Valutata 1 stelle su 5

Prachtige fiets, service 0! Probeer nu al sinds 2 april contact te krijgen met klantenservice over inlog van de bijbehorende app. Dit kan alleen via de mail. Waar vervolgens niet op wordt gereageerd.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige fiets van kwaliteit. Het design van deze fiets is prachtig, je kan het helemaal naar eigen smaak inrichten. Enorm vriendelijk en behulpzaam team zit hier achter. Bij vragen word je gelijk ge... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg tevreden over Roetz! Prachtige fiets kunnen samenstellen en snel antwoord gekregen op vragen die ik had in de ontwerpfase. Mooi bedrijf en fantastische werkplaats in Amsterdam Noord waar ik o... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Het was liefde op het eerste gezicht tussen mij en Oscar. (Mijn mooie gele Roetz fiets, die verdiende wel een naam.) Niet alleen fietst dit modelletje onwijs lekker en sportief, (ik krijg oprecht de v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Grossista di biciclette

Scritti dall'azienda

Roetz-Bikes is een Amsterdams fietsenmerk met sociaal & duurzaam geproduceerde design fietsen. Bij Roetz geloven we in tweede kansen voor grondstoffen en talent, en streven we naar een circulaire en inclusieve samenleving. We zien bruikbare grondstoffen waar andere schroot in zien. We zien talenten in mensen waar andere juist hun valkuilen waarnemen. In de Roetz Fair Factory maken mannen en vrouwen met een ‘rugzak’ prachtige designfietsen vanuit hergebruikte tweewielers. Met de hand én met trots. We leiden ze op tot ervaren fietsenmakers met verstand van zaken en goede vooruitzichten voor een vaste baan.

3,8

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Erg blij met mijn nieuwe fiets

Erg blij met mijn nieuwe fiets. Is erg mooi en fietst heerlijk. Goede service.

3 dicembre 2021

Risposta di Roetz Bikes

Dank je wel voor deze mooie 5-sterren review! We hopen dat jij nog lang van het fietsen op jouw Roetz blijft genieten!

Beste fiets ooit!

Hoge graad van service. Prima op de hoogte gehouden. Snelle en super levering! absolute aanrader !

3 dicembre 2021

Risposta di Roetz Bikes

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We vinden het ontzettend leuk om klanten zoals jou te mogen helpen. Veel fietsplezier! Team Roetz

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, reageren snel op de mail! En super tevreden over mijn nieuwe fiets!!

2 dicembre 2021

Fantastisch

Zowel de fiets, het verhaal, als de persoonlijke service. Ik ben fan!

25 novembre 2021
Non scritta su invito

Risposta di Roetz Bikes

Beste Daisy, bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Veel fietsplezier gewenst! Team Roetz

Valutata 5 stelle su 5

prachtfiets met een hart van goud

via het fietsenplan van werk een electrische Roetz fiets gekocht. Van tevoren kunnen proberen op de "werkplaats", in Amsterdam, waar je een goed beeld krijgt hoe dit prachtige idee in alle stappen doorlopen wordt. Daardoor krijgt de fiets een warm hart waar ik nu al bijna een week op fiets.
Daarnaast vind ik de fiets prachtig en is nauwelijks te zien dat hij electrisch is doordat de accu zo mooi is weggewerkt in het achterwiel. Een aanrader voor wie een stadfiets zoekt.

23 novembre 2021
Non scritta su invito

Risposta di Roetz Bikes

Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische review. Het is leuk om te horen dat onze manier van werken echt wordt opgemerkt en gewaardeerd. Veel fietsplezier!

Valutata 4 stelle su 5

Mooie fiets met prima materialen

Mooie fiets met prima materialen. Duurde wel even voordat er een passende framemaat uit de grachten was gevist. Zit wel nog een tikje in de versnelling, maar daarvoor gaan we naar de lokale Roetz fietsenmaker.

11 novembre 2021

Risposta di Roetz Bikes

Beste Hein, bedankt voor je positieve beoordeling en dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven.
Ik zie dat je contact hebt gehad met onze klantenservice en dat het probleem inmiddels is opgelost. Denk je om de jaarlijkse onderhoudsbeurt bij je fiets dealer of bij de Roetz Fair Factory? Met een beetje liefde en aandacht blijft de fiets ook in de toekomst altijd lekker fietsen! Veel fietsplezier! Team Roetz

Valutata 3 stelle su 5

Communicatie kan beter

De fiets is top. De communicatie omtrent de levering liet echter te wensen over. De fiets is tot twee keer toe uitgesteld. In totaal iets van 12 weken. Dit werd echter elke keer pas gemeld in de week waarin deze geleverd zou worden. De redenen voor uitstel waren te verwachten met de huidige problematiek qua grondstoffen, maar het informeren van de klanten hierover zou actiever mogen en moeten

9 novembre 2021

Risposta di Roetz Bikes

Bedankt voor het achterlaten van deze review. We begrijpen dat het ontzettend vervelend is dat je bestelling niet op tijd is geleverd en dat we jou niet tijdig van de juiste informatie hebben voorzien. Daarvoor wil ik onze oprechte excuses aanbieden. Het is natuurlijk niet onze bedoeling om onze klanten zo lang te laten wachten op hun Roetz. We zijn dan ook steeds bezig onze klantenservice aan te passen en te verbeteren zodat zulke situaties niet meer voorkomen. Jouw feedback is dan ook zeer waardevol voor ons. Veel fietsplezier gewenst! Team Roetz

Valutata 4 stelle su 5

Mooie fiets en duidelijke communicatie

Mooie fiets en duidelijke communicatie. Moest er wel even op wachten maar dan heb je ook iets!!

