Valutata 5 stelle su 5

Jag & min syster var på 60 + mässa på Fyrishov. Där träffade jag personal Tomas Söder & Kevin Nilsson från Renoa. De pratade om företaget & allt runtomkring detta på ett trovärdigt & proffsigt sätt .... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Maximilian jobbade noga och med intensitet. Mycket trevlig ung man med glatt humör. Det känns betryggande med allt arbete som personal från Renoa utförde hos oss. Välstädat efter avslutat jobb. Fir... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra första kontakt och att man fick vara med när dom filmade och se hur rören såg ut . Det var bra att man fick uppdateringar hela tiden jobbet pågick .

Valutata 5 stelle su 5

Jag är så glad och tacksam att jag valde Renoa för relining av min villa. Från det första mötet med försäljaren som filmade och inkluderade mej vid filmningen av avloppet. Till den trevliga och väldig... Leggi di più

1. Idraulico
  2. Servizio di smaltimento delle acque reflue
  3. Impresa di fornitura utenze

Informazioni su Renoa Sverige

Scritti dall'azienda

VI ÄR NU ETT GEMENSAMT RENOA – RELINING, AVLOPPSFILMNING OCH VVS-TJÄNSTER

Renoa är fokuserade på att möta villamarknadens renoveringsbehov på ett hållbart sätt genom relining, avloppsfilmning och VVS-tjänster. Med över 15 års erfarenhet i Sverige och Finland och över 18 000 framgångsrikt genomförda renoveringar är vi en pålitlig partner för dina renoveringsprojekt.

Vi har tidigare varit kända som Sundahem i Sverige, men nu är vi stolta över att ha ett gemensamt namn i båda länderna – Renoa!

Våra tjänster omfattar relining, infodring, avloppsrenovering, avloppsfilmning och VVS-tjänster, och vi är verksamma i områden som:

• Uppsala (Uppsala län)
  • Västerås (Västmanlands län)
  • Örebro (Örebro län)
  • Sundsvall (Västernorrlands län)
  • Gävle (Gävleborgs län)
  • Borlänge (Dalarnas län)
  • Norra Stockholms län (Stockholms län)
  • Karlstad (Värmlands län)
  • Norrköping (Östergötlands län)

Våra lokala kontor finns i Uppsala, Borlänge, Sundsvall, Västerås, Örebro, Gävle, Karlstad och Norrköping, vilket gör oss tillgängliga och engagerade i att leverera kvalitetslösningar nära dig.

VAD ÄR RELINING?

Relining är en innovativ metod där ett epoxibehandlat filtfoder vrängs in i befintliga avloppsrör med hjälp av tryckluft. Detta foder fäster vid rörväggarna och skapar en ny, självbärande konstruktion som gör avloppsröret både skarvfritt och hållbart. Reliningen täcker även mindre hål och sprickor, vilket förlänger livslängden på ditt avloppssystem.

VAD ÄR AVLOPPSFILMNING?

Avloppsfilmning är en teknik där vi använder en specialkamera för att inspektera insidan av dina avloppsrör. Genom att filma avloppet kan vi se rörens skick och identifiera eventuella problem som sprickor, hål eller blockeringar. Vi erbjuder kostnadsfri avloppsfilmning hemma hos dig för att bedöma rörens status och avgöra om du har möjlighet att välja relining som en hållbar lösning för ditt avloppssystem.

VAD INNEBÄR VVS-TJÄNSTER?

Med våra VVS-tjänster hjälper vi dig med installation, byten och förbättringar av system i hemmet – exempelvis vatten- och värmerör. Vi fokuserar på trygga lösningar med hög kvalitet och tydlig dokumentation, så att du får en hållbar helhet i ditt hus.

• Byte av vattenrör (tappvatten)
  • Byte av värmerör
  • Installation och utbyte av blandare, ventiler och kopplingar
  • Rådgivning och planering inför byte av vatten- och värmerör

4,7

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 1 stelle su 5

Återigen!!!

Återigen, skyller man ifrån sig!!!
Ni var och filmade innan ni påbörjade jobbet, inte ett ord om att rören var fel utan bara att en reliningen skulle lösa vårt problem med stopp, skulle vi som kund ifrågasätta er expertis? , skall man som kund vara tvungen att lära sig hur man gör ert jobb???
Ni LOVADE att problemet med stopp skulle lösa sig med er relining, sluta skyll era misstag på andras misstag!!!
Så sent som måndagen 23 januari satt er representant vid vårt köksbord och lovade att ni skulle lösa vårt problem och att er säljare som sålde tjänsten till oss orsakat er stora problem med jobb som behöver göras om eller ersättas på något sätt.
Ni lurar mao kunder och inte bara oss 😔

6 febbraio 2023

Så nöjd!

