Nem og overskuelig hjemmeside med fine priser. I første omgang gik forsendelsen tabt hos DAO, men kundeservice var hurtige og ny pakke sendt afsted med en lille gave. Den er ankommet og produktet l... Leggi di più

Super godt udvalg af diverse sugerør. Jeg købte sugerør til smoothie, og de passer helt perfekt og er store nok i diameteren til at drikke en tyk smoothe. Super glade for mit køb, og vil klart købe mi... Leggi di più

Kan kun anbefale ReStraw! 1) De har flotte og lækre produkter som er miljøvenlige! 2) Deres produkter er i den grad til at betale! 3) Man får god kundeservice ifm leveringsoplysninger. 4) Ma... Leggi di più

Sublim service. Jeg må sige at jeg er positiv overrasket. jeg var meget nervøs da der ikke rigtig var nogle anmeldelser her på trustpilot af restraw.dk, men deres kundeservice har hjulpet mig meget og... Leggi di più

1. Negozio

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi sælger miljøvenlige sugerør, for at mindske plastikaffald i den danske natur.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super flotte og lækre sugerør

Super flotte og lækre sugerør. Hurtig levering direkte i postkassen 👍🏻

13 luglio 2020

Hej Mia,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Vi er super glade for at høre at du er vild med sugerørene.

Perfekt

Hurtig levering, gode priser og fine sugerør

30 giugno 2020

Hej Bitten,

Tak for din anmeldelse. Vi har glade for at have kunne levere et godt sæt sugerør til dig. Vi håber de bliver brugt i stor stil

Mvh
ReStraw.dk

Meget hurtig og sikker levering👍

28 giugno 2020

Hej

Vi er rigtig glade for af du har været tilfreds med vores service. Tak for din anmeldelse, og vi håber du nyder dine sugerør.

Kan anbefales!👍

Alt fungerede. Nemt at bestille og meget hurtig levering i fine poser.

En fornøjelse at handle hos jer🤗

7 giugno 2020

Hej Bodil,

Rart at høre du havde en god oplevelse. Vi takker mange gange for din anmeldelse.

ReStraw.dk

Det var super rart at der var hurtig…

Det var super rart at der var hurtig levering. Super gode og flotte sugerør :-)

17 maggio 2020

Hej Signe,

Tak for din anmeldelse.
Dejligt du havde en god oplevelse.

ReStraw.dk

Intet at sætte en finger på

Billige priser, gode tilbud og hurtig levering!

16 maggio 2020

Hej Maria,

Vi takker mange gange for din fine anmeldelse.

Specielle varer

Specielle varer, nemt at bestille og god kvalitet.

10 maggio 2020

Hej Nadia,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse! Mange tak. :-)

ReStraw.dk

Super god og hurtig levering

6 maggio 2020

Risposta di ReStraw.dk

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at du synes om vores produkter og service! :-D

Hav en rigtig god aften.

God service

God service, hurtig levering, og godt produkt. Helt som forventet.

4 maggio 2020

Hej Noor,

Tusind tak for din anmeldelse!
Rigtig god fornøjelse med dine nye sugerør :-)

Rasmus
ReStraw.dk

En rigtig fin oplevelse at handle hos…

En rigtig fin oplevelse at handle hos ReStraw. Nem og sikker betaling og hurtig levering. Kan klart anbefales.

26 aprile 2020

Hej Anne,

Mange tak for din bedømmelse af oplevelsen hos os!
God fornøjelse med dine nye sugerør.

Lækre produkter

Lækre produkter, god service og fin indpakning. Ingen finger at sætte på noget

23 aprile 2020

Hej Iben,

Mange tak for din gode anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du synes om vores produkter og service. :-)

Hav en rigtig god dag.

Dejlige produkter!

16 aprile 2020

Hejsa Dorthe,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes om vores sugerør! :-)