Jeg skulle bruge lidt råd og vejledning til valg a grips. Jeg havde selvfølgelig læst deres gode guide på forhånd, men havde nogle flere spørgsmål. Her fik jeg professionel og ikke mindst personlig rå... Leggi di più

Købte et sjippetov da jeg dyrker kampsport og kvaliteten skuffede ikke. Jeg valgte at afhente selv i Aarhus og alt gik som smurt. Skulle jeg komme med en enkelt konstruktiv kritik så ville det være fe... Leggi di più

Jeg har købt den fedeste yogamåtte hos Repbasics. Ikke nok med, at den ser cool ud, så er den også let i vægt, har en super holdbar bærestrop og et fantastisk greb. Jeg har haft forskellige kork-mått... Leggi di più

1. Produttore di abbigliamento sportivo
  2. Negozio di articoli sportivi
  3. Negozio di abbigliamento sportivo

Repbasics hjælper dig med at vælge ansvarligt, når du skal købe dit træningstøj eller -udstyr. Vi bruger kun de bedste materialer til vores produkter og samarbejdspartnere som støtter op om de samme ting som vi selv gør.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Man kan trygt handle hos Repbasic

Man kan trygt handle hos Repbasic.
Jeg har flere gange handlet hos Repbasic og jeg har slet ikke tænkt mig at skifte.
Har brugt deres Gymnastic Endurance grips i 1,5 år, og anbefaler dem til alle i ru barer og ringe.
Jeg skulle have fat i kundeservice, da der desværre var en reklamation på den ene grip. Jeg får fat i Kamille som er så sød, behagelig og ikke mindst hjælpsom. Jeg modtog nye grips allerede dagen efter jeg havde talt med hende, og de er lige så gode som de andre par jeg har ejet i samme model.
Dette er et firma der bare fungerer, med god personlig kundeservice, gode produkter og ikke mindst sindsyg hurtigt levering!

Mvh
Frederikke

31 maggio 2024

Functional Shorts

Fin shorts til træning og hjemme. Dog burde formen/designen på lommerne måske genovervejes da en mobil ikke rigtig kan være der. Evt. dybere lommer, smallere åbning eller lynlås? Jeg er stoppet med at gå med mobilen i lommen da jeg flere gange har oplevet at den falder ud mens jeg bare går rundt i hjemmet.
Ellers god kommunikation og hurtig levering ifm. købet.

30 aprile 2024
Logo di Repbasics

Risposta di Repbasics

Hej James.

Tak for din anmeldelse! Har du prøvet at bruge inderlommen i højre lomme til din telefon? Den er specifikt lavet til, at kunne rumme de fleste telefoner, netop for at sikre, at den ikke falder ud.

Skriv endelig direkte til mig på mikkel@repbasics.com, hvis du har andre spørgsmål :-)

Rigtig god dag.

/Mikkel