Mooie tondeuse/trimmer gekocht! Apparaat voelt super degelijk en robuust aan en heeft een absolute oldschool feel! Scheert lekker. Service ook top, snel geleverd en als bonus nog een jaar extra garant... Leggi di più
Had dit product aangeschaft maar was niet meer op voorraad. Had er alle vertrouwen in dat dit goed zou komen. En dat gebeurde ook, product netjes geleverd en alles paste mooi op mijn tondeuse.
Vandaag Revahs One Pro complete set ontvangen. Zoals beloofd binnen 24 uur. Ziet er allemaal piekfijn uit; tondeuse zelfs al 100% opgeladen. Zie uit naar het eerste gebruik. Cashback cadeautje natuurl... Leggi di più
Beste machientje ooit gehad. Scheert aangenaam en mooi. Opzetstukken gemakkelijk te wisselen. Ligt goed in de hand ondanks het zwaarder weegt dan mijn vorige toestellen. Ben zeer tevreden.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Draadloze heavy metalen tondeuses voor een at-home-barber ervaring. Onze tondeuses zijn draadloos, hebben een lange accuduur van minimaal 180 minuten en tussen de 6500 - 7200 rotaties per minuut.
nvt, 8605AA, Sneek, Paesi Bassi
- support@revahs.nl
- revahs.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Clipper one silver
Voor mijn verjaardag wenste ik een mooi cadeau.
Mijn oude tondeuse was ‘op en sluiten’ dus het moest een nieuwe worden.
Na zoeken op het www kwam ik goede recenties tegen over Revahs.nl. Ik was snel overtuigd, het wordt een Clipper One Silver! Blij verrast met het mooi verpakte cadeau in een praktische en chique opbergdoos voorzien van vele opties, erg compleet.
Onder indruk van het solide apparaat, heeft mijn echtgenote deze Clipper One ‘losgelaten’ op mijn, inmiddels wat uitgedunde, hoofdhaar. Zowel ‘mijn kapster’ als ikzelf waren onder de indruk van het bedieningsgemak en het resultaat! De Revahs Clipper One beveel ik zeker aan!
Kwalitatief mooi produkt
Na goedkoper toestellen gebruikt te hebben, toch eens een kwalitatieve toestel gekocht die tevens zeer mooi oogt! Zeer gemakkelijk te gebruiken en onderhouden. Tondeuze word in mooie doos aangeboden ook!
Solide en professioneel. Voelt goed
Deze tondeuse voelt solide en ligt lekker in de hand. Met de bijgeleverde opzetstukken kan elke haarlengte tot 13mm werden ingesteld. Moeiteloos en soepel doet hij wat ik wil.
Snelle levering en werkt zeer goed.
Snelle levering en werkt zeer goed.
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik. Wat mooi is, dat je de status van de batterij en het apparaat kan aflezen in het schermpje.
De hulpstukken blijven goed zitten met een magneet.
Scheert snel en eenvoudig.
Geweldige tondeuse
Geweldige tondeuse. Scheert alles in een keer en batterij gaat lang mee. Voelt lekker in de hand
Tondeuse
Perfect en in goede staat geleverd. Toestel ziet er goed uit en werkt prima
ziet er netjes uit degelijk product
Ben zeer blij met deze tondeuse die een…
Ben zeer blij met deze tondeuse die een lekker gewicht heeft en een fijne grip, waardoor je comfortabel en met gemak je haar in model brengt. Voelt degelijk aan en heeft een mooi vermogen. De hendel is voor het bereik 0,5 mm tm 3 mm dus dan heb je geen opzetkam nodig.
Draadloos in mooie luxe verpakking. Top.
Heel duidelijke website en super snelle…
Heel duidelijke website en super snelle levering. Degelijke verpakking.
Zoals omschreven
Zeer solide en degelijke tondeuse
Zeer solide en degelijke tondeuse. Ligt prettig in de hand. Baard trimmen gaat super, veel standen en mogelijkheden. Zeer stil in geluid.
Had eerst een verkeerde aankoop gedaan en werd zeer vriendelijk via de app geholpen.
Snelle levering ziet er stevig uit
Prima tondeuse voelt stevig aan en ligt…
Prima tondeuse voelt stevig aan en ligt lekker in de hand. Super de fijn instelling met de hendel aan de zijkant
Heel blij met mijn Clipper One
De door mij bestelde Clipper One werd snel geleverd en zit verpakt in een degelijke bewaardoos. Het is een stevig apparaat en de hulpstukken blijven prima zitten dankzij de magneetjes. Het scheerresultaat is prima en de accu houdt het lang vol. Al met al zeer tevreden!
Een degelijk en goede tondeuse
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.