Valutata 1 stelle su 5

Prachtige fiets, service 0! Probeer nu al sinds 2 april contact te krijgen met klantenservice over inlog van de bijbehorende app. Dit kan alleen via de mail. Waar vervolgens niet op wordt gereageerd.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige fiets van kwaliteit. Het design van deze fiets is prachtig, je kan het helemaal naar eigen smaak inrichten. Enorm vriendelijk en behulpzaam team zit hier achter. Bij vragen word je gelijk ge... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Het was liefde op het eerste gezicht tussen mij en Oscar. (Mijn mooie gele Roetz fiets, die verdiende wel een naam.) Niet alleen fietst dit modelletje onwijs lekker en sportief, (ik krijg oprecht de v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Grossista di biciclette

Scritti dall'azienda

Roetz-Bikes is een Amsterdams fietsenmerk met sociaal & duurzaam geproduceerde design fietsen. Bij Roetz geloven we in tweede kansen voor grondstoffen en talent, en streven we naar een circulaire en inclusieve samenleving. We zien bruikbare grondstoffen waar andere schroot in zien. We zien talenten in mensen waar andere juist hun valkuilen waarnemen. In de Roetz Fair Factory maken mannen en vrouwen met een ‘rugzak’ prachtige designfietsen vanuit hergebruikte tweewielers. Met de hand én met trots. We leiden ze op tot ervaren fietsenmakers met verstand van zaken en goede vooruitzichten voor een vaste baan.

3,8

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Super fiets

Fietst heel goed. Is mooi. Echt aanbevelenswaardig! En gerecycled dus ook nog eens goed voor het milieu.

Risposta di Roetz Bikes

Beste Pepijn, bedankt voor het achterlaten van deze review. Onze makers hebben de fiets met trots en aandacht gemaakt. Het is leuk om te horen dat onze manier van werken echt wordt opgemerkt en gewaardeerd. Hiermee draag je bij aan een wereld met tweede kansen voor grondstoffen en onbenut talent. Let's Waste No More! Veel fietsplezier! Team Roetz

Happy🤗

Ik ben erg blij met mijn mooie fiets! Na de bestelling ervan heb ik de info en de communicatie als prettig ervaren. Tussendoor updates over hoe het ging met het proces.
Dat is fijn en je weet waar je aan toe bent.
Inmiddels de eerste 300 km erop zitten en wat rijdt het fijn.
Bedankt roetz en ga zo door👍Groet rianne

Risposta di Roetz Bikes

Beste Rianne, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We vinden het ontzettend leuk om klanten zoals jou te mogen helpen. Veel fietsplezier! Team Roetz

Superfiets

Superfiets, goede communicatie, maakt de verwachtingen helemaal waar.

Risposta di Roetz Bikes

Beste Stephan, bedankt voor je review en positieve beoordeling. We vinden het ontzettend leuk om klanten zoals jou te mogen helpen. Veel fietsplezier! Team Roetz

Roetz (‘road’ dames)

Mooie fiets, goede levering via fietsenwinkel in de buurt. Fiets rijdt heel fijn!

Risposta di Roetz Bikes

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Zo ontzettend blij met mijn Roetz Bike

Zo ontzettend blij met mijn Roetz Bike. Voor het eerst in tijden een fiets waar ik echt lekker op fiets en daarnaast ziet hij er prachtig uit!! Goede kwaliteit en service. Mooi bedrijf met een mooie missie en dito fietsen. Dikke aanrader.

Risposta di Roetz Bikes

Dank je Nanneke voor deze mooie 5-sterren review! We hopen dat jij nog lang van het fietsen op jouw Roetz blijft genieten!

Kwalitatief zeer goede fietsen

Kwalitatief zeer goede fietsen, mooi concept en super goede communicatie! Een echte blikvanger!

Risposta di Roetz Bikes

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We vinden het ontzettend leuk om klanten zoals jou te mogen helpen. Veel fietsplezier! Team Roetz

De upCycle van Roetz

Ik ben zelf al lange tijd geïnteresseerd in het hergebruik van spullen. Liever een goede tweedehands dan nieuwe 'rommel'.

Voor mijn fiets gold hetzelfde, maar ik wilde wel een goede fiets en geen opgeknapte fiets die goed genoeg was voor dagelijks gebruik in de stad waarbij de kans op beschadiging groter is.

Ik kwam uit bij Roetz - en ben meer dan tevreden.

Zij leveren een fonkelnieuwe fiets met 7 versnellingen maar wel (grotendeels) van gebruikte materialen.
Twee weken eerder dan de verwachte levertijd stond deze klaar bij de 'dealer' en werd ter plekke nog even afgesteld.

