteld en laten plaatsen. Dit was binnen 2 weken geregeld. Iemand een idee hoe ik mijn geld weer terug krijg???
Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven.
Duo rolgordijn
Ik vroeg voor inmeten van een duo rolgordijn weinig reactie alleen kreeg ik welke artikel terwijl ik al duo rolgordijn zei en welke stad daarna niks meer vernomen heel slecht
Mooi product
Mooi product, prijs kwaliteit verhouding goed.
Bestelsysteem goed.
Communicatie tijdens het proces kan beter maar hij beloofde dit beter te doen.
Al met al tevreden.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, wordt op tijd gereageerd op de vragen. Gebruik de rolgordijn ondertussen al een maand en ben er zeker tevreden mee!
Alleen was de levering niet zo snel ( 1 maand), wat misschien normaal is voor rolgordijn.
Vriendelijke en persoonlijke service
Vriendelijke en persoonlijke service! Hordeur snel ontvangen en geïnstalleerd!
Super mooie rolgordijnen perfect op…
Super mooie rolgordijnen perfect op maat!
Levering duurde wel wat langer dan aangegeven op de website
Beste duo rolgordijnen ooit
Alla was goed, mooie duo rolgordijnen wij zijn super blij ermee zeker voor herhaling vatbaar. Top service ook!!!
Mooie producten mooie duo rolgordijnen
Mooie producten mooie duo rolgordijnen. Levering mocht iets sneller maar ik kreeg een uitgebreide uitleg over de reden van vertraging. Communicatie ging vlot. Rolgordijnen zijn zoals precies zoals ik ze wou hebben bedankt Roldeco ik zal jullie aanbevelen aan vrienden en familie.
Pas op
Pas op! Dit zijn oplichters!
Deze zaak is ook bekend bij de consumentenbond!
Leveren producten niet!
Positieve reviews zijn nep!
grappenmakers
niets bestellen hier, ze leveren niet en reageren nergens op.
positieve nieuwe reviews kunnen nooit echt zijn, ze zouden dan, de oude ook wel oplossen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.