Sindsyg god service. Lynhurtig response efter henvendelse på email. Løste problem med det samme. Kan varmt anbefales, kan kun blive en god oplevelse 🥰 Tak for hjælpen Brian👍🏻🫶🏻

Hyggelig retro site med diverse ting man kan være heldig RetroBros ligger inde med. produkter kom som de så ud på billeder. Ordre blev håndteret og sendt indenfor meget kort tid. Bestemt ikke sidste... Leggi di più

Al ære og respekt for at ligge inde med noget så sjældent som uåbnet dvd'er. Jeg fandt den her ja nærmest sjældne dvd her hos Retrobus, som var Terminator 2. Hurtig forsendelse og fin forsvarlig indpa... Leggi di più

Fantastisk service! Havde bestil en dvd serie og ved ankomst virkede nogle af dvd’erne ikke, men efter at have kontaktet RetroBros. Blev pengene refunderet. Super service. Ser frem til næste køb hos d... Leggi di più

1. Negozio di videogiochi

Velkommen til RetroBros.dk her kan du finde en masse spændende retrospil og konsoller fra din barndom, eller måske blot finde nogle nye Videospil til en god gaming dag.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Meget nemt at bestille og hurtig…

Meget nemt at bestille og hurtig levering

2 luglio 2024

Hejsa Gitte,

Hvor det dejligt at læse du var tilfreds med vores hjemmeside😃
Og mange tak for at tage dig tid til at givents en anmeldelse og ikke mindst… tak for stjernerne😎

Hurtig levering

Hurtig levering. Alt ok.

2 luglio 2024

Hejsa Jon,

Tusind for at tage dig tid til at give os en anmeldelse😃
Og også et kæmpe tak for de fem stjerner😀
Rigtig god sommer😎

Sega master system

Mega god butik jeg købte for nylig en sega master system 1 og den virker perfekt dog var den controller jeg fik med i stykker og så skrev jeg til dem og så fik jeg en ny controller helt gratis så denne butik kan bestemt anbefales

19 giugno 2024

Hej Frederik,

Selvfølgelig skal du have en ny controller uden noget besvær når du har fået en defekt, vi er blot mega mega kede af at du fik en med fejl i første omgang🙈 men det er vildt dejligt at læse du alligevel har været tilfreds😃 og tusind tak for at du anmelder også, og endnu større tak for den flotte anmeldelse😎 rigtig god sommer🙂

Super service

Super service
Vendeurs très pro

Je recommande à tous même la l’international

15 maggio 2024

Dear Jerome,
Thank you so much for taking The time tilgive us a review😃, and thank again for The 5 star rating - ir means a lot😀,

Best regards,

tilfreds

bestilt 2 ds spil, hurtig levering, bestilt 18/6, klar til afhentning i pakkeshop 21/6. pakket forsvarligt.

18 giugno 2024

Risposta di Retrobros

Hejsa Helene 😃 Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os🙏🏻 Og også tak for stjernerne, vi håber vi kan leve op til anmeldelsen også infremtiden🤩
Mvh, Www.retrobros.dk

Hurtig levering af dvd

Hurtig levering af dvd. Fremragende

26 maggio 2024

Hejsa Kirsten😃
Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os🙏🏻
Og også tak for stjernerne🤩
Www.retrobros.dk

virkelig god behandling

Fin hjemmeside og virkelig god behandling

31 maggio 2024

Hejsa Marianne,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os og tak for stjernerne, men kan Desværre ikke anmelde kunder, men hvis man kunne havde vi også givet dig 5 stjerner🤩

Hurtig levering.

Det gik fint fra bestilling til hurtig levering. Meget tilfredsstillende.
Mvh. Jørgen

12 maggio 2024

Hejsa Jørgen,

Tusind tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse - det er vi super glade for😃
Og tusind tak for de 5 stjerner dem er vi virkelig taknemmelige for 🙏🏻😎

Lækkert udvalg og hurtig levering

Stort udvalg af lækre titler, hurtig levering og standen på varerne er lige præcis som de lover. Tak for en god handel.

19 aprile 2024

Hejsa Nick,

Fedt du er tilfreds med vores udvalg😎
Og tusind tak fordi du tager dig tid til at anmelde os - det er vi mega glade for😃

Brian, RetroBrosdk

Stort udvalg, god service og hurtig levering

Stort udvalg, let at søge og finde netop den ene dvd, som jeg søgte.
Hurtig levering ⭐️ Mange tak, her handler jeg gerne igen.

19 aprile 2024

Hejsa Sissel😃

Tusind tak for at du tager dig tid til at anmelde os😃🙏🏻
Og kæmpe tak for de 5 stjerner😀

Brian, Retrobrosdk

Super sted at handle og vil da helt…

Super sted at handle og vil da helt klart forsætte med handle der... Osse super gode priser

1 aprile 2024

Hejsa Anders,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os😃 det er vi mega glade for😎
Og også en kæmpe tak for at give os 5 stjerner😀

Altid god service

Altid god service. til gode priser.

24 marzo 2024

Hejsa Kenney,

Tusind for at tage dig tid til at anmelde os😃🙏🏻
Og tusind tak for de 5 stjerner😀

Brian, Retrobrosdk

Hurtig ekspedering og varen var pakket…

Hurtig ekspedering og varen var pakket forsvarligt ind. Vil helt sikkert bestille derfra igen

13 marzo 2024

Hejsa Carina,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os😃🙏🏻 det betyder meget😎
Og tusind tak for den flotte anmeldelse tilmed😀

Vil anbefale RetroBros til alle

Vil anbefale RetroBros til alle. en rigtig god oplevelse

27 febbraio 2024

Hejsa Henrik,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os🙏🏻 det er er vi mega glade for😃
Og også et kæmpe tak for de 5 stjerner, husk du har en 10% rabatkode på din PDF faktura du kan bruge når du handler resten af året😎👍🏽

Retrobroddk

Super og hurtig service

Det var meget nemt og super service, og hurtig svar

22 febbraio 2024

Hejsa Kristoffer,

Tusind tak for din anmeldelse😃
Og tak for at tage dig tid til st anmelde os🙏🏻 det betyder meget😎

Brian, Retrobrosdk

Rigtig god hjemmeside og kunde…

Rigtig god hjemmeside og kunde service:)
har kun godt at sige om Retrobros.dk

27 febbraio 2024

Hejsa Henrik😃

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde
Os🙏🏻
Og også tak for den flotte anmeldelse,
Den er vi super glade for😀

Vare leveret som aftalt

10 febbraio 2024

Hejsa Kim,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os😃

Og også kæmpe tak for de 5 stjerner.