Een heerlijke fiets voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als recreatief gebruik.

Een absolute aanrader, niet alleen vanwege de kwaliteit, maar zeker ook vanwege de achterliggende UpCycle gedachte.

10 agosto 2021

Risposta di Roetz Bikes

Beste Lex, bedankt voor het achterlaten van deze review. Onze makers hebben de fiets met trots en aandacht gemaakt. Het is leuk om te horen dat onze manier van werken echt wordt opgemerkt en gewaardeerd. Hiermee draag je bij aan een wereld met tweede kansen voor grondstoffen en onbenut talent. Let's Waste No More! Veel fietsplezier! Team Roetz

Heel erg tevreden over Roetz

Heel erg tevreden over Roetz! Prachtige fiets kunnen samenstellen en snel antwoord gekregen op vragen die ik had in de ontwerpfase. Mooi bedrijf en fantastische werkplaats in Amsterdam Noord waar ik onmiddelijk geholpen werd toen er een schroefje los zat. Wel vind ik de fiets wat zwaar fietsen (met 7 versnellingen), en gebruik ik in de praktijk alleen versnelling 1 t/m 4 in de stad.

3 agosto 2021

Risposta di Roetz Bikes

Bedankt dat je de tijd heeft genomen om een mooie review te schrijven! Het is leuk om te horen dat je jouw Roetz helemaal naar wens hebt kunnen samenstellen. We vinden het ontzettend leuk om klanten zoals jou te mogen helpen.

Heb je al een eerste servicebeurt gehad voor jouw fiets? Graag zouden we bij een eerste servicebeurt naar de afstelling van jouw versnellingen willen kijken. Voor een eerste servicebeurt kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Veel fietsplezier! Team Roetz

Valutata 5 stelle su 5

I'm very happy with my new bike

I'm very happy with my new bike! Also feel nice that I am supporting the circular economy and their good initiative to hire people who has less privilege in finding a job in the Netherlands by buying their bike!
Thanks!

2 agosto 2021

Risposta di Roetz Bikes

Dear Sako, thank you so much for taking the time to send this! Everyone here at Roetz loves to know that our customers like what we do. Enjoy jour Ride! Team Roetz

Super goed

Erg mooie fietsen qua styling en het concept Roetz spreekt mij erg aan.
Aflevering thuis was goed zoals vermeld op de website.

Kortom ga zo door met dit goede doel.

15 maggio 2021

Risposta di Roetz Bikes

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Valutata 5 stelle su 5

Een zeer mooie en stevig fiets

Een zeer mooie en stevig fiets. Maar ook anders door zijn houten spatborden. De levering liep door Corona wat vertraging op, maar daarover is goed en regelmatig gecommuniceerd

14 maggio 2021

Risposta di Roetz Bikes

Bedankt dat je de tijd heeft genomen om een mooie review te schrijven! Het is leuk om te horen dat je jouw Roetz helemaal naar wens hebt kunnen samenstellen. Veel fietsplezier! Team Roetz

Topfiets

Topfiets. Plus een mooi verhaal en goede service!

29 aprile 2021

Risposta di Roetz Bikes

Bedankt voor je positieve beoordeling! Let's Waste No More!

Valutata 4 stelle su 5

Een fiets met terugtraprem en drie versnellingen

Een fiets met terugtraprem en versnellingen is bijna nergens te krijgen.
Omdat ik dagelijks met een hond fiets is een terugtraprem veel veiliger dan handremmen.
Via internet kwam ik bij Roetz terecht en het is een mooie en super rijdende fiets geworden.
Echter. in vergelijking met een fiets met alleen een terugtraprem, betaal je wel de hoofdprijs voor de drie versnellingen.

23 aprile 2021

Risposta di Roetz Bikes

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Voor ons staat naast het design kwaliteit voorop! Onze fietsen worden gemaakt met hoogwaardige componenten. We doen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we kwalitatief goede fietsen leveren. Veel fietsplezier! Team Roetz

Valutata 5 stelle su 5

Mooi bedrijf met super service

Mooi bedrijf, echt een aanrader als je een goede fiets zoekt.
Service helemaal top en de fiets is in het echt nog mooier dan op de site :-)

22 aprile 2021

Risposta di Roetz Bikes

Dank Rob! Mooie feedback, daar doen we het voor, elke dag opnieuw!

Heerlijke stads fiets

Heerlijke stads fiets. Geniet er elke dag van.
Prima service.

22 aprile 2021

Dank Teun! Fijn dat je dagelijks geniet van het fietsen op jouw Roetz

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più