Jydskentreprise Recensioni 7

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Skummel og skam

Jydsk Entreprise burde hedde Skummel & Skam. Skamfuldt opførelse er det i hvert tilfælde. Vi fik et tilbud på nyt tag og facade isolering og en tidsplan. Jydsk Entreprise, nedtog taget og afdækkede det åbne tag imod regn. Det kunne de så ikke finde ud af, med resultat af stormflod i hele huset. Entreprisen blev solgt videre. Tidsplanen skred med en måned+(burde kun have taget ca. 15 dage). Men når nu arbejdstiden er fra 12:00-18:00/21:00(sindsyge arbejdstider), kan det godt være svært at overholde tidsplanen.
Resultat efter 2 måneder: Åben tag, delvis facadeisolering. Stilladser over alt på matriklen. Affald mm. på hele matriklen. Ingen styr eller kontrol på noget som helst af de 2 firmaer.
Hold jer langt fra "skummel og Skam/Jydsk Entreprise"
Vi skulle nok have set programmet “Kontant”, hvor der beskrives et tidligere isoleringsfirma med samme ejer. Men det er jo så en lærestreg til os:(

26 maggio 2026
Logo di Jydskentreprise

Risposta di Jydskentreprise

Hej Alex

Nu var du jo ikke en del af at lave selve aftalen vdr projektet, hvilket vi jo kan se afspejler din anmeldelse.

Aftalen helt fra start har forholdt sig til at vi kom og tog jeres tag ned, og fik det skaffet af vejen, hvor derefter der ville komme en ekstern tømrer og overtage opgaven ift det yderligere arbejde.

Vi mødte to mand op på adressen kl 9, hvilket er dokumenteret via gps der er monteret i bilen, og arbejdede med nedtagning indtil vi var færdige, så vi kunne få lukket ordentligt af med presenning.

Nu passede det jo så desværre sådan, at kort efter vi var færdige med opgaven, kom der stormen Dave, som medførte at noget af presenningen var blæst af igen, hvilket vi jo naturligvis beklager, men vi kan trods alt ikke styre vejret.

Så tror du skal have snakket med jeres tømrer der står for opgaven, og fremlægge jeres kritik for ham, i stedet for at kaste bolden over til os, der desuden ikke har faktureret for mere end nedtagning og afskaffelse

Udover det har Daniel Poulsen (mig) ikke stået som ejer på noget firma der har medvirket i Kontant i forbindelse med hulmursisolering

Valutata 1 stelle su 5

Undgå Jydsk Entreprise

En stjerne er nok i overkanten.
Opgaven var meget simpel. Fliserens/behandling af 40 m2 fliser i gårdhave. Fliserne blev nogenlunde rene men alt andet er dybt kritisabelt. Medarbejderen havde svært ved at overholde aftaler, kom ikke som aftalt og overholdt ikke den aftalte tidsvarsel. Det værste var dog det svineri han efterlod. Der var mudder overalt. Helt op til tagrenden, på mur, stakit og i carport. Selv naboens vasketøj var fuldt af mudder. Brugte flere timer på at gøre rent. Absolut sidste gang jeg kontakter JydskEntreprise og kan kun anbefale alle til at undgå den samling amatører.

30 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Hurtig respons og god kommunikation…

Hurtig respons og god kommunikation hele vejen gennem processen.
Vi er stjerne lykkelige for for at have valgt Jysk Entreprice ApS. til at rense og efterbehandle vores fliser.
De efterlader et super flot resultat. 46 år gamle fliser er som nye.
Vi giver Jydsk Entreprice ApS. vores varmeste anbefaling

17 aprile 2026

loftisolering

meget dygtige og effektive medarbejder, god service, kan stærkt anbefale Jydskentreprise.dk til at loftisolerer med papiruld.

5 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil give firmaet min højeste…

Jeg vil give firmaet min højeste anbefaling. Lynhurtig respons og kommunikationen er i top!
Der blev passet på mine møbler og planter under rensning af taget, og malingen er veludført. Det er et firma, der kommer til aftalt tid og der var ingen ventetid! Jeg er SÅ glad for mit “nye” tag 😊

22 agosto 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più