Jag beställde en vara från Rehaboteket vilket jag gjort tidigare åtskilliga gånger. Har alltid känt mig nöjd med mina köp och om det inte storleksmässigt passade eller av annan anledning så var det e... Leggi di più
Skenan som jag köpte till min problematik med Ulnarisnerven är så fantastisk .Sover med den och det gör så otroligt mycket .Den hindrar mig från att böja armbågen och gör så ulnarisnerven kan vila /... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag ringde upp de och förklarade mina besvär fick då rådgivning om vad som kanske skulle hjälpa mig. Jag hade hälsporre i c.a 3 år har provat en hel del hjälpmedel, övningar m.m men efter jag gick eft... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Så imponerad av kundsupporten. Jag råkade fylla i fel storlek och skrev ett mail och bad om att ändra i min order. I mitt mail berättade jag om mina problem (fot) vilket medförde att de ringde upp mi... Leggi di più
- Fornitore di ausili per la mobilità
- Fornitore di attrezzature per disabili
- Servizio di ortottica e prostetica
- Fornitore di attrezzature per fisioterapia
Scritti dall'azienda
Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.
Elementgatan 10, 50464, Borås, Svezia
- 08-24 47 34
- kundservice@rehaboteket.se
- rehaboteket.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Produkten fanns ej i lager
Riktigt bra service! Medarbetaren bemödar sig till och med att ringa mig angående en order för att den skulle hinna med dagens postgång.
Snabbaste leveransen någonsin!
Snabbaste leveransen någonsin!
Lätt att beställa på webbsidan, rätt vara levererad och levererad från den ena dagen till den andra.
Lätt överskådlig hemsida
Lätt överskådlig hemsida. Bra information. Snabb leverans!
Påstår att de skickar ordern, men falskt spårningsnr och utan att verkligen ha skickat ordern!!…
Jag beställde kompressionshandskar i måndags. Det stod att ordern skickats och jag fick spårningsnr och allt
Men.. Inget paket anlände, som utlovat i tisdags, och på. Postnord står det att de bara har blivit bokade att utföra utskicket, men att de inte har fått något paket från företaget.
Trots att jag påpekat för rehaboteket att inget händer på postnord och löfte om att de ska påskynda postnord och nu idag att de ska skicka ordern om igen, så händer inget. Pga de relativt bra omdömena här, så betalade jag i förskott, då jag verkligen behöver dessa handskar så fort som möjligt.. Men.. kundtjänst på rehaboteket bara ljuger och påstår saker som bevisligen inte stämmer!! Nu har jag krävt pengarna tillbaka, men.. Jag tror inte att jag vare sig får se pengarna eller handskarna!!
Jag har mailat att jag tar kontakt med ARN, om jag behöver/ måste för att få rätsida på detta!!
Så.. akta er för detta oseriösa företag!! Köp det ni behöver någon annan stans!
Inställd leverans av produkt på lager
Inställd leverans av produkt på lager. Förväntas istället vänta 2-3 veckor, så mycket till att vara förväntansfull på snabb leverans som skulle komma dagen efter på en produkt man verkligen behövde.
Professionella & vänliga
Får alltid den hjälp jag behöver och den produkt som faktiskt hjälper mig mot mina besvär. Aldrig någon onödigt merförsäljning eller struntprat.
Dem är bäst helt enkelt.
Har testat mitt inköp, funkar bra om inte ryggstödet är för mjukt, typ en soffa men det är ju inte produktens fel
Har testat mitt inköp
Dårlig nettside og kundeservice
Nettsiden averterer at varene er «På lager», men etter å ha bestilt (og betalt) går det nærmere to dager før man får beskjed om at varene ikke er på lager allikevel. Ordren blir derfor kansellert. Men det å få pengene igjen tar enda lengre tid; her må man i dialog med Klarna som ikke kan foreta seg noe som helst fordi Rehaboteket ikke har gitt dem melding om kansellert ordre.
Från beställning till leverans
Från beställning till leverans
2 dagar.
Kanonbra.
4 stjärnor av 5 möjliga. Ej testat produkten än därav 4 stjärnor.
Fantastiskt!
Expressleverans inom några timmar GRATIS och fantastisk produkt som direkt räddade mig mitt under akuta fasen med ryggskott. Kan nu röra mig bättre och har stabilitet som smärtlindrar ordentligt. Tack!
Galet snabb och bra leverans
Galet snabb och bra leverans. Nöjd med produkten.
Tar bort irriterande smärta
Fantastisk upplevelse, efter att ha använt den en natt, vaknar utan smärta i handleden.
Den är stabil och smärtan vid rörelse i sidled finns inte längre.
Utmärkt service
Utmärkt service, både gällande val av produkt och leverans.
Allt funkade perfekt !
Sitter väl :)
Suveränt
Suveränt. Beställde på nätet på lördagen och hade det hemma utanför dörren månd en. Mkt bra produkt och OTROLIG leverans!!
Kundtjänsten håller inte måttet!
Beställde varor som skulle levereras 5/1. Får sedan ett meddelande från Budbee att de inte har fått varorna från Rehaboteket.
Jag kontaktar kundtjänst som säger att varorna skickats och att de skall kolla med Budbee vad som hänt och sedan ska de återkomma till mig.
När jag inte fick svar kontaktade jag kundtjänst igen, efter 4 dagar, men har inte fått någon som helst återkoppling från dem.
Nu har Budbee meddelat att leverns sker i kväll, en vecka efter det att jag skulle ha fått varorna!
Men jag har ännu inte fått någon respons från Rehabotekets kundtjänst. Riktigt dåligt!!!
Mycket nöjd
Köpte ett ryggstöd som jag är väldigt nöjd med. Levererades redan dagen efter trots att frakten var gratis.
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt. Produkten stämmer väl med beskrivningen
Blixtnabbt och bra betalnings och leveransalternativ
Lättbegriplig sida, bra leverans och betalningsalternativ. Blixtsnabb hantering. Beställde söndag leverans måndag. Guldstjärna i e-handel!