Jeg skulle bruge lidt råd og vejledning til valg a grips. Jeg havde selvfølgelig læst deres gode guide på forhånd, men havde nogle flere spørgsmål. Her fik jeg professionel og ikke mindst personlig rå... Leggi di più

Fin shorts til træning og hjemme. Dog burde formen/designen på lommerne måske genovervejes da en mobil ikke rigtig kan være der. Evt. dybere lommer, smallere åbning eller lynlås? Jeg er stoppet med a... Leggi di più

Jeg har købt den fedeste yogamåtte hos Repbasics. Ikke nok med, at den ser cool ud, så er den også let i vægt, har en super holdbar bærestrop og et fantastisk greb. Jeg har haft forskellige kork-mått... Leggi di più

1. Produttore di abbigliamento sportivo
  2. Negozio di articoli sportivi
  3. Negozio di abbigliamento sportivo

Repbasics hjælper dig med at vælge ansvarligt, når du skal købe dit træningstøj eller -udstyr. Vi bruger kun de bedste materialer til vores produkter og samarbejdspartnere som støtter op om de samme ting som vi selv gør.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Super god og hurtig service

Jeg fik lagt en ordre på webshoppen, men glemte desværre at få bestilt det hele en på en gang, så jeg skyndte mig at lægge en ny ordre, for at få det hele med. Da pakken blev sendt afsted, modtog jeg en fin mail hvor der stod at det hele blev sendt i samme pakke, og at fragtomkostningerne var blevet fjernet, fordi jeg havde opnået fri fragt. Super god og hurtig service.

20 marzo 2024

Købte et sjippetov

Købte et sjippetov da jeg dyrker kampsport og kvaliteten skuffede ikke. Jeg valgte at afhente selv i Aarhus og alt gik som smurt. Skulle jeg komme med en enkelt konstruktiv kritik så ville det være fedt hvis man blev gjort tydeligt opmærksom på at varer der skal afhentes senest kan hentes klokken 16. Det var lidt svært for mig at nå med mine arbejdstider men alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg kunne godt købe derfra igen

4 marzo 2024

Hej Thomas.

Tak for den flotte anmeldelse og for den konstruktive kritik! :-)

Vi ved godt mange er lidt udfordret på at komme inden kl. 16, og derfor sørger vi for, at skrive ud, at man gerne må skrive, hvornår det kan lade sig gøre at hente pakken. Så kan vi i de fleste tilfælde være her indtil det passer dig. 10-16 er egentlig bare fordi vi med sikkerhed ved, at der altid er nogen her i dette tidsrum 😉

God dag!

/Mikkel, Repbasics.

Fine produkter

Fine produkter, anvender til dagligt Sjippetorv & Bukser derfra. God kundeservice på nivaeu med hvad der forventes af en ordentlig dansk virksomhed - Så tak for det.

11 marzo 2024

Jeg købte nogle dejlig gode sjippetov

Jeg købte nogle dejlig gode sjippetov, som jeg er virkelig glade for.
Men desværre var der fejl i forsendelsen.
Repbasics var rigtig flinke og fik det fikset for mig hurtigt.
Mange tak for en god købeoplevelse, på trods af udfordringerne.

3 gennaio 2024

Hej Noah.

Tak for snakken den anden dag. Som nævnt, så er der vist gået noget galt ved modtagelsen af vores mails, for jeg kan se vi har svaret dig i supporten inden for en time.

Desværre havde vi lavet en pakkefejl i den ene af de to ordrer på to sjippetove du havde lavet, og derfor var der kun ét sjippetov i den ene pakke. Der var dog bestilt (og betalt for) fire.

Vi fandt heldigvis en løsning og vi har refunderet pengene til dig for det manglende sjippetov. :-)

I øvrigt var det dejligt at høre, at du var rigtig glad for dine nye sjippetove, også selvom den indledende oplevelse havde været lidt træls!

Skulle der være problemer med refundering eller andet, så tag endelig fat i os igen, og hvis ikke du får svar inden for et par dage, så giv os et ring. Så kan det være vi er havnet i spam igen 😉

De bedste hilser,
Mikkel, Repbasics.

Super service

Hurtig levering.
Meget søde og hurtige til at svare, eneste minus er at der ikke er gratis retur.
Produktet fejlede ikke noget, var bare ikke noget for mig.

1 novembre 2023

Hej Helle.

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med vores support!

Gratis retur er desværre en kostelig affære, men vi har forsøgt at imødekomme, at man kan finde det helt rigtige, ved at tilbyde gratis ombytning.

Jeg håber ikke vi har skræmt dig væk og at du vil overveje at handle hos os igen en anden gang! :-)

De bedste hilsner
Mikkel og Repbasics-teamet.

Hurtig svartid

Hurtig svartid, god guidning og venlige svar. Alt i alt en virkelig god oplevelse. Og så selvfølgelig gode produkter 🥳

4 settembre 2023

Fantastisk kvalitet og god service

Købte den nye Performance Tee, som er i en meget høj kvalitet. Super lækker at have på, også når sveden driver af en. Hurtig levering og fantastisk initiativ at de planter et træ for hvert stykke tøj man køber!

6 settembre 2023