Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag ringde upp de och förklarade mina besvär fick då rådgivning om vad som kanske skulle hjälpa mig. Jag hade hälsporre i c.a 3 år har provat en hel del hjälpmedel, övningar m.m men efter jag gick eft... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Så imponerad av kundsupporten. Jag råkade fylla i fel storlek och skrev ett mail och bad om att ändra i min order. I mitt mail berättade jag om mina problem (fot) vilket medförde att de ringde upp mi... Leggi di più

1. Fornitore di ausili per la mobilità
  2. Fornitore di attrezzature per disabili
  3. Servizio di ortottica e prostetica
  4. Fornitore di attrezzature per fisioterapia

Scritti dall'azienda

Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.

4,1

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Bra upplevelse och högkvalitativa…

Bra upplevelse och högkvalitativa produkter kombinerat med bra sevice.

8 maggio 2026

Risposta di Rehaboteket

Stort tack för din fina feedback! Vi uppskattar verkligen att du lyfter både kvaliteten på produkterna och servicen 💙

Väldigt snabb leverans

Väldigt snabb leverans, och varan jag köpte var enligt förväntningarna

11 maggio 2026

Risposta di Rehaboteket

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att både leveransen och produkten levde upp till förväntningarna 🥳

Valutata 4 stelle su 5

Verkar fungera

Verkar fungera, kort tid men kanske rätt väg

11 maggio 2026

Risposta di Rehaboteket

Tack för din feedback! Vi hoppas att produkten fortsätter fungera bra för dig över tid 😇

Valutata 5 stelle su 5

Lätt att beställa och snabb leverans

Lätt att beställa och snabb leverans. Varan motsvarade produktbeskrivningen.

6 maggio 2026

Stort tack för din fina feedback!

Vi blir så glada att höra att både beställning, leverans och produkt motsvarade dina förväntningar 💙

ARMBÅGSSTÖD Ulnarisverv

Skenan som jag köpte till min problematik med Ulnarisnerven är så fantastisk .Sover med den och det gör så otroligt mycket .Den hindrar mig från att böja armbågen och gör så ulnarisnerven kan vila / läka under nattens många timmar .Funkar att använda på dagtid ockdå .
Blixtsnabb leverans också 🌸

3 maggio 2026

Stort tack för din fina feedback!

Vi blir så glada att läsa att skenan hjälper och fungerar bra både natt och dag 💙 Och extra roligt att höra att du är nöjd med leveransen.

Valutata 3 stelle su 5

Köppte 2 st Stödstrumpbyxor gravid

Köppte 2 st Stödstrumpbyxor gravid, dom ena hade jag på mig igår för andra gången och bara efter 3h hade jag hål under fötterna, då satt jag för det mesta pga att jag har svårt att röra mig nu I slutet av graviditeten.

27 aprile 2026

Risposta di Rehaboteket

Tråkigt att höra att strumpbyxorna gått sönder så snabbt, det ska de inte göra.

Vi vill gärna se över detta vidare, så du får gärna kontakta oss på mejl (kundservice@rehaboteket.se) med bilder och ditt ordernummer så hjälper vi dig med en reklamation 💙

Rehabotek levererar alltid!

Rehabotek levererar alltid!
Bra produkter, snabb leverans.

26 aprile 2026

Risposta di Rehaboteket

Tack så mycket för fin feedback!

Vi blir så glada av att läsa att du är nöjd 💙 Varmt välkommen tillbaka för framtida köp.

Valutata 5 stelle su 5

Bra och enkla rutiner vid retur.

Varan kom inom lovad tid. Dessvärre skulle den inte passa mig och jag ville returnera. Fick bra instruktioner och allt har utfallit till full belåtenhet.

23 aprile 2026

Tack för din feedback!

Vi blir så glada av att läsa att både leverans och retur fungerade smidigt samt att du är nöjd med hanteringen 💙

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Passar bra på foten.

21 aprile 2026

Risposta di Rehaboteket

Tack för ditt fina omdöme!

Du är varmt välkommen tillbaka för framtida köp 💙

Valutata 1 stelle su 5

Långsamma leveranser

14 aprile 2026

Risposta di Rehaboteket

Tack för din feedback! Tråkigt att höra att leveransen upplevdes som långsam. Vi skickar normalt beställningar samma dag vid order innan kl. 12, med en leveranstid på 1–3 arbetsdagar.

Om din leverans tog längre tid än så får du gärna höra av dig till oss via mejl (kundservice@rehaboteket.se), så ser vi närmare på ditt ärende och tar det vidare med transportören 💙

Valutata 5 stelle su 5

Vilken skillnad kände redan skillnad…

Vilken skillnad kände redan skillnad efter 12 timmar på betong golv kan varmt rekommendera dom rehaboteket sport

1 aprile 2026

Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att läsa att du kände skillnad så snabbt och efter en så krävande dag dessutom. Det betyder mycket att du vill rekommendera oss 💙

Valutata 2 stelle su 5

Dålig kvalité..

Köpte 2st halv pelott sulor, men de hjälpte inget, var för tunna och plastiga..och de var i väldigt dålig kvalité.
Så blev tyvärr besviken!

31 marzo 2026

Tack för din feedback!

Tråkigt att höra att sulorna inte motsvarade dina förväntningar. Den här modellen är en tunnare 3/4-sula som är framtagen för att passa i skor med begränsat utrymme, vilket kan upplevas olika beroende på behov.

Vi har dock andra varianter med mer stöd och dämpning för den som önskar ett kraftigare alternativ. Vi skickar över några rekommendationer via mejl till dig 💙

Valutata 4 stelle su 5

Bra hittills

Bra hittills, god mänsklig support (ej AI)
Leveransen ska ske 2/4 då vet jag bättre.

31 marzo 2026

Risposta di Rehaboteket

Tack Roland för ditt omdöme!

Vi hoppas du blir nöjd med knäskyddet när det levererats 😇

Bra produkter!

Rehab och träningsprodukter av högsta klass!

22 marzo 2026

Risposta di Rehaboteket

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Du är varmt välkommen tillbaka för framtida köp 💙

/Rehaboteket

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più