Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En lidt forsinket anmeldelse. Kan anbefale blazes hvis man søger hurtig levering, god beskyttende indpakning og sødt personale! Vi samler her hjemme, hvor der bliver givet Pokemon til jul og føds... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Skrev ind omkring løsekort af Locana på hjemmesiden for at hører mere om netop løsekort fra Rise of the floodborn her var der hurtig kundeservice over mail og om hvilke kort jeg selv manglede og hvor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har mange gange handlet med Blazes hvor vi har siddet langt ude på natten og enten byttet eller jeg har købt - super gut en af de bedst i hobbyen!! :D skal 100% købe flere gange hos ham - ham kan i ro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse. Bestille 2 paradox rift booster bokse, 950kr stk. Modtog varen et par dage efter. Blazes har generelt rigtig gode priser og er helt sikkert værd at tjekke ud. Legit virksomh... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di hobbistica

Scritti dall'azienda

Blazes.dk er en dansk webshop, der specialiserer sig i samlekort, brætspil og tilbehør. Sortimentet spænder bredt, men der er især stort fokus på ældre sealed produkter og specielle udgivelser, som kan være svære at finde andre steder. Det gør Blazes.dk til et oplagt valg for samlere, der leder efter noget særligt og unikt. Der følges også med i de nyeste trends, og derfor finder du altid de nyeste Pokémon-udgivelser på hylderne. Uanset om du er på jagt efter nostalgiske boosters eller det seneste release, er der noget for enhver samler og spiller. Blandt de mest populære kortspil i sortimentet finder du Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh!, Lorcana og Pokémon, men der er også plads til mindre udbredte TCG’er og spændende fund, du ikke lige støder på alle steder. Dertil kommer et udvalg af brætspil og nødvendigt tilbehør som sleeves, deck-boxes, mapper og meget mere. Alt i shoppen er udvalgt med fokus på originalitet, samlerværdi og interesse for hobbyen. Blazes.dk drives med passion for kort, og det mærkes på udvalget og servicen. Uanset om du er ny i hobbyen eller har samlet i mange år, er der altid noget spændende at finde hos Blazes.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

alt igennem godt!

Vi samler her hjemme, hvor der bliver givet Pokemon til jul og fødselsdage.
Har købt gaver de sidste par gange fra blazes, hvor det virkelig har været en fornøjelse hver gang 😄

25 gennaio 2026

Rigtigt tilfreds...

Har handlet her et par gange. Hurtig levering, gode priser, så vil gerne anbefale til andre. God kundeservice

16 gennaio 2026

Hej Karina

Tak for din anmeldelse og for at handle hos os, det sætter vi stor pris på 😊

Vi har nu fundet din ordre, som var registreret under et andet navn. Hvis du ønsker at returnere booster boxen, tilbyder vi fortsat gerne enten ombytning til en ny box eller fuld refundering. Vi dækker naturligvis fragten begge veje, så det ikke vil koste dig noget. Du kan blot sende varen retur, som du modtog den.

Skulle sådan noget ske igen, hvilket vi selvfølgelig ikke forventer, er du altid meget velkommen til blot at kontakte os via mail 😊 Så finder vi en løsning og får klaret problemet.

Tak for din feedback samt de pæne ord om hurtig levering, gode priser og for anbefalingen 😊

Benjamin - Blazes

Gode produkter

Gode produkter, gode priser og hurtig levering! What’s not to like

5 gennaio 2026

Risposta di Blazes

Tusind tak for de pæne ord! 😊
Det er vi virkelig glade for at høre!

Valutata 5 stelle su 5

Gode priser og en dejlig begrænsning på…

Gode priser og en dejlig begrænsning på tilbudsvarer. Har købt her før og gør det igen.

17 luglio 2025

Risposta di Blazes

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊
Vi er glade for, at du sætter pris på både vores priser og begrænsningerne, de er netop med til at sikre, at flere får mulighed for at købe produkterne.

Valutata 5 stelle su 5

Fin butik med gode priser.

Fin butik med gode priser og hurtig levering. Men fik en pokemon boks uden promo kort, men som blev rettet efterfølgende.

29 novembre 2025

Risposta di Blazes

Hej Benjamin. Tak for anmeldelsen.
Ja.. det var en uheldig situation, da du desværre fik åbnet boxen.. ville gerne have byttet den for dig.. jeg har stadig ikke fået nogle Promo Lucario kort.. jeg vil dig gerne tilbyde dig et af de andre sealed promo kort vi har liggende.. det er selfølgelig ikke det som skulle have været i boxen..

Skriv gerne på mail til os hvis du ønsker det 😊

Mvh Benjamin - Blazes

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più