Regionaal Energiebeheer Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Helaas ben ik er met open ogen zelf “ingestonken”! Enorm misleidende telefonische informatie gekregen van Nederlandse Energie Beheer!! Door tijdsgebrek helaas niet goed kunnen natrekken en ik zit... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kwam met mooi bedrag en zou goedkoper uit zijn. Mail binnen van MEGA en was 100 meer dan ik bij huidige betaal. Overstap geannuleerd.

Valutata 1 stelle su 5

Ook wij kregen een telefoontje van energie collectief waarbij werd aangegeven dat ons vaste contract door innova werd opgezegd vanwege de oorlog in Oekraine. We reageerden verbaast omdat we een vast c... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Afgelopen maandag door hun gebeld en aanbod gehad om over te stappen naar MEGA.volgens RCB hoefde ik geen overstapboete te betalen.vanmorgen van energiedirect een Email gehad dat de boete 1704 euro be... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

120 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Vanavond gebeld door een medewerker van…

Vanavond gebeld door een medewerker van dit bedrijf. Een zeer vasthoudende man, die bleef aan dringen dat ik zijn adviezen moest opvolgen. Ik legde hem vriendelijk uit dat ik mans genoeg ben om mijn eigen energieconsumptie te beheren, maar hij wilde van geen wijken weten. Zelden een colporteur aan de lijn gehad die zo lang bleef doorgaan. Uiteindelijk zei ik dat ik vrijdagavond 20:00 uur geen tijd vond om dit gesprek te voeren. Ik vroeg toen of ik hem terug kon bellen, waarop hij mij het telefoonnummer van een bekende darter gaf... Gevaarlijk, deze gladde man.

27 agosto 2021

Geachte heer Klumpers,

Wij betreuren het dat u zich genoodzaakt voelde om uw klacht op dit forum te moeten plaatsen. Wij willen hier dan ook onze excuses voor aanbieden. Dit is absoluut niet de bedoeling. Wij gaan gelijk aan de slag om te kijken wat er is gebeurd.

Helaas beschikken wij momenteel niet over genoeg gegevens van u via dit forum om uw klacht in goede orde te kunnen onderzoeken. Graag verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Scam

Ze liegen en doen zich anders voor. Doe geen zaken met dit bedrijf en hang meteen op als ze bellen.

13 agosto 2021

Geachte heer Martijn,

ze misleiden en liegen!

ze misleiden en liegen!

ze hebben gezegd dat ze een collectief zijn met mijn energiemaatschappij, wat niet waar is, en dat ik een contract met ze heb afgesloten, wat ook niet waar is. Ik heb mijn energiemaatschappij gebeld en geverifieerd dat dit inderdaad gelul is. Ze wilde mij laten overstappen op een andere leverancier

6 luglio 2021

Geachte heer Dutilh,

Valutata 1 stelle su 5

Doen niet wat ze beloven

Enige tijd geleden overgestapt naar een andere energieleverancier via Regionaal Energiebeheer. Er werd mij beloofd dat zij de boete voor het overstappen zouden betalen. Toen ik de eindafrekening kreeg bleek ik een boete van €100 te moeten betalen. Ik heb gemaild met Regionaal Energiebeheer hierover maar geen antwoord gekregen. Niet netjes!

9 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Niet met deze oplichters in zee gaan…

Niet met deze oplichters in zee gaan heeft mij in totaal 450 euro gekost na het overstappen naar een andere leverancier
200 euro overstapbonus niet gekregen en 250 euro boete voor het overstappen
Na een paar telefoontjes de toezegging gekregen dat ze de helft van de boete terug zouden storten maar 6 maanden later een e-mail dat het toch niet doorging
En mij vandaag weer bellen dat ze een mooie aanbieding hebben
Wat denken ze daar nou ????

30 marzo 2021

Geachte heer/mevrouw,

Uiterst onbeleefd

Uiterst onbeleefd, komen met onwaarheden en proberen onder bijzondere omstandigheden een overstap naar een andere energieleverancier te realiseren. Pure oplichting.

Een negatieve review wordt gerapporteerd en uiteindelijk verwijderd. Dit is geheel onterecht. De onderstaande reactie is eveneens nonsens, er is na telefonisch contact geen manier om een klacht in te dienen.

12 marzo 2021

Geachte Dhr. Frenken,

Wat vervelend om te horen dat u het gesprek met onze collega als onprettig heeft ervaren. Dit is absoluut niet de bedoeling van een adviesgesprek en wij leiden onze collega's ook op om uiterst transparant te zijn. Onze excuses indien u het gesprek op de beschreven manier heeft ervaren.