9 novembre 2021

Risposta di Roetz Bikes

Beste Marlies, dank je wel voor je positieve beoordeling, daar doen we het voor, elke dag opnieuw! Team Roetz

Mooie & goede fiets

Mooie & goede fiets, goede service.

8 novembre 2021

Risposta di Roetz Bikes

Dank Bart we zijn er trots op dat we jou als klant blij kunnen maken!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, snel en makkelijk contact via mail en telefoon. Door Corona wat vertraging in levering maar daar werd heel duidelijk over gecommuniceerd. Super blij met mijn mooie nieuwe fiets!

5 novembre 2021

Risposta di Roetz Bikes

Beste Marjolijn, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We vinden het ontzettend leuk om klanten zoals jou te mogen helpen. We hopen dat jij nog lang van het fietsen op jouw Roetz blijft genieten! Team Roetz

Een fiets online kopen

Een fiets online kopen? Het kan dus! Ik koos voor Roetz, o.a. omdat hun bedrijfsfilosofie mij aansprak en de getoonde fietsen er goed uitzagen. Ik besloot de gok te wagen.
In eerste instantie ging er iets mis: de fiets die ik kreeg had heel toevallig een erg hoge instap, niet heel handig voor iemand van 77.
Nadat ik het probleem per e-mail had uitgelegd, werd de fiets teruggenomen en kreeg ik een model met een ander, meer gangbaar frame. Zonder verdere kosten en gedoe.
Met de fiets, die ik nu heb ben ik heel blij en tevreden. Hij ziet er geweldig uit en hij loopt heerlijk licht. Zelfs zonder versnellingen…want ik wilde echt een fiets zonder toeters en bellen en met een ouderwetse terugtraprem.
Ik kan Roetz van harte aanbevelen! Lekker fietsje!!

5 novembre 2021

Risposta di Roetz Bikes

Beste Evelien, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Jouw mening is enorm belangrijk voor ons. Onze makers hebben de fiets met trots en aandacht gemaakt. Het is leuk om te horen dat onze manier van werken echt wordt opgemerkt en gewaardeerd. Hiermee draag je bij aan een wereld met tweede kansen voor grondstoffen en onbenut talent. Let's Waste No More! Veel fietsplezier! Team Roetz

Valutata 5 stelle su 5

Goede service mooie fiets!

Mooie uniek fiets! helemaal naar eigen wens opgebouwd en kleur.
De fiets was er sneller dan verwacht en heb hem in de werkplaats op kunnen halen, rij er nu al paar maanden mee en erg tevreden.

3 novembre 2021

Risposta di Roetz Bikes

Beste Rinske, bedankt dat je de tijd heeft genomen om een mooie review te schrijven! Het is leuk om te horen dat je jouw Roetz helemaal naar wens hebt kunnen samenstellen. Veel fietsplezier! Team Roetz

Top fiets

Prachtige hippe fiets binnen gekregen vandaag!!
Met een mooie backstory.

Risposta di Roetz Bikes

Beste Willem-Jan Sanders, bedankt voor het achterlaten van deze review. Onze makers hebben de fiets met trots en aandacht gemaakt. Het is leuk om te horen dat onze manier van werken echt wordt opgemerkt en gewaardeerd. Hiermee draag je bij aan een wereld met tweede kansen voor grondstoffen en onbenut talent. Veel fietsplezier! Team Roetz

Top!

Fijn concept, mooie fiets, goede service!

Risposta di Roetz Bikes

Dank je Daphne voor deze mooie 5-sterren review!

Een heerlijke fiets!!

Een heerlijke fiets!!! De wat lange levertijd was snel vergeten.
De trapondersteuning is prima, in weer en (tegen-)wind en met de app prima te regelen. Klein minpuntje is de plaats van het oplaad-stekkertje, dat had wat hoger mogen zitten.
Ook zonder ondersteuning is het licht trappen op deze fiets. De energie- terugwinning vergeet ik soms te gebruiken maar ondanks dat nog nooit een lege accu gehad.
Met vele honderden kilometers afgelegd, nog geen enkel technisch probleem tegengekomen. Alles werkt naar behoren. Echt fijn.
Een echte aanrader!!!

Risposta di Roetz Bikes

Beste Herman, dank voor jouw review! Fijn dat je zo enorm blij bent met jouw Roetz fiets, we waarderen je positieve feedback! Een fijne dag. Team Roetz

in 1 woord Super

in 1 woord Super! Een heel tof design, lekker retro en door recycling milieubewust! helemaal van deze tijd! Daarbij lichtgewicht, geen onnodige fratsen en fietst fantastisch!

Risposta di Roetz Bikes

Dank Rozalien we zijn er trots op dat we jou als klant blij kunnen maken!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più