Helaas ben ik er met open ogen zelf “ingestonken”! Enorm misleidende telefonische informatie gekregen van Nederlandse Energie Beheer!! Door tijdsgebrek helaas niet goed kunnen natrekken en ik zit... Leggi di più
Kwam met mooi bedrag en zou goedkoper uit zijn. Mail binnen van MEGA en was 100 meer dan ik bij huidige betaal. Overstap geannuleerd.
Ook wij kregen een telefoontje van energie collectief waarbij werd aangegeven dat ons vaste contract door innova werd opgezegd vanwege de oorlog in Oekraine. We reageerden verbaast omdat we een vast c... Leggi di più
Afgelopen maandag door hun gebeld en aanbod gehad om over te stappen naar MEGA.volgens RCB hoefde ik geen overstapboete te betalen.vanmorgen van energiedirect een Email gehad dat de boete 1704 euro be... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Hoe is het mogelijk dat dit soort…
Hoe is het mogelijk dat dit soort bedrijven je mogen opbellen met een lulverhaal? Waarom mag dat? Ze hebben 0 zeggenschap over de energie prijzen? Waar hebben ze mijn telefoonnummer vandaan? Waarom wordt dit niet eens grondig aangepakt, onderzocht?
Wat een slecht bedrijf RCB
Wat een slecht bedrijf RCB, werd gebeld door ene (laurens) 10 oktober werd ik gebeld met de mededeling, dat mijn oude leverancier niet meer het vaste contract kon waarborgen en dat ik moest overstappen naar een andere leverancier. Nu kreeg ik dus een boete van mijn oude leverancier (terecht natuurlijk). Dus dacht ik laat mij eens ff bellen en wat denk je, idd allemaal gelogen. Dus trap er niet in, Zij liegen als de pest om mensen bij een ander bedrijf te krijgen.!!!! Is dit niet strafbaar????
Ik werd gebeld met het verhaal dat zij…
Ik werd gebeld met het verhaal dat zij mij 2 keer hebben geholpen met overstappen van energie maatschappij (wat niet klopt) want ze zeiden dat ik bij Energie budget zat. Toen vroeg hij mij bij welke maatschappij ik nu zit (red flag) en mijn adres gegevens (red flag). Ik vroeg als je mij hebt geholpen met overstappen dan weet je toch waar ik zit en wat mijn adresgegevens zijn? Zei hij ja wegens privacy verwijderen wij alle gegevens. Toen vroeg ik hoe kom je aan mijn nummer aangezien je mijn gegevens hebt verwijderd? Geen antwoord. Toen zei ik dat ik nog 3 jaar contract heb bij essent. Wat niet zo is aangezien er geen 3 jarige contracten waren in die tijd, en toen was hij al niet meer geïnteresseerd en zei hij fijne dag verder. Daaaaag zei ik hahahaha
Ook gebeld met dezelfde agressie wat…
Ook gebeld met dezelfde agressie wat iedereen schrijft.
Waarom doet de politie niets hier aan… pure oplichterij !
Nederlandse Energie Beheer
Vandaag ben ik gebeld door ene Jorick (tel.nr. (020) 205 55 55) Hetzelfde ratelende verhaal als hieronder genoemd. Ik kreeg een sms met een link. Deze moest ik aanklikken en samen met hem, zo later bleek, een contract doorlopen. Vier vakjes aanvinken en daarna mijn handtekening zetten in een grijs vak. Tot zover is het niet gekomen. Toen ik aangaf dat ik eea op mijn gemak thuis wilde doorlezen, begon hij te drammen en te vragen of er iets niet duidelijk was. Ik gaf aan dat ik aan het werk ben en dat ik niet zomaar even een contract teken. Uiteindelijk raakte ik dusdanig geïrriteerd dat ik de verbinding verbroken heb. Een half uurtje later werd ik weer gebeld door Jorick (nu met een ander tel nr: +31 70 207 45 79) of ik het contract al gelezen had. Ik heb direct opgehangen. Nu ik thuis ben en alle reviews lees , ben ik blij niet getekend te hebben! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Ongewenst telefoneren
Bellen mij ongewenst en hebben geen idee van waar ik woon of welke energieleverancier ik heb.
