1. Negozio di compravendita di figurine

Rokke.dk er en dansk webshop med fokus på Pokémon og samlerprodukter. Sortimentet består af nøje udvalgte varer, herunder unikke udgivelser og eksklusive produkter fra Japan, som ofte er svære at finde i Danmark. Vi tilbyder fragt fra 45 kr. og gratis fragt ved køb over 999 kr.

4,4

Great shop

I ordered a couple of japanese packages and they came fast and without any damages! I will definitely buy again from this shop :D

14 aprile 2026

Rigtig god og hurtig levering

Rigtig god og hurtig levering. Pakket forsvarligt! Varene er alle i pæn stand og til gode priser. Booster pakker var vildt fede fik et rigtig godt hit i en. Vil bestemt købe her igen og kan bestemt anbefales!

9 aprile 2026

meget tilfreds

Hurtig levering, og flotte japanske kort i pakkerne, jeg er meget tilfreds, og mit barnebarn der skulle åbne pakkerne strålede om kap med solen :)
jeg bestilte også enkelte kort, og man kunne se at der var passet rigtig godt på dem.

5 marzo 2026
Logo di Rokke

Risposta di Rokke

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord, Jette :)

Anmeldelse af Rokke

God service og kom hurtigt. Kan klart anbefale at købe her. Især når man ikke tit kan finde japanske pokemon kort andre steder.

2 marzo 2026
Logo di Rokke

Risposta di Rokke

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord, Christian!