Jag & min syster var på 60 + mässa på Fyrishov. Där träffade jag personal Tomas Söder & Kevin Nilsson från Renoa. De pratade om företaget & allt runtomkring detta på ett trovärdigt & proffsigt sätt .... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Maximilian jobbade noga och med intensitet. Mycket trevlig ung man med glatt humör. Det känns betryggande med allt arbete som personal från Renoa utförde hos oss. Välstädat efter avslutat jobb. Fir... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bra första kontakt och att man fick vara med när dom filmade och se hur rören såg ut . Det var bra att man fick uppdateringar hela tiden jobbet pågick .
Jag är så glad och tacksam att jag valde Renoa för relining av min villa. Från det första mötet med försäljaren som filmade och inkluderade mej vid filmningen av avloppet. Till den trevliga och väldig... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Renoa är fokuserade på att möta villamarknadens renoveringsbehov på ett hållbart sätt genom relining, avloppsfilmning och VVS-tjänster. Med över 15 års erfarenhet i Sverige och Finland och över 18 000 framgångsrikt genomförda renoveringar är vi en pålitlig partner för dina renoveringsprojekt.
Vi har tidigare varit kända som Sundahem i Sverige, men nu är vi stolta över att ha ett gemensamt namn i båda länderna – Renoa!
Våra tjänster omfattar relining, infodring, avloppsrenovering, avloppsfilmning och VVS-tjänster, och vi är verksamma i områden som:
Våra lokala kontor finns i Uppsala, Borlänge, Sundsvall, Västerås, Örebro, Gävle, Karlstad och Norrköping, vilket gör oss tillgängliga och engagerade i att leverera kvalitetslösningar nära dig.
Relining är en innovativ metod där ett epoxibehandlat filtfoder vrängs in i befintliga avloppsrör med hjälp av tryckluft. Detta foder fäster vid rörväggarna och skapar en ny, självbärande konstruktion som gör avloppsröret både skarvfritt och hållbart. Reliningen täcker även mindre hål och sprickor, vilket förlänger livslängden på ditt avloppssystem.
Avloppsfilmning är en teknik där vi använder en specialkamera för att inspektera insidan av dina avloppsrör. Genom att filma avloppet kan vi se rörens skick och identifiera eventuella problem som sprickor, hål eller blockeringar. Vi erbjuder kostnadsfri avloppsfilmning hemma hos dig för att bedöma rörens status och avgöra om du har möjlighet att välja relining som en hållbar lösning för ditt avloppssystem.
Med våra VVS-tjänster hjälper vi dig med installation, byten och förbättringar av system i hemmet – exempelvis vatten- och värmerör. Vi fokuserar på trygga lösningar med hög kvalitet och tydlig dokumentation, så att du får en hållbar helhet i ditt hus.
Cirkelgatan 16, 781 72, Borlänge, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Allt fungerade bra. Proffesionellt bemötande genomgående.
Arbetet med rören i vårt 80år gamla hus gick dessutom snabbare än utlovat 👍.
Kan verkligen rekommendera företaget.

Risposta di Renoa Sverige
Kan varmt rekomendera Renoa. Duktiga, snabba och trevliga. Som lekman kan jag inte bedöma resultatet. Men det ser bra gjort ut på den bifogade filmningen vi fick efter reliningen var klar.

Risposta di Renoa Sverige
Trevlig och kunnig säljare. Nöjd med jobbet och serviceteamet. Har ingenting att klaga på!

Risposta di Renoa Sverige
Snabb och effektiv relining av avlopps- och dagvattenledningar. Mycket bra genomgångar innan och efter arbetet samt hjälp under tiden som renoveringen pågick. Fast pris enligt offert och inga extra kostnader.
Susanne o Tobias

Risposta di Renoa Sverige
Vi är mer än supernöjda! Fantastiskt trevligt å proffesionellt bemötande ända från planeringsmötet till avslutat arbete! Slutfakturan stämde exakt med offertsumman.
Så vi rekommenderar detta företag väldigt varmt till dom som har bekymmer med sina avlopp!!

Risposta di Renoa Sverige
Trevligt personal som jabbade snabbt och effektivt! Hjälpsamma med att ordna avbetalningen och var måna om att jag var nöjd som kund.

Risposta di Renoa Sverige
Kan rekommendera Renoa/ Sunda Hem på det starkaste. Henrik ger genomgående klar och tydlig information hur føretaget jobbar, hur reliningen kommer att gå till hemma hos dig och visning av føre och efter bilder. Trevlig, tillmøtesgående och lyssnar till kunden. Inga dolda kostnader eller annat. Rakt och enkelt som det skall vara.
Montørerna jobbar supereffektivt och är jättetrevliga.
Slutresultatet är ett fint, ordentligt avlopp, som håller länge.