Kanontrevlig säljare som förklarade allt till sista detalj. Snabb star för jobbet och de lämnade källaren i samma skick som när dom kom :) Har haft det nya avloppet nu i en vecka och det fungerar klockrent. Absolut är det mycke pengar det handlar om, men har man en nyrustad källare så är det totalt värt det :)

26 gennaio 2023

Hej Stina!
Tack för att Du tagit Dig tid att berätta om Din upplevelse.
Det gläder oss att Du är nöjd med det utförda arbetet.

Bra och seriös firma!

Bra och seriös säljare. Omfattande information innan kontraktsskrivning. Lämnade referenser så jag kunde ringa och fråga på tidigare utförda objekt.
Ytterst trevlig och kompetent kille som utförde själva jobbet, som tog 4 dar, helt enligt plan. Lämnade "arbetsplatsen", dvs vårt hus, helt rent och städat efter sig, tog med sig alla gamla borttagna rördelar och annat skräp. Det såg verkligen rent ut efteråt, det blev jag glad och imponerad av.
Kort sagt: kan rekommendera Renoa för relining!

2 novembre 2022

Hej Mikael!
Vad härligt att Du är nöjd med vårat arbete, från första möte till och med att vi färdigställt reliningen.
Tack för att Du tog Dig tid att berätta om Din upplevelse.

Vi önskar Dig en god fortsättning på det nya året!

Valutata 5 stelle su 5

Toppen, vilket trevligt företag att ha att göra med

Trevliga medarbetare och klart och tydligt i bemötande och genomgång.

Oliver, vilken toppenkille, höll oss updaterade under arbetets gång, supertrevlig och gjorde ett strålande jobb på religningen i huset.

Eloge också till Henrik för hans tydliga förklarande hur processen går till och återkoppling.

Efteråt finns inga spår, städat och fint. Rekommenderar verkligen Renoa!

18 novembre 2022

Hej Ted!
Tack för att Du delar med Dig av Din upplevelse.
Det gläder oss att Du är nöjd med arbetet vi utfört. Dessa fina ord ska givetvis vidarebefordras till Oliver och Henrik.

Vi önskar Dig en fin vinter!

Rekommenderar Renoa

Trevliga, tillmötesgående, utförde tjänst i enlighet med överenskommelse.

Lämnade en städad och återställd arbetsplats efter utfört arbete och de snickeriarbeten som skulle återställas efter en veckas återställde enlit plan och med hög kvalitet.

17 novembre 2022

Hej Maria !
Tack för att du berättar hur vi du upplevde tjänsten och hur vi arbetar. Önskar en solig vinter !
Mvh

Valutata 1 stelle su 5

Bryter avtal och lämnar oss utan värme i större delen av huset

Under våren hade vi kontakt med Renoa, och kom överens med de om ett större arbete med att byta ut hela värmesystemet i huset. Arbetet påbörjades under våren, med kapning av värmerör, som behövde tas bort pga ombyggnadation i huset. Vi var överens om att Renoa skulle återkomma i oktober och slutföra rördragning och utbyte av element i början av oktober. Då värmerören var kapade, hade vi ingen värme i huset.

Den 12:e augusti tog vi kontakt med Renoa via sms för att få bekräftelse om vårt överenskomna uppstartsdatum för omdragningen. Först den 31:a augusti, efter att också ha försökt ringa flertal gånger, får vi svar att Renoa har valt att lägga ner sin VVS verksamhet i Sverige. Renoa är ett finskt företag, med verksamhet i Sverige. Vi får då också reda på att de kommer inte att slutföra arbetet med att verkan dra nya värmerör eller återställa det som har kapats, så att vi kan få värme i huset.
Efter detta följer en tid då vi som konsumenter får driva frågan om att hitta en lösning. Vi får enbart höra att Renoa ha dialog med några andra VVS-firmor, utan att få reda på vilka eller hur det går, innan vi kräver mer information.

Efter många diskussioner och påtryckningar från vår sida, kommer en rördragare från Renoa den 20:e september, och drar värmerör och byter element i en mindre del av huset, detta så barnen skulle få värme i sina sovrum och i deras badrum.

