Mooie tondeuse/trimmer gekocht! Apparaat voelt super degelijk en robuust aan en heeft een absolute oldschool feel! Scheert lekker. Service ook top, snel geleverd en als bonus nog een jaar extra garant... Leggi di più
Had dit product aangeschaft maar was niet meer op voorraad. Had er alle vertrouwen in dat dit goed zou komen. En dat gebeurde ook, product netjes geleverd en alles paste mooi op mijn tondeuse.
Vandaag Revahs One Pro complete set ontvangen. Zoals beloofd binnen 24 uur. Ziet er allemaal piekfijn uit; tondeuse zelfs al 100% opgeladen. Zie uit naar het eerste gebruik. Cashback cadeautje natuurl... Leggi di più
Beste machientje ooit gehad. Scheert aangenaam en mooi. Opzetstukken gemakkelijk te wisselen. Ligt goed in de hand ondanks het zwaarder weegt dan mijn vorige toestellen. Ben zeer tevreden.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Draadloze heavy metalen tondeuses voor een at-home-barber ervaring. Onze tondeuses zijn draadloos, hebben een lange accuduur van minimaal 180 minuten en tussen de 6500 - 7200 rotaties per minuut.
nvt, 8605AA, Sneek, Paesi Bassi
- support@revahs.nl
- revahs.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Prima apparaat
Prima apparaat! Keurig verpakt en ook nog eens een leuke cashback
Absolute aanrader
Netjes op tijd geleverd, zorgvuldig verpakt en topproduct! Bovendien nog eens aangenaam verrast met extra garantie en een cashback actie. Absolute aanrader!
Ik ben er super blij mee!
Ik ben er super blij mee!! Het is absoluut niet zwaar en handig te gebruiken. Ik zou dit product zeker aanraden!
De Clipper two; fijn ding, werkt goed.
De Clipper two werkt prima. Fijn ding om te gebruiken als tondeuse, niet alleen voor de baard, maar ook om mijn haar kort te houden. Ik heb 1 kleine ‘maar’ bij de Clipper Two; ik heb een andere tondeuse waar je het kopje vanaf kan halen en dan kun je helemaal vlak langs je huid scheren. Bij deze clipper kan dat ook, maar hij gaat dan niet heel vlak langs de huid, voor de allerkleinste haartjes. Maar verder ; top ding. Ligt goed in de hand, is van mooi materiaal gemaakt. Komt in een mooie doos.
Revahs clipper two pro
Heel blij met deze fijne en super lichte tondeuse. Was erg verrast.
Super mooi design scheerapparaat
Super mooi design scheerapparaat. Komt volledig opgeladen en zeer snel binnen. Hoge kwaliteit. Ik heb 0,5mm kort, scheerde sultaat is perfect!
Snel geleverd in hele mooie degelijke…
Snel geleverd in hele mooie degelijke verpakking. Komt volgeladen aan en ligt goed en stevig in de hand
Heb hem net binnen maakt niet veel …
Heb hem net binnen maakt niet veel herrie ziet er echt top uit zeer kwalitatief en snelle levering ❤️
Alsof je bij een professionele…
Alsof je bij een professionele barbershop bent. Maar dan nu gewoon zelf doen!
Super Fijne Clipper!
Degelijke retro tondeuse
De tondeuse ziet er zeer degelijk uit. De scheerkop is fijn scherp. Het apparaat ligt goed in de hand..de bijgevoegde kammen zijn gemakkelijk te plaatsen. Hopelijk gaat ie lang mee!
Wereldkampioen after-service
Een maand nadat Revahs mijn twee jaar oude tondeuse na het constateren van een defect had nagekeken en kostenloos(!) had gerepareerd, bleek dat hij niet meer oplaadde. Weer een mailtje naar de klantenservice en ik kon 'm meteen weer opsturen.
Twee weken later krijg ik bericht dat ze me een fonkelnieuwe opsturen! Ik heb al eerder een positieve review over Revahs gepost maar ik pleurde bijna van mijn stoel van verbazing, van zoveel goeie service. Nog nooit meegemaakt dit. Het is dat ik nu een geweldig werkende tondeuse in huis heb anders zou ik er meteen weer 1 kopen.
Bedankt!!
En als je twijfelt om hier een tondeuse te kopen: doen. Supermooie apparaten die geweldig werken. En als ie onverhoopt niet werkt komt het ook goed ;-)
Kwaliteit en klantgericht
Antwoordt mail optijd met vragen of een product
heb een tondeuse aangeschaft en werkt boven verwachtingen. hij was iets duurder dan wat ik normaal koop maar is het zeker waard
Zeer degelijke machine
Na de tondeuse driemaal te hebben gebruikt kan ik stellen dat ik tevreden ben over de aankoop. Het apparaat voelt en oogt degelijk, net als de verpakking en presentatie. Ik gebruik de tondeuse voor het creëren van een buzzcut en, probeer, een fade te zetten. Dit laatste kan middels de hendel
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd. Direct uit de exclusieve verpakking gehaald en mijn 3 weken baard aangepakt naar een 3 dagen baard. Denk dat een Pro Barber deze gerust kan gaan asnschaffen om zijn klanten een perfect scheerresultaat te leveren!! Echt een aanrader. Thnx!
Snelle levering, gebruiksaanwijzing gelezen en volgende dag gebruikt.
Prima werking.
Een echte aanrader
Scheert heel mooi en fijn. Batterij gaat lang mee. Heel tevreden van dit toestel !!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.