Netwerkkabel trekken in huis
Netjes 2x cat 6a netwerk kabel getrokken in huis na offerte en afspraak maken. Keurige opbouw, vriendelijke kerels en het werkt!

Risposta di WeYa
Vakmanschap dat verder gaat dan techniek WeYa.nl is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor elektrotechniek. Wat begon met kleine klussen is uitgegroeid tot een professioneel team dat zich dagelijks bezighoudt met elektra, data, wifi en beveiligingssystemen. We leveren geen snelle standaardoplossingen, maar doordacht werk dat functioneert én lang meegaat. Oog voor detail, aandacht voor mensen We luisteren naar wat er écht nodig is. Niet alleen technisch, maar ook praktisch. We denken mee, geven eerlijk advies en zorgen dat het eindresultaat klopt tot in de details. Want pas als alles klopt, voor ons én de klant, zit het werk erop.
Maasstraat 477, 1823XR, Alkmaar, Paesi Bassi

Risposta di WeYa
Vriendelijk, overleggen goed. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

Risposta di WeYa
Can't recommend highly enough!
Sem was incredibly responsive to my inquiry and emails, and even suggested a setup that was more suited for my house. Both Sem and Mark were very knowledgable and nice to work with, and I really appreciated their professionalism, communication, and friendly atmosphere. Will certainly recommend them to anyone and use them in the future.

Beste Mark en Sam,
Hierbij wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het oplossen van onze internet/wifi storing. Alle systemen draaien beter dan vanouds. 5 sterren service!
G. Yasli

Risposta di WeYa
Mark en Sem hebben netwerkkabels aangelegd. Dat deden ze snel, secuur en hebben mij op elke stap goed geadviseerd. Ze zijn niet weggegaan voor ze zeker waren dat alles top functioneerde. Het resultaat is exact waar ik op hoopte. Aanrader!

Risposta di WeYa
Ik heb al mijn stopcontacten laten aarden door WeYa. Het is een huis uit de jaren 70 en de vorige eigenaar heeft veel zelf gedaan in het huis maar niet heel goe dus was een behoorlijke uitdagin maar dankzij Mark en Sem en hun vindingrijkheid en kennis is het toch gelukt. Super service van ze

Risposta di WeYa
Mark en Sem hebben fantastisch werk geleverd in onze woning. De groepenkast is vakkundig vervangen en alle stopcontacten zijn geaard. En dat binnen no-time. Vakmannen!

Risposta di WeYa
Wat een fijn bedrijf is dit! Alles geheel volgens afspraak. Keurig op tijd en vrolijke /zeer correcte monteurs die ook nog even goede adviezen geven. Een aanvullend verzoek blijkt geen probleem . In relatief korte tijd werden er 2 kabels getrokken en contactdozen gemonteerd. Werkplekken worden keurig achtergelaten. Top!!!

Risposta di WeYa
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.