Hele 22 minutter fra ordre til varen kan afhentes. FLOT! Havde ikke checket lagerstatus, men havde håbet at kunne hente det meste fredag - nu måtte jeg så igang straks....
Oliedæksel til ældre Husqvarna motorsav bestilt, sendt og modtaget på under 48. Super tjekket og i øvrigt billigt.
Bestilte reservedele sent torsdag aften. Fredag middag ringede jeg til dem for at få dem til at holde ordren, da jeg ville tilføje yderligere ting, som jeg ville ringe om senere. Kl 14 lavede jeg en... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Reservedelssalg.dk har et stort udvalg af Trailer reservedele og trailer tilbehør. Mangler du Reservedele til campingvogn købes det også her. Se det online
lynhurtig ekspedition til fornuftig…
lynhurtig ekspedition til fornuftig pris, og de ringer enda og tjekker da min maskine ikke lige kan slås op.Det er den ekstra service der gør at jeg anbefaler dem. Varen passede og alt ok.
Alt var perfekt !
Hurtig ekspedition og forsendelse.
Jeg kommer igen !!
Bestilte mandag og hentede pakken på…
Bestilte mandag og hentede pakken på posthuset fredag. Varen svarede til den forventning jeg havde efter at have læst beskrivelsen.
Helt kanon!
Første gang jeg stifter bekendtskab med hjemmesiden, og jeg er fuldt ud tilfreds.
Telefonisk kontakt, mails omkring ordren, priserne på hjemmesiden og hurtig levering.
Alt har været helt efter bogen, ikke sidste gang jeg handler her!
Super service handler der igen
Ringede til Reservedelssalg.dk hentede selv varerne, men fik også hjælp til at finde dele til havetraktoren jeg ikke kunne finde.
En rigtig god og dejlig oplevelse, handler der igen.
Min trailer havde en opslidt…
Min trailer havde en opslidt påløbsbremse der var udgået i følge en Brenderup sælger. Gode råd var meget værd hvis den ikke skulle afgå. Reservedelssalg fandt et alternativ med hurtig service, tilbagemelding, levering på 3 dage og råd under montagen.
Helt perfekt handel jeg ikke kunne have fået bedre i en fysisk butik
Nu trækker jeg fuldt læs igen Tak.
Kan anbefales
God pris, kvalitet og god kunde service. Kan anbefales.
Suverænt
Suverænt! Bestilte torsdag middag, skrev i kommentaren, at såfremt de kunne nå at sende, ville jeg blive glad. I dag fredag kom mine nye knive til traktoren.. ØV - så skal jeg alligevel slå græs i weekenden :-) TUSIND TAK TIL DEM!!!!!!!
Hurtig levering og varerne pakket pænt…
Hurtig levering og varerne pakket pænt ind med luftpuder omkring i kassen.
Kan kun sige god service!