Jeg komme med nakken og skulder smert og er helt låst i min venstre side, og havde brug for at løst mit problem. Jeg har aldrig været her før, og bliver mødet velkommen og blive spurt ind til hvo... Leggi di più
En enormt behagelig oplevelse. Følte mig i gode hænder. Cem var både lyttende ift. min problemstillinger med gener fra skulder nakke og front, han var dygtig og utrolig professionel. Den bedste massag... Leggi di più
Netop hjemkommet efter min 3. Behandling hos Rødovre massageklinik. Det er uden sammenligning den bedste massage jeg nogensinde har fået! Cem er vanvittig dygtig og ved præcis hvad der skal til for at... Leggi di più
Jeg valgte Rødovre Massageklinik til graviditetsmassage. Det er et sted af god kvalitet i henhold til kommentarerne. Cem er en munter og varm mand. Den lytter til dig og fokuserer på din smerte i o... Leggi di più
Rødovre Centrum 1K, 1. 191, 2610, Rødovre, Danimarca
- +4531383822
- kontakt@rmklinik.dk
- rmklinik.dk
A very good place to get massage
A very good place to get massage. Very friendly and cozy place. Definately will give a 5 star… see you very soon

Absolut fantastisk massage
Absolut fantastisk massage - en af de bedste, jeg har fået!!

En god success oplevelse
Jeg har altid døjet med skulder, ryg og nakke smerter. Og jeg har altid udskudt at tage til massage, men nu skulle det være. Jeg fandt Cem og hvor er jeg glad for det. Han var virkelig professionel, rar og meget detalje orienteret. Jeg får ikke jag i skulderen mere som jeg plejede og skal helt sikkert tilbage igen!

Risposta di Rødovre Massageklinik
Den bedste massage jeg nogensinde har…
Den bedste massage jeg nogensinde har prøvet!
Meget professionel, behagelig og god massør. Man går ud fra massagen som et nyt menneske. Jeg kommer helt sikkert igen!

Fantastisk massage
Jeg har døjet med diverse smerter i hele kroppen i 17 år, jeg fik en behandling på 120 min. Jeg kan virkelig anbefale at komme hos Cem, han er en meget professionel, behagelig og dygtig massør. For første gang i meget langtid har jeg ikke haft så stærke smerter, og havde en hel nats søvn uden at vågne med smerter i løbet af natten. Jeg kommer helt sikkert at forkæle mig selv med god massage.

Fantastisk
Super dejlig og professionel massage, alle mine penge værd, kan klart anbefales!

👍varmeste anbefaling
Varmeste anbefaling - skøn massage og dejlig professionel behandler 🤩

Risposta di Rødovre Massageklinik
Kan varmt anbefale massage hos Cem.

Yunus
Hej alle, har nu været mange steder henne for at blive tilfredsstillet med en god omgang massage. Kan så sige her der lever han op til mine krav, meget dygtig og professionel. 👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mv Yunus

Risposta di Rødovre Massageklinik
Super dygtig og imødekommende massør
Super dygtig og imødekommende massør. Meget behagelig oplevelse, i behagelige og rene omgivelser.

Risposta di Rødovre Massageklinik
Fik massage i fars dag gave
Fik massage i fars dag gave. Hyggelig klinik, behageligt personale og god massage. Kommer helt sikkert tilbage.

Dygtig og professionel massør
En meget grundig, dybdegående og behagelig massage. Allerede efter første besøg er mine smerter væsentlig mindre og jeg glæder mig allerede til næste besøg.
Bettina V

En helt fantastisk oplevelse
En helt fantastisk oplevelse.
Cem er utrolig professionel og super dygtigt. Jeg havde bestilt tid til en klassisk massage, men ved ankomst til klinikken bliver jeg mødt af Cem, hvor vi sætter os ned og har en samtale. Han spørger ind til mulige smerter og navigere på den måde frem til, hvilken behandling, der er bedst for mig.
Fremragende behandling, med rene og rolige omgivelser. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen.

Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Virkelig god massage. Værelset er rent og Cem er så dygtig og professionel. Hvis jeg havde råd ville jeg komme hver uge. Men jeg må nøjes med at prøve at komme en gang om måneden, for man har det rigtig godt bagefter. Gode priser og god message. Kan anbefales.

Rigtig dygtig
Rigtig dygtig! Jeg har lige fået 2 timers massage kan anbefaledes 😍

FANTASTISK OPLEVELSE
FANTASTISK OPLEVELSE!
Jeg har fået lavet massage på andre klinikker før, men i går prøvede jeg massage hos Cem, for første gang.
Aldrig har jeg fået lavet så professionelt massage før.
Jeg har problemer med nakken, og Cem fik virkelig fat på problemerne i min nakke samt ryg.
Han forklarede mig også hvad det kunne skyldes.
Ekstra bonus var, at der ingen larm kom udefra. Værelset var rent og lyset var dæmpet.
D.v.s. ingen generende effekter omkring.
Vi ses igen om to uger!

Risposta di Rødovre Massageklinik
Jeg er triatlet og træner svømning
Jeg er triatlet og træner svømning, cykling og løb 6 dage om ugen ialt 10-15 timer. Min krop har brug for hurtig restitution af muskler og jeg har fokus på at passe på min krop så jeg jeg være klar til min næste træning. Jeg var idag til massage hos Cem og jeg følte at jeg nærmest kunne "svæve" derfra. Det er noget af den bedste massage jeg har fået. Cem er en virkelig dygtig massør og kan "skræddersy" en massage der passer til netop dig. Jeg kan på det varmeste anbefale Cem og dette gælder hvad enten du har ømme muskler/krop eller bare ønsker velvære. Jeg vil fremover fast komme til massage hos Cem 2-3 gange om måneden.

Professionel og dygtig massør
Jeg har i længere tid døjet med smerter i min skulder, og konsulteret forskellige dygtige fysioterapeuter med henblik på smertelindring, uden held.
Efter bare én massage hos Cem gik jeg derfra som et nyt menneske, med en fuldt ud funktionsdygtig skulder uden nævneværdige smerter. Tak Cem!
Cem er en professionel, dygtig, grundig og alsidig massør og kan kun varmt anbefale, at andre benytter sig af Rødovre massageklinik. Jeg er ihvertfald fast kunde fremover.

Risposta di Rødovre Massageklinik
Fik en super lækker og afslappende…
Fik en super lækker og afslappende fodmassage hos Cem, mine fødder gik på skyer resten af dagen og mine ellers konstante fodsmerter er forsvundet - bestemt ikke sidste gang jeg besøger klinikken 👍