Graag verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij uw klacht verder in behandeling kunnen nemen.

Graag horen wij zo snel als mogelijk van u.

Team Regionaal Energie Beheer.

Valutata 1 stelle su 5

Pas op voor dit bedrijf, misleiding!

Ook ik ben gebeld door Regionaal Energie Beheer (REB). De dame had goed nieuws voor mij, de tarieven konden flink omlaag! Helaas kwamen niet alle details overeen met de werkelijkheid en na wat doorvragen waren mijn gegevens (zogenaamd) verstrekt door Stedin en mijn ‘huidige’ energieleverancier had mij aangemeld voor de ‘prijs zekerheidsgarantie’ bij Regionaal Energie Beheer. Helaas voor REB was mijn ‘huidige’ energieleverancier al een tijdje niet meer mijn energieleverancier en klopte de tarieven niet waar de dame van REB het over had. Hierop heb ik het gesprek afgekapt en contact opgenomen met de betreffende energieleverancier. Ze wisten hier niets vanaf maar ze konden me wel vertellen dat ze vaker (ex)klanten aan de lijn krijgen met een vergelijkend verhaal waarbij een bedrijf zoals Regionaal Energie Beheer misleidende informatie blijkt te verstrekken. Hetzelfde gold voor de Stedin, ook deze delen geen gegevens met andere partijen zoals Regionaal Energie Beheer en ook Stedin krijgt vaker telefoontjes waaruit blijkt dat bedrijven zoals Regionaal Energie Beheer de naam van Stedin misbruiken. Hoe mijn gegevens dan wel bij REB zijn beland? Geen idee…

Samenvattend: Regionaal Energie Beheer probeert door misleiding je bij een andere energiemaatschappij onder te brengen. Gezien de andere reviews hebben ze niet het beste met je voor, maar bekommeren ze zich het meest om de (ik vermoed) provisie die ze willen opstrijken.

8 marzo 2021

Geachte heer/mevrouw,

Team Regionaal Energiebeheer

Hele goede service

Hele goede service! Naast mijn energie regelen ze voor mij tegenwoordig ook mij internet en televisie! En Ben daar hele tevreden over! Bedankt regionaal energiebeheer, ik hoor jullie volgend jaar weer! :)

21 gennaio 2021

Beste Maxim,

Wij zijn enorm blij dat jij de service als prettig heb ervaren. Het is dan ook onze streven om deze optimaal te waarborgen.

Vanaf nu bent helemaal ontzorgd over de energie en telecom. Wij zullen de zaken in de markt voor u in de gaten blijven houden.

Veel succes en tot uw dienst!

TOPPIE!!!!!!

Al een aantal jaar regelt het Regionaal Energie Beheer mijn Energie contract. Ze nemen alleen contact op als ze iets positiefs te melden hebben en ik kan er blindelings vanuit gaan dat t goed geregeld wordt.
Hele fijne service-afdeling waar specialisten zitten die al mijn vragen naar tevredenheid beantwoorden. Ook hebben ze onlangs mijn Telecom pakket geregeld. Scheelt me gewoon 22 Euro per maand.
Regionaal Energie Beheer? Echt TOP!!!!!!!!!!!!!!!!

20 gennaio 2021

Beste Lucia,

Wij waarderen uw feedback enorm. Vanaf nu bent u helemaal ontzorgd over uw energie- en telecom. Wij zullen dan ook alle zaken in de markt voor u in de gaten houden.

Veel succes met uw besparing!

Bijzonder ontevreden over contact met Regionaal Energiebeheer

Via een telefonisch contact met Regionaal Energiebeheer overgestapt naar Clean Energy. Er werd mij een zeer aantrekkelijk aanbod gedaan. Echter, vlak voor einde bedenktijd bleek dat de prijs in plaats van vele malen voordeliger dan mijn vorige aanbieder, ineens veel duurder te zijn. Helaas is mij dit bericht niet tijdig onder ogen gekomen waardoor nieuwe overeenkomst zoals afgesproken is ingegaan.
Vervolgens heb ik bij Regionaal Energiebeheer verzocht om de overstap kosten, waarover ook gesproken in overstap gesprek aan de telefoon, terug te storten. Inmiddels heb ik geen enkele illusie deze spoedig te ontvangen. De overstapkosten worden pas terug geboekt na 1 jaar, zo bleek na e-mail en telefonisch contact.
Daarom mijn advies: ga niet in op zgn. prachtig aanbod. Mocht het toch per ongeluk zo ver komen, lees dan alle voorwaarden en hele kleine lettertjes.