Renoa åtkommer tillslut den 13:e oktober och vi får namn på en annan firma, som vi då tar kontakt med själva. Vi har sedan drivit alla samtal med att få till rördragningen i resten av huset genomfört av en annan firma.

Renoas argument har varit att vi inte har ett skriftligt avtal, detta motsätter vi oss, då vi både verbalt och via mail och sms har haft dialog om arbetet och att vi vill anlita dem.

Anmälan är gjord till konsumentverket

Tillägg efter svar från Renoa:

Muntligt avtal är giltigt enligt lag, och vi har varit tydliga med att vi ville att ni skulle utföra RESTEN av arbetet under hösten. Detta var på inget viss ett nytt uppdrag. Att ni efterkonsturerar på detta sätt efteråt är mycket oproffsigt, och är precis det jag vill varna andra för.

Från Konsumentverkets hemsida;

www.konsumentverket punkt se/for-foretag/avtal-och-mallar/

” Fråga: Är muntliga avtal bindande, och krävs det ibland skriftliga avtal?
Svar:
Huvudregeln är att ett avtal mellan två parter är bindande oavsett om det är skriftligt eller muntligt. Men skulle du och konsumenten bli oense, är en muntlig överenskommelse svår att bevisa. Då är ett skriftligt kontrakt att föredra. I speciella fall krävs skriftliga avtal, till exempel vid telefonförsäljning eller köp av en fastighet eller bostadsrätt.”

12 agosto 2022

Hej Angela!
Vi har mycket riktigt på er begäran rivit bort värmesystemet då ni skulle göra en ombyggnation, och vi diskuterade möjligheten att kunna installera det nya systemet senare. Det gjordes dock inget avtal gällande det. När ni kontaktade oss igen under hösten hade vi lagt ner verksamheten i Renoa vvs-tjänster, och meddelade er att vi inte åtar oss nya uppdrag. Vi gick er tillmötes med att installera värme i en del av huset och hänvisade er till andra aktörer som kunde utföra resten av arbetet. Det gläder oss att det nu är utfört.
Mvh Renoa

Batman o Robin

Två fenomenal killar fixade villan i Lucksta.
slet till 6-7 på kvällarna.
Trevliga och tillmötesgående .
Ge gärna en eloge till EMIL O. ROBIN
Från Familjen Planck i Lucksta.
Resultatet var bra !

10 novembre 2022

Hej familjen Planck!
Tack för det fina omdömet, elogen vidarebefordras till grabbarna. Gothams hjältar bekämpar gamla avlopp som bäst på kvällarna ;)
Mvh
Alfred

Helnöjd efter relining

Renoa hjälpte mig med relining med mycket kort varsel i samband med stambyte i villan.
De offererade fast pris men sänkte retroaktivt då mängden jobb var mindre än beräknat.
Resultatet verkar bra, de lämnade filmklipp före/efter.
Personalen var trevlig och höll mig löpande informerad.

3 novembre 2022

Hej Jimmy!
Tack för att du delar med dig av upplevelsen. Kul att höra att servicen du fick var som du förväntade.
Önskar en trevlig höst !

Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt rekommendera Renoa!

Bra information och kunnig personal om vad som skulle behövas göras.
Dom som sedan utförde jobbet va så service inriktade, trevliga, duktiga och jobbade på hela tiden. Jätte nöjd med resultat och helheten med företaget och deras tjänster! Både före och efter! Kan varmt rekommendera dom!

24 ottobre 2022

Risposta di Renoa Sverige

Hej Gunilla ! Vad kul att höra att du fick den servicen som förväntades och tack för att du delar med dig.
Önskar fin och mysig höst !

Väldigt positivt

Vi fick en gratis avloppsfilmning och det var över förväntan! Snabb och effektiv, trevlig och ärlig. Konstaterade att det såg bra ut och försökte inte sälja på oss något bara för att.

5 ottobre 2022

Hej Niclas!
Tack för du tog dig tiden för ett omdöme.
Önskar en fin fortsatt höst!

Vi är jättenöjda

Vi är jättenöjda trots att vi inte vann tävlingen. Väldigt trevliga och noga montörer fixade det på 3 dagar

15 giugno 2022

Hej Peder
Tack för omdömet.
Önskar en fin höst !

