FRB Skrædder & Rens Recensioni 119

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg kan kun varmt anbefale FRB. Skrædder og Rens. Utrolig venligt personale og super dygtige syersker. Har fået lagt 1 par jeans op og indsyet livvidden i 2 par. Er ovenud tilfreds med resultaterne.

Min kone havde købt et hjemmesæt, hvor bukserne skulle lægges op. I selve oplægget skulle der indsyes et rundt bånd, som så vanskelig ud. Da vi hentede dem var oplægningen udført perfekt. Flot og h... Leggi di più

Fik lappet min mønstret uldtrøje med albuelapper. Veludført patch of øje for detaljer. Derudover gode tips og råd til at passe på sit tøj og forlænget levetiden. Tak!

Meget venligt, opmærksomt og grundigt personale og betjening. Godt håndværk. Jeg fik nyt foer i en uldfrakke, og det er virkelig flot arbejde! Vi kommer ingen andre steder, hvis bukser skal lægges o... Leggi di più

1. Sarto
  2. Sarto da donna
  3. Pulitura a secco
  4. Sarto da uomo

FRB Skrædder & Rens på Frederiksberg tilbyder professionel skrædder- og renseservice med over 30 års erfaring. Vi specialiserer os i syning og rens af jakkesæt, kjoler, bukser m.m. – både for private og erhverv. Vores dygtige personale sikrer skrædderarbejde af høj kvalitet, som passer præcis til dine behov og ønsker. Vi udfører typisk vores reparationer af tøj inden for 1-3 arbejdsdage, og endda samme dag for mindre opgaver. Om det er reparation af en lynlås, skræddersyning af et jakkesæt eller justering af en kjole, så kan vi hjælpe dig med at få dit tøj til at sidde helt som det skal. Vi tilbyder også professionel rens af garderobetøj, selskabstøj, tæpper og andre tekstiler fri fra pletter, snavs og urenheder. Besøg os i dag på H.C. Ørsteds Vej 10C , Frederiksberg.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Excellent service!

Excellent service!

Super happy with my leather jacket and the alterations. Great quality, attention to detail, and a very professional team. Highly recommended!

17 dicembre 2025

Supervenlig og hurtig service

Supervenlig - og hurtig! - service, fik lagt et par bukser op med både god vejledning undervejs og opfølgning efter. Og så var de klar meget tidligere end forventet.

18 dicembre 2025

Albuelapper til uldtrøje

Tak!

19 dicembre 2025

etui til massagepude

Fik syet / repareret etui til massage-pude. Professionel dialog og meget flot håndværk. Jeg er MEGET tilfreds kunde og giver den bedste anbefaling!

12 dicembre 2025

Vanskelig oplægning!

Min kone havde købt et hjemmesæt, hvor bukserne skulle lægges op.
I selve oplægget skulle der indsyes et rundt bånd, som så vanskelig ud.
Da vi hentede dem var oplægningen udført perfekt.
Flot og hurtigt arbejde.

10 dicembre 2025

Super super

Opgaven udført til aftalt tid og beløb. Super god service både ved modtagelse og afhentning. God kvalitet arbejde.

10 dicembre 2025

Tynde stålbøjler ødelægger dit tøj

Jeg synes det er super ærgerligt at man som renseri hænger en tung kashmir sweater på en tynd, billig stålbøjle som ender med at deformere sweateren og laver huller i skulderen.. øv kan ikke anbefales til dine dyre sweatre

2 dicembre 2025
Logo di FRB Skrædder & Rens

Risposta di FRB Skrædder & Rens

Hej

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og tak fordi du deler den. Feedback som din hjælper os med at blive bedre.

Det er selvfølgelig ikke i orden, at din kashmirtrøje bliver deformeret eller får skader under håndtering. Det beklager vi dybt. Vi vil meget gerne rette op på det og reparere hullet uden ekstra beregning.

Send os venligst en mail med dit ordrenummer til info@frbskraedder.dk, så fikser vi det.

Vh
Fatih
FRB Skrædder & Rens

Godt håndværk og professionel behandling

Meget venligt, opmærksomt og grundigt personale og betjening.
Vi kommer ingen andre steder, hvis bukser skal lægges op, noget skal renses eller sys, og kan kun anbefale Frb Skrædder og Rens.

1 dicembre 2025