19 gennaio 2021

Geachte Lies,

Illegale telefonische colportage

Illegale telefonische colportage. Deze wanpraktijken moeten gestopt worden.

Men doet net alsof zei jou energiecontract beheren (wat natuurlijk niet zo is) en proberen je zo een nieuw energiecontract aan te smeren.

23 dicembre 2020

perfecte service

perfecte service. ik stap al 4 jaar over via dit colectief en tot nu toe vind ik hun de beste klantenservice hebben van allemal. ik hoef er zelf ook noit iets voor te doen. super handige service.

25 novembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben overgehaald om over te stappen…

Ik ben overgehaald om over te stappen onder het mom van gunstige voorwaarden, maar kom nu bij mijn maandtarief meer dan 50% duurder uit (de offerte zegt 30% goedkoper??). Ook blijkt achteraf dat de overstapvergoeding, verspreid over een periode van max 5 jaar wordt terugbetaald. Je moet de boete dus eerst zelf betalen. Zit hier helemaal niet op te wachten. Dit is niet netjes.

Aanvulling:
Ook na contact meerdere keren contact met de servicedesk over het maandbedrag, wat 3x hoger was dan in de oorspronkelijke offerte was niets te doen. Ook werden mijn zonnepanelen niet meegenomen, terwijl deze wel in de oorsponkelijk offerte waren opgenomen. Het coomentaar van Reginaal Energie beheer was dat ik dan maar niet akkoord had moeten gaan. DUS LET OP! Trap hier niet in, je bent gewoon veel duurder uit met Nationaal Energiebeheer.

24 novembre 2020

Beste Rick,

Wij hebben uw berichtgeving in goede orde ontvangen.

Graag geven wij u een korte uitleg over de overeenkomst en de gemaakte afspraken daarin. U heeft een contract afgesloten waardoor u beschermt bent tegen prijsstijgingen. Gezien de marktontwikkelingen op het gebied van gas en energie is het verstandig om de prijzen vast te leggen voor de aankomende periode. Op deze manier heeft u altijd een helder inzicht op uw kosten per kWh en m3. Uw termijnbedrag is afhankelijk van uw jaarverbruik. Indien u een wijziging hierin wilt aanbrengen kunt u dit aanvragen bij uw leverancier.

Uiteraard zullen wij u opnieuw benaderen indien wij u een verbeter voorstel kunnen doen.
Indien u op voorhand nog vragen heeft, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met ons via onze klantenservice:info@regionaal-energiebeheer.nl

Hopend u voldoende geïnformeerd te hebben.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben overgestapt en ze hebben mij…

Ik ben overgestapt en ze hebben mij geholpen, en mijn tarieven staan nu vast voor de komende 5 jaar en heb nog nooit zulke lagen tarieven gehad. Ik ben super tevreden dankjewel!

23 novembre 2020

Beste Miriam,

Wij zijn blij dat u tevreden bent over de service. Vanaf nu bent u volledig ontzorgd over uw energiezaken en houden wij alle ontwikkelingen binnen de markt voor u in de gaten.

Veel Succes!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer happy happy happy en tevreden

Zeer happy happy happy en tevreden. Kan er niks anders van maken eerlijk gezegd..

Beste heer/mevrouw,

Wij zijn blij dat u tevreden bent met de service. Vanaf nu bent u helemaal ontzorgd van al uw energiezaken en houden wij alle ontwikkelingen binnen de markt voor u in de gaten.

Veel Succes!

Valutata 4 stelle su 5

Ik vind dat ze een fijne service hebben

Ik vind dat ze een fijne service hebben en ze zijn erg klantvriendelijk.
Ik hoefde voor de rest niks te doen en de overstapboete werd zelfs volledig vergoed!!

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Vanaf nu bent ontzorgd over u energiezaken en houden wij alle ontwikkelingen binnen de markt voor u in de gaten.

Wij streven er naar onze service steeds weer te optimaliseren om zodoende de klant hiervan te garanderen.

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden met de regionale…

Ik ben zeer tevreden met de regionale energie beheer! , ze regelen ieder jaar mijn overstap, geen twijfel aan

Beste Joortje,

Wij vinden het prettig te horen dat u enorm blij bent met de service die wij u verstrekken. Vanaf nu bent u qua energiezaken volledig ontzorgd en houden wij alle ontwikkelingen in de markt voor u in de gaten.

Wij streven er naar onze service te optimaliseren om zodoende onze klanten daarvan te garanderen.

Regionaal Energie Beheer

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più