Scopri cosa dicono le persone
Fik endelig opereret mit andet knæ den 7/1, efter at være blevet flyttet flere gange. Fik en halv ny knæprotese. Der er KUN ros herfra, på trods af konflikten, corona, ombygning osv. Følte også de... Leggi di più
På vegne af min kæreste: Vær forsigtig med denne kvinde; Maja Raos og naturligvis også Horsens sygehus. Hun bliver en giftig læge og kommer på intet tidspunkt til at være sit ansvar bevidst. Afdel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Regionshospitalet Horsens er områdehospital for ca. 235.000 indbyggere i Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder. Hospitalet er en af fem hospitalsenheder i Region Midtjylland og omfatter desuden Skanderborg Sundhedshus og Livsstilscenter Brædstrup. Vi varetager akut og planlagt behandling samt uddannelse, udvikling og forskning. Vores mål er et hospitalsvæsen, hvor patienten får et sammenhængende behandlingstilbud af høj kvalitet - og inddrages som aktiv partner i sit eget forløb.
Informazioni di contatto
Strandpromenaden 35A, 8700, Horsens, Danimarca
- 78 42 50 00
- post@horsens.rm.dk
- regionshospitalet-horsens.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Hurtig ekspedition og venligt personale
Efter henvisning fra egen læge kom jeg i går til skadestuen for røntgen af højre fod. Efter ca 15 min blev jeg kaldt ind og efterfølgende sendt til skadestuen, og også her kom jeg hurtigt til. Der var desværre tale om et brud, og jeg fik tilbudt at låne en kørestol, hvilket jeg dog takkede nej tak til😊 Hjemme viste det sig dog mere problematisk end forventet med et gangstativ, som jeg - hoppende på et ben - skulle bevæge mig rundt med, så i morges ringede jeg og spurgte, om jeg alligevel kunne få en kørestol, og det blev straks bevilget. Meget venligt og hjælpsomt personale hele vejen igennem, så jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Altid lang ventetid
Altid lang ventetid, selv hvis man skal indlægges er der flere timers venten på en seng, over alt kritik. Selv hvis man har en tid til blodprøver, er der altid ventetid.
0 stjerner til skadestuen
Jeg kommer op på to stjerner, fordi min oplevelse med andre afdelinger end skadestuen har været fine, men HOLD JER VÆK fra skadestuen. Slå knuder på jer selv for at finde andre alternativer.
Vi forlod stedet efter at have ventet i tre timer. Klokken var 20, mine to børn var sultne og vi har en times transport hjem - og der var ikke udsigt til, at min søn ville blive tilset inden for overskuelig tid.
Vi gik, fordi hans smerter i fingeren var aftaget, og han kunne bøje den en smule, så vi konkluderede, at den nok ikke var brækket, hvilket vist sig at være korrekt.
Efterfølgende har vi hørt fra andre, at man sjældent venter mindre end 5 timer - nogle gange endda op til 7. Børn med brækkede lemmer og syge ældre må sidde og vente i timevis uden adgang til at købe andet end usunde snacks i automaten.
Vi har været hyppigt besøgende på skadestuen på Skejby og har aldrig ventet mere end en time. Op til to er forventligt på travle dage, men i nat - en helt almindelig onsdag nat - måtte min nevø vente i fem timer med en brækket ankel. Det er utilfredsstillende!
Ansvarsfralæggelse og manglende kritisk behandling.
Fredag i sidste uge fik min 28-årige datter opsat en spiral i rus. Hun blev ikke opereret, blev ikke kateriseret, blev ikke intuberet eller fik nogen form for generel anæstasi. Hun sov bare.
Hun oplever tiltagende smerter henover weekenden, blev indlagt og fik konstateret flere blodpropper i arm, bryst og lunger – herunder en på over 10 cm, som strækker sig ind i vena cava.
To dage efter bliver hun igen indlagt (112) med feber, underlivssmerter og markant forhøjede infektionstal.
