1. Officina di autoriparazioni

Repair2Care - R2C er Danmarks første værkstedskæde specialiseret udelukkende i reparationer af såvel indvendige og udvendige kosmetiske skader på bilen samt professionel bilpleje og beskyttelse.

2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

2,9

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Anmeldelse af repair2care Ålborg Syd.

En enkelt alufælge i matsort skulle laves efter et møde med en kantsten. Efter 5 uger og et dybt amatør forløb står jeg nu med en fælge som efter 3 om-lakeringer, stadig er i en forkert farve og minsandten om de ikke også har smidt logo centerproppen væk. Jeg er dybt rystet og målløs.

Jeg kunne komme tilbage til vinter og få den malet igen. Jamen sødeste “din forretning eksistere ikke til vinter”.

Absolut ikke besværet værd at benytte denne virksomhed.

3 giugno 2026

Tak for din anmeldelse.

Det er ikke en af vores stolteste reparationer og du har al mulig ret til at være utilfreds.

Vi syntes dog du glemmer at bemærke følgende:
- Fælgen var stærkt beskadiget af et møde med en kantsten – denne skade er udbedret
- Efter første reparation lå fælgen ved os i en uge inden i hentede den
- Du har ikke betalt for reparationen, da vi refunderer hele beløbet

På trods undskylder vi forløbet og ønsker dig en god sommer.

Polering og Coating plus lidt extra

Polering og Coating plus lidt extra.
Jeg besluttede mig for at få min nye Tesla Y coatet for at beskytte lakken inden den fik for mange vaskeridser og stenslag.

Det var ekstremt god behandling, hurtig service og så fik jeg oven i købet en indvendig klargøring samt glas coating, selvom de først kører kampagne på det senere på året. KÆMPE anbefaling.

30 ottobre 2025

Ingen afdeling på den opgivne adresse

Jeg havde booket er leasingeftersyn i Ballerup. Været i kontakt med kundeservice via kontaktformen på hjemmesiden, som havde bekræftet bookingen, da jeg ikke kunne få fat i afdelingen telefonisk og ikke havde fået andet en pre-godkendelse for bookingen, der skulle endelig bekræftes. Da jeg kom derud til den aftalte tid, fik jeg at vide af firmaet ved siden af, at Repair2Care ikke lå der længere. Og da jeg ikke kunne få fat i nogle telefonisk, måtte jeg køre hjem med uforretet sag. Kundeservicemedarbejderen skrev og undskyldte dagen efter og sagde jeg ville blive kontaktet af afdelingen, men det er ikke sket og jeg ved stadig ikke, hvorfor der udbydes services fra en adresse, hvor de ikke bor længere.

10 agosto 2025

Vender ikke retur på henvendelser

Kan ikke fortælle om kvalitet eller service. Men har prøvet at få en aftale på plads med dem over to måneder. Bliver sendt rundt til forskellige der aldrig vender retur.

1 luglio 2025

Kære Peder,

Tak for, at du deler din oplevelse, selvom den ikke er god.

Vi er kede af at høre, at du har haft svært ved at få en aftale i kalenderen. Vores afdelinger har alle kørt med lav bemanding hen over sommerferien, så der har været lidt ekstra travlt.

Hvis du vil sende en mail til info@repair2care.com, så finder vi ud af det og får booket dig ind.

Tak på forhånd for forståelsen.

De bedste hilsner,
Repair2Care International

Mærkelig firma som ikke vender tilbage

Mærkelig firma som ikke vender tilbage. Har ventet en uge med svar fra Ballerup

8 luglio 2025

Kære Kurt,

Tak for at du deler din oplevelse, selvom den ikke er god.

Vi er kede af at høre, du ikke blev kontaktet. Vi har talt med afdelingen og de er lagt ned af henvendelser og ferie, derfor er de bagud med at vende tilbage.

Jeg skal nok rykke værkstedet for svar.

Tak på forhånd for forståelsen.

De bedste hilsner,
Repair2Care International

Havde en revne i mit lædersæde

Havde en revne i mit lædersæde. Værkstedet fik en pris fra en buntmager på 6500.- og 3 dagen uden bil. Repair2Care klarede skaden på 3 timer til 1200.- med et perfekt resultat. Kan kun anbefale dem på de varmeste.

22 luglio 2022

Top Service hos R2C i Roskilde

Fik lavet en spot lakering på bagsmækken, som var lidt svært at ramme farven. Efter første forsøg foreslog de selv at lave det om, da resultatet kunne blive bedre. Anden gang blev resultatet rigtig fint. Pris som aftalt, og altid overholdte aftaler. Alle er rigtig flinke og afslappede, giver sig tid til at forklare osv. selvom der er travlt.
Her kommer jeg tilbage en anden gang.

31 maggio 2022

Reperation af BMW 19" fælg

Kan på det varmeste anbefale Repair2Care i Roskilde. Jeg havde ødelagt min 19" fælg på min BMW 2X. Fælgen er 2 farvet og mit håb for reparation af denne var lille. Afleverede bilen om morgenen, og afhentede igen om eftermiddagen. Og hold fast et smukt arbejde, fælgen er som ny! Tusind tak :-)
Ps. bookingsystemet er ikke retvisende, ring til dem!

11 gennaio 2022

Rigtig god kvalitet og top kvalificeret…

Rigtig god kvalitet og top kvalificeret rådgivning. Her får kunden meget kvalitet for pengene, og prisniveauet er yderst rimeligt. Medarbejderne er venlige og man er helt tryg ved at aflevere sin bil til Roskilde afdelingen, hvor kunden i øvrigt nemt kan få et forventet prisniveau på sin reparation. Jeg kan bestemt anbefale repair2care, Roskilde, til andre uden forbehold.

8 settembre 2021