Stor anbefaling herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stor anbefaling herfra. En god service de yder, og samtidig kontakter en, hvis man ikke lige har set man har fået en mail, angående forudbestilling. Klart 5 stjerner herfra!💪🏼
Hos ShopTur finder du kontorartikler, der dækker hele spektret af din arbejdsdag. Men vores univers stopper ikke ved skrivebordet. Vi tror på, at inspiration og glæde findes overalt, og derfor bugner vores hylder også med et spændende udvalg af bøger, der kan åbne nye verdener, og legetøj, der bringer smil frem i alle aldre. Uanset om du søger den perfekte pen til vigtige notater, en bog til en afslappende stund eller en gave, der spreder glæde, har vi noget for enhver smag og lejlighed.
Østerbrogade 25, 1, 9670, Løgstør, Danimarca
Stort udvalg og lynhurtig levering - over al forventning, her lige op til jul. Klar anbefaling herfra!
varen svarede til det forventede. Køber gerne her igen
Varen var tilgængelig og virkelig hurtig levering 👍😊
Varen stod som “på lager”, og jeg bestilte 3 stk. af samme varer. Men ordren blev annulleret, da varen ikke var på lager overhovedet.
Skulle købe et netværkskabel og fik den bedste betjening af en flink ung mand
Altid hjælpsom og yder en ekstraordinær service.

Risposta di Shoptur
Meget tilfreds. Glad for mit køb. Klar anbefaling her fra!

Risposta di Shoptur
God service og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse!

Risposta di Shoptur
ejer er jepser vad.. og deres regnskab er jo falsk... lad være med at smide penge den vej ..
Sikke et "krigerisk" modargument 🤣
Der skal nok virke troværdigt..😉

Risposta di Shoptur
Jeg har bestilt tre malebøger d 28/8. I skriver i leverer efter 1-4 hverdage. Der er nu gået knap to uger. I svarer ikke på mails eller telefon - det ene oplyste telefonnummer er endda udgået. Jeg har ikke hørt om mine varer er afsendt.
Jeg vil ikke give nogen stjerner da jeg ikke har oplevet kundekontakt.
Min mor som bestilte varer dagen efter mig, har modtaget sine varer i sidste uge.
Fantastisk kundeservice.
Vil helst sikkert bestille derfra en anden gang.
Fremragende service. Gode produkter online, hvor det er nemt at handle. Hurtig levering og effektiv kunderservice med hurtig svartid :-)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.