Sindsyg god service. Lynhurtig response efter henvendelse på email. Løste problem med det samme. Kan varmt anbefales, kan kun blive en god oplevelse 🥰 Tak for hjælpen Brian👍🏻🫶🏻
Hyggelig retro site med diverse ting man kan være heldig RetroBros ligger inde med. produkter kom som de så ud på billeder. Ordre blev håndteret og sendt indenfor meget kort tid. Bestemt ikke sidste... Leggi di più
Al ære og respekt for at ligge inde med noget så sjældent som uåbnet dvd'er. Jeg fandt den her ja nærmest sjældne dvd her hos Retrobus, som var Terminator 2. Hurtig forsendelse og fin forsvarlig indpa... Leggi di più
Fantastisk service! Havde bestil en dvd serie og ved ankomst virkede nogle af dvd’erne ikke, men efter at have kontaktet RetroBros. Blev pengene refunderet. Super service. Ser frem til næste køb hos d... Leggi di più
Velkommen til RetroBros.dk her kan du finde en masse spændende retrospil og konsoller fra din barndom, eller måske blot finde nogle nye Videospil til en god gaming dag.
Danimarca
- retrobros.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Super fin netbutik😊
Købte fire spil jeg manglede i samlingen. Og allerede dagen efter kunne pakken hentes.
Godtnok hurtig ekspedition. Jeg vender tilbage næste gang jeg mangler spil eller tilbehør

Risposta di Retrobros
Hurtig levering og god service og…
Hurtig levering og god service og rigtig godt udvalg. Handler der gerne en anden gang.

Okay, måske
Rimelig oplevelse, men ved ikke om jeg handler der igen. Havde bestilt to ps1 spil og et ps2 spil. Jeg ved dog nu at billeder uden en casing er KUN disc'en, og den disc blev så lagt i det andet ps1 spilcasing løst og frit til at hoppe rundt. Pakken var af egen vudering ikke helt nok til at sende det hårde plastik som ps1 spil kommer i. Det viste sig også at være tilfældet da det var ødelagt og revnet flere steder. Disc'ene har en del ridser, men virker og det lover de også.
Leveringstiden blev til 2 uger.
Vi skrev sammen og de talte om at give en gavekode til brug, men ikke modtaget nu efter en måned.
Så bestiller nok ikke flere "sårbare" ting hvis det er for at samle på det.

Holly f..
Holly f... det var lang tid om at komme. Men det kom frem desværre er der en del brugsspor på meget af det og jeg er i tvivl om at alt det jeg har købt virker. Mange og dybe ridser. Men ja det er også brugt kan man sige.

Hurtig betjening og levering
Hurtig betjening og levering, endda til døren. Virkelig venlig og hjælpsom service. Helt klart det bedste sted at handle retro teknik :-)

Absolut bedste
Retrobros er virklig fantastisk og ville altid have interessante retro produkter til salg for alle dem som både mangler par retro spil, tilbehør eller konsol for at spille eller for deres samling, de skuffer aldrig og de sender hurtigt også, kan kun varmt anbefale Retrobros 10/10!

Første gang hos Retrobros
Det er første gang, jeg har handlet hos Retrobros, men de havde lige præcis de brugte One Piece-bøger, jeg var på udkig efter til fornuftige priser. Så det skulle prøves. Bøgerne blev sendt dagen efter og i en fin stand. Super tilfreds :)

Risposta di Retrobros
god side fik det som jeg skulle have og…
god side fik det som jeg skulle have og spilene virker :D

Rigtig godt
Virkelig søde, god service og gode produkter, man kan ik ønske sig mere ved en virksomhed

Risposta di Retrobros
Jeg har købt adskillige ting at samle…
Jeg har købt adskillige ting at samle på ( for det meste DVD'er af gamle serier, så som Ninja Turtles, Ben 10, Yu-Gi-Oh osv) og får dem altid uden problemer. Det en fed website for retro-elskere og ser altid frem til flere!

Fantastic site
Fantastic site! :D, Bought alot of stuff from them and it always arrives in perfect condition :) prices are also amazing on alot of the items, I would 1000%recommend buying from this site.