Risposta di Renoa Sverige
Mycket nöjd när Renoa relinade vårat avlopp.
Montörerna Christopher och Pontus höll oss uppdaterade om hur arbetet fortlöpte och när arbetet var klart så ringde säljaren Henrik och frågade om vi
var nöjda med reliningen.
Österbybruk 12/10-21

Risposta di Renoa Sverige
Rekommenderas ej. Visste inte vad dom skulle göra trots 2 filmer, hade ej rätt verktyg med sig. Avslutade arbetet utan att göra något, ´för svårt´. Återställde borttagen toalett felaktigt så att vi fick läckage. Återkom inte som lovat.

Risposta di Renoa Sverige
Fantastiskt bra utfört arbete som räddade huset från att behöva bilas upp. Mycket kompetenta hantverkare som hittade lösningar trots att rör var trasiga, skrovliga och egentligen helt slut.

Risposta di Renoa Sverige
Bra jobbat och alltid rent och fint städat vid hemgång. Ett plus att man fick låna en tunna eftersom man inte fick spola vatten. Är man ljudkänslig och ska jobba så är det bästa att sova borta för det hörs en del. Det bästa med tunnan var att dom tog med avfallet som blir efter en. Så skönt att slippa ta reda på avföring.

Risposta di Renoa Sverige
Seriöst och bra företag. Trevligt bemötande. Noga med att löpande informera om hur jobbet fortskred.

Risposta di Renoa Sverige
Rekommenderar ingen att anlita Sundahem.
De gav först ett proffsigt intryck men det visade sig de inte kunde genomföra det de åtagit sig, att montörerna var väldigt ouppmärksama och dessutom orsakade skador i hemmet. Vid fortsatt kontakt gällande detta ville de inte kännas vid det samt gav ett kyligt och oprofessionellt bemötande.

Risposta di Renoa Sverige
Gjorde en relining där allt lät bra i början...
När de var klara sa de att det inte fanns någon avluftning till taket. Kollade på filmerna före och efter och såg att röret fanns...
Kontaktade sundahem då vattenlåsen i badrummen tömdes när man gick på toa och för att påpeka att röret fanns.
Då skyllde de först på att de missade det och sedan på att de skulle vara svårt att göra en relining upp mot taket.
Så vi fick avluftningsmuffar 2 st.
De började läcka brunt vatten rätt fort... Ringde och de kom ut och böt och sa att de måste varit fel på muffen och att jag skulle ringa igen ifall det skulle läcka igen samt att de skulle kolla på att ev fixa reliningen upp till taket iaf.
Nu läcker de nya muffarna och när man ringer så blir man flyttad mellan olika "ansvariga för området*
Nu senaste samtalet så skulle de ringa upp strax...
Ni vet nog hur de gick...
Sådär, då var problemet löst till slut och de lyckades ändra på de fel som blev.
Ändrar från en 1:a till en 3:a
Problemen blev lösta men det tog tid, energi och egna grundkunskaper i vvs för att komma till avslut.
Hoppas att de förbättrar sig i framtiden och lär sig av misstagen.

Risposta di Renoa Sverige
Lämnade över nyckeln till killarna och reste bort när de utförde arbetet. De rapporterade varje daga ankomst och hemgång. Fick konstant statusuppdatering på sms om hur det går.
Prisbilden blev något lägre än offererat pga mindre jobb och man tackar för ärligheten. Denna ärlighet är inte en självklarhet tänker jag mig.
De smutskastar inte heller sina konkurrenter som vissa andra gör mot Sundahem.
Grymt garanti i förhållande till pris och jämfört med konkurrenter.

Risposta di Renoa Sverige
Pekka och Robban, två trevliga grabbar, gjorde en omfattande relining noggrant och på utsatt tid. Fixade även servisledningen på 40 meter till gatan. Ett väl utfört hantverk, utfört av duktiga tekniker som är väl värda bra löner.

Risposta di Renoa Sverige
Professionell hantering från offert till utförande. Starten försenades på grund av sjukdom, ca en halvdag, men de löste problemet med att skicka in nytt manskap. Förseningen jobbade grabbarna in, kämpade med jobbet in på sena natten. Fortlöpande information om status, mycket trevligt bemötande, arbetet utfördes enligt tidsschemat. Har ingenting att anmärka på. Rekommenderas

Risposta di Renoa Sverige
Mycket trevligt bemötande, bra information av säljare, därtill snabbt och smidigt utförande!

Risposta di Renoa Sverige
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.