Net gebeld door Energie beheer
Net gebeld door Energie beheer. Wat een gelul. Trap er niet in, het is complete nonsens. Jammer dat dit mag in Nederland
Ga niet in zee met nationale energie beheer
Mensen kijk uit als je gebeld word door nationale energie beheer! Ze proberen je een nieuw contract aan te smeren bij een andere energiemaatschappij. Ze zeggen dat je huidige energiemaatschappij failliet gaat en dat zij de opdracht hebben gekregen om er voor te zorgen dat jij de zelfde prijzen houd bij de maatschappij die het overneemt. In dit geval was het greenchoice die alles heeft overgenomen heeft. Dit is echt niet waar. Ze weten ook alles van je zoals je rekeningnummer waar je woont en je huidige Energiemaatschappij. Hoe? Geen idee. Greenchoice heeft hier niks mee te maken. Maar die smeriger boeven van de nationale energie beheer werken als callcenter medewerkers en krijgen extra geld als ze een contract afsluiten. Dus ga niet met hun in zee. Wees gewaarschuwd.
Let op als je een telefoontje van RCB krijgt met alleen 'privé nummer'
Vrijdag 15sept j.l. tegen 17.00 uur kreeg ik een telefoontje onder privénummer. Ik kreeg iemand aan de lijn (ene Antonio), die zei dat hij namens mijn huidige energieleverancier (ENGIE) belde en mij een nieuw contract aanbood en mij een loyaliteitsbedrag mocht geven als ik mijn contract verlengde. Door de woorden loyaliteit en verlengen klonk dat alsof hij inderdaad namens ENGIE belde. Hij gaf mij een codewoord, als wachtwoord, dat mij verteld moest worden als iemand van hen mij belde om aan te tonen dat er niet geschoemeld kon worden anderen. Vervolgens stuurde mij een offerte op, die op mijn mobiele telefoon nauwelijks te lezen was. Ik opende daarom mijn PC om dit wel te kunnen lezen en meldde direkt, dat ik 1,5 maanden eerder elders al een nieuw contract (bij Van de Bron) had afgesloten. Dat zou geen probleem zijn en stuurde hij mij direct erop een contract, ratelde dat hij dit nieuwe contract zou ontbinden, gaf snel de tarieven etc. door en waar ik die in het contract kon vinden. Ik had c.q. kreeg nauwelijks de tijd om te kijken of dit nieuwe contract inderdaad van ENGIE was en tekende het (stom van mij!!). Dat was het dus niet, het was van Gewoon Energie, een club, die eerst klanten bij elkaar zoekt en een collecief vormt om zodoende massa te vergaren om voldoende hoeveelheden energie aan te schaffen en die te leveren aan het collectief. Niet echt een degelijke en stevige, betrouwbare vorm van leverancier, naar mijn idee. Zulke bedrijven zijn onlangs nog omgevallen.
Wat mij het meest irriteert in dezen is de slinkse en bedrieglijke wijze waarop RCB spreekt én vooral, dat hij over al mijn gegevens m.b.t. ENGIE beschikt (hoe komt hij daaraan??) en die mijn inziens ook 100% misbruikt.
PAS DUS OP, ALS JE EEN TELEFOONTJE MET ALLEEN EEN PRIVÉNUMMER ONTVANGT EN VRAAG OF HET EVER ENERGIE GAAT. KIJK GOED NA OF HET RCB BETREF, ALS JE EEN E-MAIL ONTVANG TIJDENS HET GESPREK. JE BENT DAN ENORM MISLEIDT!!
VERBREEK DE VERBINDING, IS MIJN ADVIES EN GA NIET IN ZEE MET HEN.
Nederlandse Energie Beheer is 💯SCAM…
Ik word al een paar maanden telefonisch geterroriseerd door Nationale Energie Beheer.
Ik ben vandaag weer benaderd door Nationale Energie Beheer met het smoes dat Greenchoice samen werk met met huidige energie leverancier. Ik zou dan een loyaliteit korting krijgen van €350,- per 15 oktober als ik teken via de e-mal bericht. Daarna bleek dat het toch een nieuwe contract was van Greenchoice. Mijn huidige energie leverancier gebeld en bevestiging gekregen dat het niet klopt en dat meerdere klanten klacht hebben ingediend. Nederlandse Energie Beheer is 💯 SCAM.