Valutata 5 stelle su 5

Supernöjda med ett väl utfört jobb från…

Supernöjda med ett väl utfört jobb från första möte till att allt var klart. Stötte på lite krångliga rör men löste allt på bästa sätt inom angiven tidsram. Trevliga och kompetenta.
Kan varmt rekommendera detta företag.

16 luglio 2022

Hej Helene!
Vad fint att allt gick som planerat, trots lite motstånd och att vi lyckades hålla tidsramen. Tack för rekommendationen! Önskar en fin sommar!

Valutata 5 stelle su 5

Har två super trevliga och kunniga…

Har två super trevliga och kunniga grabbar här nu, imorgon ska det vara klar. Blev mycket imponerad av deras kirurgiska precision att göra skarvarna. Nu kan sova bättre, med vetskapen att avloppet är som nytt🤗

14 luglio 2022

Hej Leif!
Vi kallar oss lite blygsamt ibland för avloppskirurger. Tack för rekommendationen.
Önskar en solig och fin sensommar!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket seriöst och bra företag

Mycket seriöst och bra företag. Lars som gjorde arbetet hemma hos oss när vi bytte alla rör och element i huset var fantastiskt bra. Noggrann och oerhört kompetent. Rekommenderar varmt detta företag!

15 giugno 2022

Hej Andreas !
Kul att du är nöjd med vårt tillvägagångssätt. Vi hälsar Lars detta.
Ha en fin och solig midsommar !

Valutata 5 stelle su 5

Seriöst företag som håller vad de…

Seriöst företag som håller vad de lovar. Hos oss blev det lite knepigt, vilket gjorde att det tog längre tid än planerat. Men för oss var resultatet viktigare än tiden och de gav sig inte förrän det blev riktigt bra. Mycket kompetenta och trevliga allihop, från första kontakt till avslut. Vi beställde av Borlänge/Gävle-teamet. Rekommenderas! A&C

27 maggio 2022

Hej A&C!
Vad kul att höra!
Vi framför hälsningarna till alla som fick möjligheten att hjälpa till hos er.
Tack för recensionen!
Vi önskar er en fin och solig sommar !

Tack!

Vi är mer än nöjda!
Proffsigt, trevligt och seriöst bemötande från början till slut.
Så stark rekommendation från oss!
…och stort tack till Henrik och övriga teamet som på ett tryggt och smidigt sätt genomförde vår relining.

Hej Eva !
Tack för det fina omdömet :)
Ha en fin vår

Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med bemötandet hos Renoa

Mycket nöjd med bemötandet hos Renoa, från första mötet med säljaren (Henrik) till avslutat arbete. Kände mig trygg med kompetensen hos alla inblandade i reliningen av stammarna i mitt hus från 60-talet.
Inga extra kostnader tillkom när fakturan landade.
Tack från en nöjd kund.
//Miranda

Hej Miranda!
Tack för omdömet och kul att höra att hela upplevelsen kändes bra.
Ha en solig vår!

Valutata 5 stelle su 5

Varmt tack t Jocke,Filip,Tobbe o…

Varmt tack o vänligt bemötande t Jocke,Filip,Tobbe o Mattias som relinat alla mina avloppsrör även till tomtgränsen.Täckte alla golv o höll rent o snyggt Berättade o filmade från början till slut. Kom även hit en kväll när kompressor la av pga proppar gick.Även återställt ef uppsågn av lucka av(ENA bygg) Rören 68 år gamla. Fick ett Usbminne med film på utfört arbete. Kan verkligen rekommendera Renoa👏 Inget att klaga på. Tack även t säljaren Andreas som kom hit ikväll o undrade om allt gått bra. Mvh Els-Marie, nöjd kund

Hej Els-Marie !
Tack för rekommendation! Vi förmedlar detta till Jocke, Filip, Tobbe, Mattias och Andreas.
Ha en fin vår !

Valutata 4 stelle su 5

Tack för bra arbete

Tack för bra arbete med relining av vårt avlopp och ett gott grundarbete av säljaren. Vi känner oss trygga med resultatet. Det blev en miss i bokningen, men det hanterades bra och alla inblandade hade en genuin vilja att lösa allt på bästa sätt utan genvägar.
/Martin & Sandra

7 febbraio 2022

Hej Martin och Sandra !
Det glädjer oss att ni är nöjda med vårat arbetssätt, även när vi gör misstag och hur vi sköter det. Tack för omdömet!
Ha en fin vår !
Renoa

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più