Og hvad gør Horsens Sygehus?
Sender hende hjem.
Ikke fordi hun er rask. Ikke fordi hun er færdigudredt. Men fordi den afdeling, hun lander på, “ikke har med underlivet at gøre”.
Så en højrisikopatient med både dokumenterede blodpropper og tegn på infektion bliver sendt hjem uden videre udredning, uden antibiotika og uden at blive overdraget til en relevant afdeling.
Hvordan er det her overhovedet acceptabel praksis?
Det her handler ikke om travlhed. Det handler om manglende ansvar.
For konsekvensen er, at en ung kvinde nu sidder hjemme – syg, utryg og overladt til selv at vurdere, hvornår hun er “syg nok” til at blive taget alvorligt.
“Kontakt lægevagten hvis det bliver værre” er ikke en plan. Det er ansvarsfralæggelse. Og det var ordret hvad hun blev fortalt.
Hvis noget går galt herfra, er det ikke uheld. Det er et systemsvigt.
Det skal gøres meget bedre Horsens, ellers ender det med røde tal på jeres i forvejen uldne statistik.
Regionshospitalet Horsens
Regionshospitalet Horsens leverer generelt en solid indsats, men der er plads til forbedring. Personalet er venligt og professionelt, og jeg følte mig tryg under behandlingen. Dog var ventetiden lang, og kommunikationen mellem afdelingerne kunne være bedre – jeg oplevede lidt forvirring omkring aftaler og information.
Personalet har ikke styr på noget, og uhjælsomt
Personalet havde ikke informeret mig om hvad jeg skulle inden ankomst til min tid, så da jeg dukkede op måtte vi lave en ny tid, og jeg havde dermed spildt en fridag. Efterfølgende sender de jo bare tider på sms der passer dem, og når man ringer for at få dem rykket får man en flabet dame i tlf som bare siger “vi sender en ny tid” og lægger på. Ingen tanke for patienten eller at det skal kunne hænge sammen i deres hverdag. Desværre et pragteksemplar på hvor elendigt offentlige sygehuse fungerer, ses i Horse s.
Værste hospital
Værste hospital. Alt fra personale til fejl medicinering.
God oplevelse
Utroligt venligt personale som tager sig godt af patienterne. Man sætter ikke nok pris på dem før man oplever dem.
Ligger på opvågning
Ligger på opvågning.
Sikke en dejlig oplevelse.
Alle er utrolig søde, servicemindede og dygtige.
Hændernes beroligende evner.
Igår skrev jeg en anmeldelse om en rigtig god oplevelse på mave og tarm afdelingen. Jeg kunne gå endnu mere i detalier om den gode oplevelse, dog er der særlig en episode som jeg gerne vil fremhæve. Under den ubehagelige oplevelse at skulle "sluge" en slange blev jeg beroliget af sygeplejersken Anne Mettes rolige stemme og ikke mindst hendes meget beroligende hænders venlige strygende på min ryg og hoved.
En meget rar og tryk fornemmelse.
Tak for jeres rigtig humane og professionelle behandlig.
Mkh Luigi.
Brædstrup Livsstilscenter
Brædstrup Livsstilscenter - som hører under Horsens Sygehus:
Jeg har generelt været rigtig glad for mine to ophold her.
Alligevel bliver jeg nødt til kun at give tre stjerner, da jeg havde bedt om enestue forud for mine ophold.
Det havde jeg også første gang, hvorfor jeg havde en berettiget forventning om, at jeg også fik det den her gang eller i det mindste besked om, at det ikke kunne lade sig gøre.
Intetanende mødte jeg derfor op til indlæggelse i starten af januar og opdagede til min skræk, at jeg skulle dele værelse med en anden, hvilket jeg noget chokeret påtalte overfor personalet uden at der skete noget.
Det er alligevel en stor del af en indlæggelse med overnatningen.
Så derfor bliver jeg nødt tii kun at give tre stjerner.
