Jeg kan kun varmt anbefale FRB. Skrædder og Rens. Utrolig venligt personale og super dygtige syersker. Har fået lagt 1 par jeans op og indsyet livvidden i 2 par. Er ovenud tilfreds med resultaterne.
Min kone havde købt et hjemmesæt, hvor bukserne skulle lægges op. I selve oplægget skulle der indsyes et rundt bånd, som så vanskelig ud. Da vi hentede dem var oplægningen udført perfekt. Flot og h... Leggi di più
Fik lappet min mønstret uldtrøje med albuelapper. Veludført patch of øje for detaljer. Derudover gode tips og råd til at passe på sit tøj og forlænget levetiden. Tak!
Meget venligt, opmærksomt og grundigt personale og betjening. Godt håndværk. Jeg fik nyt foer i en uldfrakke, og det er virkelig flot arbejde! Vi kommer ingen andre steder, hvis bukser skal lægges o... Leggi di più
FRB Skrædder & Rens på Frederiksberg tilbyder professionel skrædder- og renseservice med over 30 års erfaring. Vi specialiserer os i syning og rens af jakkesæt, kjoler, bukser m.m. – både for private og erhverv. Vores dygtige personale sikrer skrædderarbejde af høj kvalitet, som passer præcis til dine behov og ønsker. Vi udfører typisk vores reparationer af tøj inden for 1-3 arbejdsdage, og endda samme dag for mindre opgaver. Om det er reparation af en lynlås, skræddersyning af et jakkesæt eller justering af en kjole, så kan vi hjælpe dig med at få dit tøj til at sidde helt som det skal. Vi tilbyder også professionel rens af garderobetøj, selskabstøj, tæpper og andre tekstiler fri fra pletter, snavs og urenheder. Besøg os i dag på H.C. Ørsteds Vej 10C , Frederiksberg.
H. C. Ørsteds Vej 10C, 1879, Frederiksberg, Danimarca
- info@frbskraedder.dk
- frbskraedder.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
En stor og varm anbefaling af FRB. Skrædder & Rens
Jeg fik lagt min nytårs kjole på 🤩…
Jeg fik lagt min nytårs kjole på 🤩 super flot resultat, behagelig, professionel og hurtig service.
Kæmpe anbefaling herfra
Perfekt omsyning til god pris
Jeg fik en dyr nålestribet jakke passet til i facon. Nu sidder den perfekt og prisen for arbejdet var meget rimelig!
Klar anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐
Excellent service!
Excellent service!
Super happy with my leather jacket and the alterations. Great quality, attention to detail, and a very professional team. Highly recommended!
Supervenlig og hurtig service
Supervenlig - og hurtig! - service, fik lagt et par bukser op med både god vejledning undervejs og opfølgning efter. Og så var de klar meget tidligere end forventet.
Rigtig god service og dialog og flot…
Rigtig god service og dialog og flot produkt
Hurtigt og præcist arbejde😊
hurtig 5 stjerner
hurtig , kompetent og effektiv .
Aftalt pris og leverance
Albuelapper til uldtrøje
Tak!
God service og meget pænt resultat
God service og meget pænt resultat
etui til massagepude
Fik syet / repareret etui til massage-pude. Professionel dialog og meget flot håndværk. Jeg er MEGET tilfreds kunde og giver den bedste anbefaling!
De er virkelig dygtige
De er virkelig dygtige! De har hjulpet mig med foer i både en nederdel og min læderjakke - og det er blevet skide godt begge gange ☺️
Super service
Super fin og dygtig service. Tilmed meget rimelige priser👌🏻
Søde og imødekommende
Søde og imødekommende. Helt igennem tilfreds med udførelsen af reparationsarbejdet.
Vanskelig oplægning!
Min kone havde købt et hjemmesæt, hvor bukserne skulle lægges op.
I selve oplægget skulle der indsyes et rundt bånd, som så vanskelig ud.
Da vi hentede dem var oplægningen udført perfekt.
Flot og hurtigt arbejde.
Super super
Opgaven udført til aftalt tid og beløb. Super god service både ved modtagelse og afhentning. God kvalitet arbejde.
Min håbløse jakke passer endelig
Min håbløse jakke passer endelig. Tak for fantastisk skræderarbejde.
Tynde stålbøjler ødelægger dit tøj
Jeg synes det er super ærgerligt at man som renseri hænger en tung kashmir sweater på en tynd, billig stålbøjle som ender med at deformere sweateren og laver huller i skulderen.. øv kan ikke anbefales til dine dyre sweatre

Risposta di FRB Skrædder & Rens
Jeg har brugt dem tre gange
Jeg har brugt dem tre gange, i alle tilfælde har deres arbejde været perfekt. Super sød betjening.
Godt håndværk og professionel behandling
Meget venligt, opmærksomt og grundigt personale og betjening.
Vi kommer ingen andre steder, hvis bukser skal lægges op, noget skal renses eller sys, og kan kun anbefale Frb Skrædder og Rens.