Valutata 5 stelle su 5

Voor de tweede keer onze bestelling geleverd gekregen.(Raamhorren in frame) Geholpen met de inmeetmaten. Perfect geholpen. Snelle levertijd, prijs productkwaliteit top. Alles netjes verpakt, mon... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Pakket zou donderdag worden gebracht ik heel de dag thuis gewacht maar geen pakket, maar is gebeld met de vervoerder en wat blijkt: zat niet in de auto. Krijg s'avonds mail dat het nu dinsdag 28 ju... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

We streven ernaar om jouw leefruimte te verrijken met raamdecoratie die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. We geloven in maatwerk, vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor we een tastbare meerwaarde creëren in de dagelijkse levens van onze klanten. Ons doel is om een gevoel van luxe en comfort te bieden in elk huis, met op maat gemaakte raamdecoratie die voldoet aan de hoogste normen van esthetiek en kwaliteit.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Een bedrijf waar je terugkomt voor je bestellingen.

Voor de tweede keer onze bestelling geleverd gekregen.(Raamhorren in frame)
Geholpen met de inmeetmaten.
Perfect geholpen.
Snelle levertijd, prijs productkwaliteit top.
Alles netjes verpakt, montage set erbij.
Vriendelijk en correcte mensen, al heb je nog zoveel vragen.

23 maggio 2025

Zeer mooie horren

Zeer mooie horren. Onze ramen gaan naar buiten toe open en hebben 2 raamsluitingen waar de ramen mee dicht gaan waardoor een gewone hor niet past. De bestelde horren schuif je opzij. Super oplossing. Mooie kwaliteit.

3 giugno 2025

Risposta di Luxeraamdecor

Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, dank u voor uw waardevolle commentaar.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

De twee vriendelijke heren die de plissés hebben ingemeten hebben deze ook vakkundig en snel gemonteerd.
Dit bedrijf kwam ik na enige tijd zoeken tegen en ze leveren een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
We zijn super blij met deze plissés.

29 aprile 2025

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Helemaal blij met mijn dubbele plissé hordeur, plissé horren op mijn ramen en met mijn nieuwe easyclick plissé gordijn. Hele goede kwaliteit met een betaalbare prijs. Hele vriendelijke personeel.

15 aprile 2025

Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk een bedrijf die het snapt

Eindelijk een bedrijf die het snapt. Pliseehordeuren besteld. Vandaag bezorgd en werkelijk in een paar minuten bevestigd. Alles zat al in elkaar en we hoefden alleen de sponningen even in elkaar te drukken. Precies pas en snel geleverd. Wat een service! Niks geen geklooi met gebruiksaanwijzingen.Iedereen die zoekt, niet verder zoeken. Super bedankt!

8 aprile 2025

Zeer goed bedrijf.

Snelle respons op vragen, snelle levering en erg goede service (gratis hoekstuk na breuk).
Hor schuifdeur past perfect.

25 febbraio 2025

Mooie horren snel geleverd

Mooie horren, snel geleverd en vooraf nog een app gekregen om te checken of de maten goed gemeten waren.
Waren heel simpel te installeren!

7 marzo 2025

Weer een tevreden klant

Contact verliep super. Helpen met inmeten ook. Snelle levering.
Materiaal kan beter. De omlijsting is dun plastic.
Plaatsen ging prima volgens beschrijving.
MAAR voor mij super. DANK U.

1 marzo 2025

Valutata 5 stelle su 5

Goede snelle service en goed product

Ik heb bij Luxeraamdecor een hor op maat laten maken en ben erg tevreden over hun service. Ze hebben zelf direct contact opgenomen om er zeker van te zijn dat de hor goed past en ze geven daarbij goed advies. Daarna werd de hor al snel geleverd en hij past perfect.

6 gennaio 2025

Beste Mieke,

Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, hartelijk dank voor uw tijd en waardevolle opmerkingen.
Wij zijn u dankbaar voor het achterlaten van een positieve 5-sterren review op onze website. Ik wil je graag informeren dat je voor het achterlaten van een review 10% korting ontvangt op je volgende aankoop. De kortingscode die u heeft is geldig voor alle producten op onze website. Je kunt deze korting zelf gebruiken, of je kunt hem delen met een familielid dat iets wil kopen en hen laten profiteren van de korting. Vergeet niet je kortingscode aan te vragen door contact met ons op te nemen via whatsapp of e-mail voordat je je bestelling plaatst.

Prima

Duidelijke website, snelle levering, mooie kwaliteit.

14 dicembre 2024

Beste Cees,

Valutata 5 stelle su 5

Persoonlijk contact of ik goed had…

Persoonlijk contact of ik goed had opgemeten, heel fijn. Snelle levering. Makkelijke montage. Goede kwaliteit

11 dicembre 2024

In 1 woord " TOP"

1 ottobre 2024

Beste Erik,

Valutata 5 stelle su 5

Ideale oplossing voor onze draai kiepramen

Snel en goede service, zowel per whatsapp als in de showroom. Goede prijs kwaliteitsverhouding

7 ottobre 2024

Beste Eric,

Beste Geertje,

Valutata 5 stelle su 5

Goed product voor een redelijke prijs

Goed product voor een redelijke prijs. Goede communicatie. Snelle levering

26 agosto 2024

Beste Arie,

We zijn u dankbaar voor het achterlaten van een positieve 5-sterren beoordeling op onze website. Ik wil u graag informeren dat u 10% korting krijgt op uw volgende aankoop voor het achterlaten van een beoordeling. De kortingscode die je hebt is geldig voor alle producten op onze website. Je kunt deze korting zelf gebruiken, of je kunt hem delen met een familielid die hem wil kopen en hen laten profiteren van de korting. Vergeet niet je kortingscode aan te vragen door contact met ons op te nemen via whatsapp of e-mail voordat je je bestelling plaatst.

Goede site, makkelijk

Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten binnen 10 min. Klaar voor gebruik. Alles op maat geleverd

2 settembre 2024

beste Monique,

Super

Door een productiefout was onze hor direct kapot bij het plaatsen. Wij hebben meteen een nieuwe opgestuurd gekregen. Dik tevreden.

23 luglio 2024

mvg
luxeraamdecor team

Valutata 5 stelle su 5

snelle levering voor goede prijs…

snelle levering voor goede prijs product voldoet aan de verwachtingen.

2 agosto 2024

beste Hardy,

Luxe Raamdecor team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più