Valutata 5 stelle su 5

Super goed geholpen het was een hele zoektocht nadat de bliksem was ingeslagen om de oorzaak te vinden. Maar uiteindelijk de oorzaak gevonden en verholpen 🙏. Heel fijn dat je ons snel tussen door... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Roel heeft vandaag voor de 3e keer uitstekend werk afgeleverd. Deze keer heeft hij voorbereidend werk voor onze nieuwe keuken verricht: stopcontacten verplaatst en nieuwe stroompunten gelegd vanuit... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Elettricista
  2. Azienda fornitrice di energia elettrica

Scritti dall'azienda

Roel's Elektra staat garant voor professionele elektrische oplossingen op maat. Van installatie tot reparatie, ons toegewijd team biedt betrouwbare service met een persoonlijke touch. Vertrouw op Roel's Elektra voor hoogwaardige elektrische diensten die voldoen aan al uw behoeften.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Super goed geholpen het was een hele…

Maar uiteindelijk de oorzaak gevonden en verholpen 🙏.
Heel fijn dat je ons snel tussen door gepland kon krijgen dank daarvoor

23 agosto 2024

Zeer aan te bevelen!

Zeer aan te bevelen! Plafondventilator was zeer snel en vakkundig geïnstalleerd. Bij een volgende keer neem ik weer contact met hen op.

9 luglio 2024

Top elektricien!!

Na zelf kortsluiting te hebben veroorzaakt moesten er nieuwe kabels getrokken worden. Roel en Laurent hadden het druk met een grote klus maar hebben toch een gaatje kunnen creëren om ons uit de problemen te helpen.

Telefonisch contact was prettig. Beide mannen verstaan hun vak, zijn heel beleefd en willen de ruimte netter achterlaten dan hoe ze het aantroffen.

Ik kan een ieder aanbevelen om Roel en Laurent te contacteren voor hun elektra!

Roel en Laurent bedankt!

6 luglio 2024

Aanbeveling Roel's Elektra!

Roel heeft vandaag voor de 3e keer uitstekend werk afgeleverd. Deze keer heeft hij voorbereidend werk voor onze nieuwe keuken verricht: stopcontacten verplaatst en nieuwe stroompunten gelegd vanuit de meterkast.
Wederom in goed overleg en de prijs/kwaliteit klopt helemaal.
Roel is daarnaast zeer klantvriendelijk, luistert naar je wensen en denkt in oplossingen.
Inmiddels kan ik als terugkerende klant, Roel's Elektra aanbevelen!

6 luglio 2024

Snelle service

Na een storing aan de zonnepanelen kwam Roel snel langs en heeft daarnaast ook nog een andere storing in de meterkast opgelost.
Snelle service en goed geregeld. Bedankt Roel!

5 luglio 2024

Goed werk

- vlotte afspraak;
- redelijke prijs;
- gedaan wat er is afgesproken;
- netjes gewerkt;
- ik bewaar z’n telnr.

22 maggio 2024

Laurent elektrotechniek en service

Laurent elektrotechniek heeft de meterkast uitgebreid en een kabels getrokken voor de nieuwe keuken. Fijne communicatie, komt snel langs en werkt netjes en secuur. Laurent levert goed werk af!

18 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Een elektricien blijkt lastig te vinden!

De eerste elektricien die na 5 weken zoeken daadwerkelijk verscheen voor een wat simpele klus; het plaatsen van een opbouw stopcontact. Prettige persoonlijkheid, luistert naar de klant en geeft gedegen advies. Klus vakkundig geklaard met net dat stukje meer door toch alle draden netjes weg te werken. De volgende keer vraag ik expliciet naar Roel.

29 aprile 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più