Nem og overskuelig hjemmeside med fine priser. I første omgang gik forsendelsen tabt hos DAO, men kundeservice var hurtige og ny pakke sendt afsted med en lille gave. Den er ankommet og produktet l... Leggi di più

Super godt udvalg af diverse sugerør. Jeg købte sugerør til smoothie, og de passer helt perfekt og er store nok i diameteren til at drikke en tyk smoothe. Super glade for mit køb, og vil klart købe mi... Leggi di più

Kan kun anbefale ReStraw! 1) De har flotte og lækre produkter som er miljøvenlige! 2) Deres produkter er i den grad til at betale! 3) Man får god kundeservice ifm leveringsoplysninger. 4) Ma... Leggi di più

1. Negozio

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi sælger miljøvenlige sugerør, for at mindske plastikaffald i den danske natur.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ekstraordinær kundeservice

Ekstraordinær kundeservice. Sugerørene er alt for skønne. Jeg handler her helt sikkert igen.

2 aprile 2020

Hej Christina,

Tusind tak for din gode anmeldelse!

Vi er glade for, at du synes om vores sugerør og kundeservice. Tak for din støtte.

Hav en fantastisk aften :-)

Rigtig fint

Dejlig hurtigt levering, produkterne er rigtig fine 🤗

29 marzo 2020

Hej Am,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at dine sugerør er nået hurtigt frem og at du synes om dem.

Hav en fantastisk dag

Hurtig levering

18 marzo 2020

Hej Johanne,

Mange tak for din anmeldelse!

Hav en rigtig god dag ! :D

ReStraw.dk

Fantastisk produkt og service!

Fantastisk produkt og service!
Klart et produkt der er pengene værd og samtidigt det miljø-rigtige valg!

9 marzo 2020

Hej Andreas,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dine sugerør.

Ualmindelig god service

Ualmindelig god service. Der blev svaret om aftenen på et facebook opslag hvor jeg havde kommenteret at de var udsolgt - men en frisk medarbejder fangede min kommentar og fik hurtigt tingene bragt i orden på hjemmesiden så jeg kunne gå ind og bestille lige med det samme hvad jeg ønskede. Det var virkelig god service ud over det forventelige og sædvanlige :-) de kom som lovet få dage efter lige i min postkasse.

2 marzo 2020

Hej Mette,

Mange tak for din rigtigt gode anmeldelse! Vi er glade for, at du vil dele din mening om ReStraw.

Hav en rigtig god dag. :-)

ReStraw

Et virkelig godt produkt med god samvittighed

Et virkelig godt produkt - sugerørene er gode især de bøjede og nemme at rengøre med medfølg. Renser til en rigtig god pris

27 febbraio 2020

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at bedømme vores service og produkter. Det er også dejligt at høre, du er tilfreds med din oplevelse.

Hav en god aften.

ReStraw.dk

Red jorden køb disse sugerør

Hurtig levering og god kvalitet. Det er det værd at investere i disse metalsugerør, for at mindske brugen af palstik.

5 febbraio 2020

Hej Camilla

Tusind tak for dine gode anmeldelse. Vi er glade for, at du kan lide vores service og de sugerør du har købt hos os. Det er dejligt at høre, at du deler samme holdning som os mht. formindskelse af brugen af plastik. :-)

ReStraw.dk

Hurtig levering og god kvalitet

22 gennaio 2020

Hej Nikoline,

Vi er glade for at høre, at du kan lide vores sugerør og at leveringstiden levede op til dine forventninger. Hav en god dag :-D

Anbefaling herfra

Nemt at bestille og hurtig levering og varen var lige som håbet !

15 gennaio 2020

Hej Rie,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Anbefaler

Jeg har haft en rigtig god og positiv oplevelse med ReStraw.

En meget nem og overskuelig hjemmeside, som er rigtig fin at navigere rundt i.

Sugerørene kom hurtigt med posten.
Sugerørene er rigtig fine og virkelig holdbare.

9 gennaio 2020

Hej Zenia,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Sublim service

Sublim service. Jeg må sige at jeg er positiv overrasket. jeg var meget nervøs da der ikke rigtig var nogle anmeldelser her på trustpilot af restraw.dk, men deres kundeservice har hjulpet mig meget og svarer hurtigt. har fået mine genanvendelige sugerør her i dag i guld, og der var intet at klage over. super oplevelse

19 novembre 2019

Hej Hanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med dit køb hos ReStraw.dk :-D

ReStraw.dk

De trak pengene inden varen var sendt

De trak pengene inden varen var sendt, og jeg fik ikke nogen opdatering på hvor langt varen var i processen, selvom jeg havde bedt om at få opdateringer.

19 novembre 2019

Hej A.R.

Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager mange gange, at du har haft en dårlig oplevelse med dit køb. Jeg kan se i vores system, at vi har forsøgt flere gange at sende en ordrestatus til den mailadresse du har oplyst os - dog har dette fejlet, muligvis fordi mailadressen ikke har været korrekt indtastet. Det kan også have været en fejl i vores gamle system, som har været skyld i dette.

Det er også beklageligt, at pengene var blevet trukket da du lagde ordren, og ikke da den blev afsendt. Dette er også noget vi har rettet op på i forbindelse med lanceringen af den nye webshop, så det ikke sker igen.

Vi vil igen gerne undskylde din dårlige oplevelse og give dig en rabatkode til din næste ordre, hvis du skulle få lyst til at handle hos os igen en anden gang. Du skal blot kontakte os på kontakt@restraw.dk, så sørger vi for at du får den. :-)