1. Officina di riparazione biciclette

Kørende cykelværksted der reparere og servicere din cykel on site, så du slipper for ventetiden ved et normalt cykelværksted og de logistiske problemer ved indlevering.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,1

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Bedste service - stor anbefaling!

Da min elcykel pludselig ikke virkede mere, tog jeg den med til den lokale cykelbutik for at få den lavet. Han kunne ikke finde fejlen, men ville forsøge for 1500 kr, at udskifte en del, uden garanti for det ville virke. Det turde jeg ikke. Efter at have fået anbefalet Rold Cykelservice, bestilte jeg tid, og allerede et par dage senere kunne han komme. Han var meget professionel, og efter at have gennemgået cyklen, lokaliserede han fejlen og fixede den, så den igen kører perfekt! Stor anbefaling herfra! Fra nu af er vi faste kunder!

11 agosto 2026

Ansvar

Vi havde en aftale kl. 15.00, men arbejdet blev først påbegyndt kl. 15.54.
Opgaven bestod i at udskifte batteriet i wattmåleren i min krank. Da arbejdet var afsluttet, var Rotor Drive Side Bolt ved pedalarmen knækket hele vejen igennem. Teknikeren kunne efterfølgende hverken be- eller afkræfte, om skaden var opstået i forbindelse med arbejdet.
Det bemærkes, at skaden ikke blev oplyst, hverken inden arbejdet blev påbegyndt eller ved afslutningen af opgaven. På den baggrund finder jeg det utilfredsstillende, at der ikke kan tages stilling til ansvar for skaden.
Teknikeren fremstod venlig og imødekommende, men den samlede oplevelse gør, at jeg ikke ønsker at benytte servicen igen og vil derfor ikke anbefale.

10 luglio 2026

Proaktiv, løsningsorienteret og professionel service.

Proaktiv, løsningsorienteret og professionel service.
Efter henvendelse blev vi kontaktet, og hurgtigt fandt vi en tid der passede.
Grundig gennemgang og test af cykel efter reparation, og meget rimelige priser.
Vi vil klart benytte Rold Cykelservice igen, ingen tvivl.

21 maggio 2026

en meget positiv oplevelse

en meget positiv oplevelse
nemt at få en aftale, som holdt til punkt og prikke og på min adresse, det er luksus
Tommy udstråler energi, venlig imødekommenhed
faglig autoritet og kunnen, han er hurtig og
min dejlige Batavus står nu som ny trods sine 16 år
jeg cykler igen (trods mine 76 år) med hjelm
det er livskvalitet
TAK!

4 maggio 2026

Meget tilfreds

Jeg har benyttet Rold Cykelservice 2 gange (Jan '25 og Maj '25), og jeg er meget tilfreds. Tommy er rigtig flink og nem at kommunikere med, og jeg har været meget tilfreds med de ting, han har lavet på min cykel.

20 maggio 2025

Super service

Super service. Tommy giver sig tid til at forklare, hvad han laver - og efter det grundige tjek, gennemgår han alt, hvad han har lavet. Min varmeste anbefaling.

20 maggio 2025

Mega god service

Mega god service. Kom i bil, skulle holde længere nede af vejen pga. Dagpleje. Alt var fikset, og cyklen iorden på 45 min. Det gør vi igen en anden gang, da alt andet er noget makværk, når man skal køre med sin cykel bag bilen for at få den lavet !

11 settembre 2024

Tommy er dygtig og troværdig

Tommy er dygtig og troværdig. Yder altid højt niveau af service og er god til at følge op. Jeg giver her min varmeste anbefaling og så ønsker jeg god vind. Two Wheel Company havde fornøjelsen af dig i en årrække og du er savnet ♻️💚

23 aprile 2024