Ik heb een super leuke tijd gehad bij Rijschool Nanhoe! Ik zal eerlijk gezegd de lessen missen. Ondanks mijn zenuwen voelde ik me altijd op mijn gemak dankzij de geduldige en fijne begeleiding van An... Leggi di più
Vandaag heb ik mijn reisbeijs herhaald. De reiisntotrueren waaren op en top. All had ik begorlijke vaal angst hebben zij bij er doorheen kunnen trekken. Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool te g... Leggi di più
I passed my driving exam for manual car recently with Rijschool Nanhoe on the first try! Thank you Aniel and team. My experience with Aniel was superb. He had a clear plan for the skills and knowledge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Rijschool Nanhoe staan professionele en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de lessen. De lessen zijn gevarieerd en alle onderdelen worden op jouw tempo behandeld met een passende prijs-kwaliteitsverhouding.
Paesi Bassi
- rijschoolnanhoe.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Het is echt wel heel fijn om hier te…
Het is echt wel heel fijn om hier te lessen en ben in een keer geslaagd dus het zegt ook wel wat
Beste rijschool van Flevoland eerste…
Beste rijschool van Flevoland eerste les gelijk laten zien waarom ze dat zijn alles word duidelijk uitgelegd en ze bereiden je echt goed voor op je examen kan rijschool Nanhoe alleen maar dankbaar zijn
Beste rijschool om snel te leren
Beste rijschool om snel te leren. Binnen een keer geslaagd!
Yes vandaag mijn rijbewijs gehaald!
Yes vandaag mijn rijbewijs gehaald!! Zeer tevreden over de ervaringen met deze rijschool. Vriendelijk en zeer positief. Het voelde zeer vertrouwd en gaf me oprecht een goed gevoel tijdens het lessen. Zeker een aanrader voor iedereen die zoekt naar een rijschool.
Ervaring Nanhoe
De rijlessen waren heel duidelijk en er werd goed gekeken aan wat er nog gewerkt moest worden. De instructeur nam de tijd om het goed uit te leggen waardoor je snel vooruitgang zag. Door de goede begeleiding ben ik in één keer geslaagd!
I passed my driving exam today.
I passed my driving exam today! Honestly, Aniel is one of a kind person. He really helped me go through all lessons, encouraged me when it seemed impossible , aside the driving lessons he is really a kind of instructor who can work with everyone.
I encourage you if you want a driving school where the instructors have patience and understand that not everyone has equal capacity to learn.
Words can’t express how I am grateful for my driving success especially Aniel. You have patience at all level.
I wish your business a great Success ❤️🙏🙏🙏👏👏
Stevige en doorgronde lessen van…
Stevige en doorgronde lessen van Rijschool nanhoe, goed leren rijden, ook in Haarlem
Hele fijne rijschool!
Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij rijschool Nanhoe. De sfeer was altijd leuk en gezellig. Ik kon lekker kletsen tijdens de lessen, maar als het serieus moest, was daar ook alle ruimte voor. Die balans vond ik heel fijn. Ik ga de rijlessen en de gezelligheid zeker missen!
Naresh geeft heel duidelijk les en…
Naresh geeft heel duidelijk les en terwijl je lest is er genoeg ruimte om te lachen en het gezellig te hebben.
Zeker aan te raden!
Geweldige ervaring
Geweldig, goed advies gegeven en duidelijk daardoor mijn rijbewijs gehaald
Vandaag in één keer geslaagd dankzij…
Vandaag in één keer geslaagd dankzij Rijschool Nanhoe! De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook altijd gezellig. Bedankt Naresh!
Geweldige rijschool
Geweldige rijschool. Heb m'n rijbewijs in 1 keer gehaald! Goeie instructeurs, duidelijke uitleg en fijn om te lessen.
Examen binnen 1,5 week!
Binnen 1,5 week heb ik kunnen afrijden en ook geslaagd! 1e proefles kreeg ik al te horen welke datum ik kon afrijden. Heel vriendelijk en een goeie rijinstructeur, hij zet je echt aan het denken wat je nou goed en wat je verbeter punten, gebruikt ook makkelijke ezelsbruggetjes die heel eenvoudig en simpel zijn.
Ik zat eerst bij een andere rijschool reed daar echt al een tijdje les was allemaal gedoe, maar ze deden heel lang met afrijden uiteindelijk ben ik hier terecht gekomen en het beviel meteen binnen 1,5 week geslaagd!
rijbewijs binnen 1,5 week
Ik heb mij aangemeld bij rijschool Nanhoe en anderhalve week daarna had ik mijn rijbewijs in de pocket. Naresh bedankt voor de leuke/leerzame lessen!!!
Super leuke ervaring ik raad deze…
Super leuke ervaring ik raad deze rijschool zeker aan!!
Top!
Geweldige rijschool met topbegeleiding! De instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, waardoor ik met veel vertrouwen de weg op ging.
Vanaf dag 1 voelde ik mij op mijn…
Vanaf dag 1 voelde ik mij op mijn gemak. Goede communicatie en vooral top begeleiding tijdens mijn rijlessen. In 1 keer geslaagd binnen 3 weeken tijd. Super bedankt leermeesters Roshan en Naresh .
Een top rijschool in 1x geslaagd voelde…
Een top rijschool in 1x geslaagd voelde me super op me gemak bij hun
Net rijbewijs bij rijschool Nanhoe…
Net rijbewijs bij rijschool Nanhoe gehaald geen proberen gehad in 1 keer geslaagd en hele gezellige rijlessen naast de gezellige rijlessen hebben ze me heel goed voorbereid voor de examen met maar 15 lessen
Rijschool Nanhoe
Vandaag geslaagd dankzij de lessen Naresh, ondanks alle zenuwen is het dankzij zijn goede uitleg allemaal goed gekomen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.