Zojuist geslaagd !!! En heel goed begeleid bedankt rochan en naresh, ik zou iedereen willen aanraden om bij deze rijschool te komen lessen heb je faalangst of heb je een specifiek probleem met lessen... Leggi di più
Vandaag heb ik mijn reisbeijs herhaald. De reiisntotrueren waaren op en top. All had ik begorlijke vaal angst hebben zij bij er doorheen kunnen trekken. Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool te g... Leggi di più
I passed my driving exam today! Honestly, Aniel is one of a kind person. He really helped me go through all lessons, encouraged me when it seemed impossible , aside the driving lessons he is reall... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Rijschool Nanhoe staan professionele en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de lessen. De lessen zijn gevarieerd en alle onderdelen worden op jouw tempo behandeld met een passende prijs-kwaliteitsverhouding.
Paesi Bassi
- rijschoolnanhoe.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Rijschool Nanhoe
Vandaag geslaagd dankzij de lessen Naresh, ondanks alle zenuwen is het dankzij zijn goede uitleg allemaal goed gekomen.
Een hele fijne rijschool
Een hele fijne rijschool! Ze zijn heel enthousiast, lief en helpen je echt op hoe jij dingen wilt leren. Ook zijn ze snel met examens in plannen zodat je snel kan afrijden. Erg tevreden over mijn ervaring bij deze rijschool!
Beste rijschool in Lelystad!
Ik begon als iemand zonder enkel rijervaring en die zenuwachtig was om achter het stuur te zitten. Uiteindelijk ben ik geëindigd als persoon die in 2x geslaagd is en zelfverzekerd achter het stuur kan zitten. Fijne instructeurs en het is altijd gezellig tijdens de lessen!!
Fantastische rijschool.
Heel blij dat ik heb gekozen voor Rijschoolnanhoe.
Binnen 13 dagen na aanmelding geslaagd.
Ik heb gereden bij Naresh, hele rustige instructeur die de tijd neemt voor je en altijd duidelijk is. Als je iets niet snapt, vraag het en hij legt alles duidelijk uit. Snap je het nog niet, doet hij het even voor en verteld stap voor stap wat hij doet tijdens het voordoen. Verteld je niet wat je “fout” doet, maar wat je in het vervolg beter kunt doen.
Twijfel je nog? Ik zou zeggen: GA JE AANMELDEN!
Voor mij niks anders dan 5*
In 1 keer geslaagd!
Ik ben ontzettend blij dat ik heb gekozen voor deze rijschool. Ik heb in 1 maand mijn rijbewijs kunnen halen en gelijk geslaagd!!! Dit komt voornamelijk door de goeie communicatie en ze heel betrokken zijn. Ze maken duidelijk van te voren een plan met je waardoor je weet wat je kan verwachten. Meneer Nanhoe is heel vriendelijk en legt goed uit. Je merkt echt dat hij heel heel veel ervaring heeft. Ze doen er echt alles aan om je in 1 keer te laten slagen en zo hoort het!
Ik heb een hele goeie ervaring gehad…
Ik heb een hele goeie ervaring gehad bij deze rijschool. meneer Nanhoe heeft mij in een hele korte tijd geholpen aan mijn rijbewijs. Mijn theorie verviel bijna en hij heeft er voor gezorgd dat ik voor die tijd mijn rijbewijs heb gehaald. Hier is mij zeker bewezen dat ze echt gefocust zijn op het halen van je rijbewijs.
Top rijschool
Top rijschool, alles wordt duidelijk uitgelegd en mooi duidelijk. Examens snel geregeld leuke mensen om mee te rijden en een top ervaring.
Beste rijschool in omstreken
Beste rijschool in omstreken snelle afrijd datums altijd chill en goeie duidelijke uitleg ben erg blij dat ik heb gekozen voor nanhoe rijschool en raad iedereen aan om bij nanhoe te lessen
Slechtste Rijschool in Lelystad
Helaas geen goeie ervaring bij Rijschool Nanhoe. Ben te vroeg op examen gelaten, terwijl ik de les voor het examen enkele ingrepen heb gekregen. Er zijn veel betere rijscholen te vinden in Lelystad.