Omsorgsfulde og humoristisk personale
Fantastisk omsorgsfulde personale på operationsgangen B. Tak for hjælpen❤️
Lungemedicinsk 👎👎
Jeg kunne sige rigtig meget godt, men det var da lungemedicinsk klinik havde Ayfer som overlæge.
Ham den nye Golam, er så utryg skabende, lyver for sine patienter, og er pænt ligeglad med din situation... Jeg skifter sygehus, pga. Ham! Så hvis du har særlige problematikker med lungerne, så gør dig selv en tjeneste og vælg et andet sygehus.
Nu kan man kun komme ind på Horsens…
Nu kan man kun komme ind på Horsens Sygehus nede fra Strandpromenaden. Det er jo helt galt. Hvad med de stakkels ældre der har hustru/mand på hospitalet. Hvad gør de ? Der er ikke tænkt ret langt over denne vanvittige ændring. Det er ikke alle som har bil og kan køre på Strandpromenaden. Få det ændret så man stadig kan komme ind fra sundvej. Skiltningen til afd. er svære og finde ud af. Tror de er lavet så de der arbejder på Sygehuset selv kan finde ud af det. Skift m os andre. Andre sygehuse har total styr på det . F.eks Vejle. Det fungerer bare.
De mest venlige, professionelle og hjælpsomme mennekser jeg har mødt i det offentlige.
Fredag d. 10-10-2025 bliver jeg fejldiagnosticeret af egen læge, og sendt hjem med medicin der ikke hjælper.
Lørdag d. 11-10-2025 kl. 19.20 ringer jeg til lægevagten, og får en tid samme dag 20.30.
Lægevagten finder med det samme bylden min egen læge havde overset, og henviser mig til en kirurg og et værelse hvor jeg får taget blodprøver.
Kirurgen giver mig en tid på kirurgisk sengeafsnit dagen efter 8.30 og en god beskrivelse af hvad der nok kommer til at ske.
Søndag d. 12-10-2025 møder jeg op på kirurgisk sengeafsnit hvor jeg får talt med sygeplejeskerne, lægerne, narkoselægen og kirurgen der kommer til at tage sig af mig.
Mindre end 24 timer fra jeg tager kontakt, er jeg behandlet og hjemsendt, tilmed med en plan om hvordan efterbehandlingen skal foregå.
Det synes jeg hospitalet og de ansatte kan være virkeligt stolte af.
Fantastisk behandling både under…
Fantastisk behandling både under indlæggelsen og fantastisk behandling af sygeplejersker. Og fantastisk behandling bagefter og jeg har været sýg i næsten et år. Hjemmesygeplejen, undersøgelser blodprøver og andet de har fuldt op af sig selv. Suverænt det bedste hospital jeg har haft med at gøre.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1 x røntgen, 2 x scanning, blodprøve mv. Venligt personale lige fra lægevagt, sygeplejerske, portør, læge og scannings pigerne.
Ventetid
Ingen information om tidsplan, ventet tide uacceptabelt højt
Parkeringsforhold
Synes det er under alt kritik med jeres parkeringsforhold derude hvis man er meget dårlig gående skal man stadigvæk holde ude på p-pladsen hvor der er rigtig langt at gå man kan også vælge at holde ved hovedindgangen hvor der er 15 minutter så står der at betale du burde være som man gør i Vejle man kan ringe til sygehuset og få en seddel man kan ligge i så kan man holde dig et par timer ingen kan nå at komme op på sygehuset på 15 minutter
Og jeg kan heller ikke forstå hvorfor i ikke giver jer jeres ansatte gratis parkering det er da sørgeligt at man skal betale for at parkere sin bil for at gå på arbejde som er i forvejen er meget dårlig lønnet
Venlig hilsen Lars Holm
Dårlig erfaring med overlægen Hans…
Dårlig erfaring med overlægen Hans Knudsen og Sygeplejerske Lis Eriksen fra 02. De misbruger deres embedsfunktion.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.