Valutata 5 stelle su 5

Som vanligt så möts man av kundservice i världsklass✌️ Så mycket kunskap, otroligt behjälpliga med allt trots mycket kunder i butiken. Har du lika dålig koll som mig på olika skydd, storlekar os... Leggi di più

1. Negozio di forniture per l'hockey

Scritti dall'azienda

Välkomna til ReXhockey Sverige - Det självklara valet för allt inom hockey!

4,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Bäst i klassen på service

Världsklass på service när en av de anställda åkte till terminalen och lämnade in ett paket för att verkligen vara säker på att grejerna kom iväg och var framme mindre än ett dygn efter beställningen.

21 luglio 2025

Kanon

Fick väldigt bra och snabb hjälp med frågor kring skridskor, då storleksguiderna samt annan information var lite vilseledande. Snabb frakt och vårdat paket. Kommer absolut återvända för framtida köp.

22 febbraio 2025

Jättebra service

Både jag och sonen är väldigt tacksamma för all hjälp och service vi fick i butiken i Ängelholm! Bästa säljarna vi mött! Köpet blev dock online då rätt strl saknades i butiken när vi var på plats.

30 novembre 2024

Sämsta butiken någonsin

Sämsta butiken någonsin. Ledningen har inte koll på någonting. Behandlar folk som handlar olika beroende på hur mycket man handlar osv

Storhetsvansinne..

14 novembre 2024
Logo di Rexhockey

Risposta di Rexhockey

Hej! Kontakta mig gärna för att reda ut vad du upplevt då jag inte kan relatera till något nyligen.
Mvh Kristoffer

Garantiproblem

Grym personal i butik men ledningen i butik skulle behöva gå en kurs på ledarskap.

Köp inte här, det finns betydligt bättre och genuina butiker i Göteborg.
Dom har fått storhetsvansinne tyvärr och bryr sig inte om kunderna vid reklamation.

11 novembre 2024
Logo di Rexhockey

Risposta di Rexhockey

Tråkigt att du fått denna upplevelse av oss. Kontakta gärna mig så snart du har möjlighet för att diskutera hur vi kan göra detta bättre i framtiden.
Mvh Kristoffer

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde en vara via hemsidan

Jag beställde en vara via hemsidan, men jag fick aldrig någon bekräftelse på att den skickats. Efter en vecka får jag själv kontakta dem för att höra om varan är skickad. Jag får då till svar att lagersaldot på hemsidan inte har stämt och de har ingen vara att skicka oss. Jag hade önskat att de själva hade hört av sig till oss och informerat att varan inte fanns, jag är inte alls nöjd med deras service.

2 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Grym butik med service i världsklass

Har varit förbi butiken i Ängelholm varje gång barnen har träning och möts alltid av ett leende och tillmötesgående personal som alltid finns där för att hjälpa till. Om dem mot förmodan inte har det du önskar dig i butiken så beställer dem mer än gärna det du vill ha för att du som kund ska bli nöjd.

26 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Som vanligt så möts man av kundservice…

Som vanligt så möts man av kundservice i världsklass✌️
Så mycket kunskap, otroligt behjälpliga med allt trots mycket kunder i butiken.
Har du lika dålig koll som mig på olika skydd, storlekar osv så lämnar du butiken med betydligt bättre koll.
I denna butiken får man en go familjär känsla och det bjuds på gott kaffe😊
Bättre butik kan du inte hitta!!!

31 luglio 2023

Bästa hockeybutiken!

Wow vilken butik! Där fanns precis allt man kunde tänka sig och personalen var så duktiga på att lyssna in vad vi sökte. Hit måste man bara åka!

18 novembre 2022

Personalen

Personalen! Framförallt Oliver, butikschefen.

Med en otrolig service och en fantastisk kunskap om sortimentet och rekommendationer. Det gör mig trygg att fortsätta handla där framöver!

17 novembre 2022

Rexhockey - wow!

Bästa butiken för att handla hockeygrejer! Serviceminded personal och stort utbud i butiken. Vår killar älskar åka till Rexhockey för att få testa klubbor på deras skottramp. Extra plus med föreläsningar och spännande event

18 novembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più