Ontzettend blij om mijn rijbewijs…
Ontzettend blij om mijn rijbewijs gehaald te hebben bij rijschool Nanhoe in samenwerking met vv Unicum!! Ik ben erg goed begeleid en heb er een enorm positief gevoel aan overgehouden!
Bedankt vv unicum en rijschool Nanhoe!
In samenwerking met VV Unicum heeft…
In samenwerking met VV Unicum heeft rijschool nanhoe mij fantastisch opgeleid. Met goede communicatie, duidelijke lessen en een fijne auto heb ik mijn rijbewijs kunnen halen!
Ontzettend blij met rijschool Nanhoe
Ontzettend blij met rijschool Nanhoe! Dankzij de duidelijke uitleg, geduld en persoonlijke begeleiding ben ik binnen 3 weken geslaagd. De lessen waren effectief en precies afgestemd op wat ik nodig had. Zeker een aanrader voor iedereen die snel en zelfverzekerd zijn rijbewijs wil halen!
Ik had een geweldige ervaring bij…
Ik had een geweldige ervaring bij Nanhoe Rijschool. De instructeur was geduldig en gaf duidelijke uitleg, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Aniel hartstikke bedankt voor u geweldige lessen, ik raad deze rijschool zeker aan 10/10
Beste rijschool
Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Rijschool Nanhoe, en ik kan alleen maar positief zijn over mijn ervaring! De instructeurs Naresh en Rochan zijn professioneel, geduldig en hebben veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Ze leggen alles duidelijk uit en zorgen ervoor dat ik me echt op me gemak voel tijdens het rijden.
Wat ik vooral fijn vond, is dat er veel nadruk wordt gelegd op veilig en zelfverzekerd rijden. Ook zijn de lessen flexibel in te plannen, wat voor mij erg handig was.
Ik ben super tevreden, het is echt een betrouwbare en kwalitatieve rijschool.
Dankzij deze rijschool in 1x geslaagd…
Dankzij deze rijschool in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen.
Beste rijschool van Lelystad!
Ik heb een super leuke tijd gehad bij Rijschool Nanhoe! Ik zal eerlijk gezegd de lessen missen. Ondanks mijn zenuwen voelde ik me altijd op mijn gemak dankzij de geduldige en fijne begeleiding van Aniel, Naresh en Rochan. Ze wisten precies hoe ze me konden geruststellen, met duidelijke uitleg en af en toe even gezellig kletsen of een grapje om de spanning weg te nemen. Het heeft even geduurd om mijn rijbewijs te halen, maar dankzij hun steun en goede aanpak is het gelukt. Ik ben super blij en raad Rijschool Nanhoe zeker aan!
In een keer geslaagd bij de beste rijschool!
Rijschool Nanhoe is meer dan een rijschool, voor mij was het meer dan alleen lessen. Het was een gevoel van een mentor, de leerdoelen snel tot me kunnen nemen. De stof kunnen toepassen op de weg. Maar ook zeker de goeie gesprekken, het lachen in de auto maakte de lessen prachtig en ging je met veel plezier naar de les. Jullie hebben een sterke kracht in flexibiliteit.
Naresh en Aniel, bedankt voor de prachtige tijd en de mooie lessen, top tijd gehad! Ik raad het iedereen aan!
Geslaagd bij Nanhoe
Ik heb van beide Aniel en Rochan les gekregen allebei een erg prettige manier van begeleiden. Ze hebben erg veel betekent voor mij in het afrijden en daarbij behalen van mijn rijbewijs!
Beste service heel snel examen kunnen…
Beste service heel snel examen kunnen doen en gehaald soldaten!!
Goede uitleg en houd rekening met alles…
Goede uitleg en houd rekening met alles soorten leerlingen. Beste rijschool!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.