klacht Nationaal Energie Beheer
Ik werd al weken gebeld door een privé nummer. Elke keer als ik opnam hoorde ik niets. Vandaag weer gebeld en gelijk opgenomen. Eerst hoorde ik niets en uiteindelijk kreeg ik een man aan de lijn die zei dat hij van Nationaal Energie Beheer was. Hij klonk heel ongeduldig, maar uiteindelijk begreep ik waar hij voor belde. Binnenkort gaan de gasprijzen omhoog omdat we bijna geen gas meer hebben en Rusland de gaskraan gaat dichtdraaien. Er zullen dan veel energiebedrijven omvallen en hij vertelde dat mijn contract bij Eneco voor 2 jaar ondergebracht wordt bij Green Choice. Hij zei dan krijgt u asiel bij Green Choice. Ik zei dat ik een vast contract had bij Eneco tot augustus 2025 en dat ik net de jaarrekening had gekregen en € 365 terug kreeg. de termijnbedragen zijn €135 per maand. Ik zei ik ga niet overstappen. Nee zo moest ik het niet zien zei hij. Enfin ik heb zijn naam gevraagd en ook het telefoonnummer van Nationaal Energie Beheer en gezegd dat ik er nog even over moest nadenken. Toen zei hij: ik noteer dat u niet mee doet en dat als Eneco failliet gaat ik ook geen recht heb om bij Green Choice aangesloten te worden. Ik zei je noteert niets en anders schakel ik Kassa of Radar in. Ik zag alle reviews dus ik ben blij dat ik geen ja gezegd heb.
Let op, oplichting.
Ook ik heb hele vervelend ervaringen met energie beheer. Enorm opgelicht maar gelukkig op tijd het contract terug kunnen zetten bij de huidige energie maatschappij.
Zowel zakelijk als prive ben ik enorm opgelicht. Ik vrees dat als ik het niet opgemerkt had, ik mijn bedrijf had kunnen sluiten. Hier heeft energie beheer geen boodschap aan.
Vanochtend werd ik weer gebeld, hetzelfde verhaal. Nadat ik vertelde dat ik geen interesse had om opnieuw opgelicht te worden, werd dit eerst ontkend en daarna de verbinding verbroken.
Binnen een paar minuten werd ik weer gebeld door een andere heer, ik was geïrriteerd en wens niet meer gebeld te worden. Doe eens rustig gek, klonk er vanuit de andere kant. Verbinding verbroken, let op mensen. Trap niet in deze mooie plaatjes.
Onrechtmatig overgezet ndoor…
Onrechtmatig overgezet naar HEM door Nederlandse energiebeheer.
De jongeman belde op en gaf aan een contract te kunnen maken. Wij hebben aangegeven niet over te willen stappen en het contact verbroken.
Een week later belde dezelfde jongen weer. Weer aangegeven niet over te stappen en geen gegevens door te geven aan hem. Hierna verbinding verbroken.
Na 2 maanden krijgen we ineens een factuur van HEM en een contractbeëindiging van ENGIE.
Blijkt deze jongen een contract te hebben gemaakt zonder onze toestemming.
Bij contact met Nederlandse energiebeheer blijkt het eerste contract niet door ons op gereageerd ( nooit iets gehad) de 2de keer per sms gestuurd met een link erin verwerkt zodat als je de sms opent het direct zonder dat je het weet getekend is.
Nu doet het bedrijf alsof ze van niets weten!
Mensen. PAS OP! Hang direct op als er een callcenter belt want zijn vaak oplichters!
Zelfde verhaal als iedereen hier
Zelfde verhaal als iedereen hier. Een van A tot Z gefantaseerd verhaal dat in moordend tempo wordt uitgebraakt, zodat je nauwelijks verstaat waar het over gaat. Onze energieleverancier zou failliet zijn was de eerste smoes. Toen ik wat van me af beet was ik brutaal en ongemanierd volgens het jongmens. Mijn man die hij eerder aan de telefoon had gehad was veel vriendelijker en hij snapte niet hoe deze man aan zo'n vrouw kwam. Ik heb opgehangen. Een paar weken laten bleken we hun klant te zijn en betaalden we veel te veel. Toen ik zei dat dat niet waar was en dat we met onze huidige leverancier erg tevreden waren begon ie opnieuw te schelden dat ik het niet begreep. Wat een kwibus.
Lastige verkoper
Ze belden me met het verhaal dat ze partner zijn van onze huidige energieleverancier - Innova - en dat we te veel betalen, dus willen ze me het extra geld terugsturen en een nieuw contract aanbieden met de stroomprijzen. Toen stuurden ze - er was een man aan de telefoon - me een e-mail met het nieuwe contract en vroegen me om het onmiddellijk te accepteren. Ik heb gezegd dat ik het contract wil lezen voordat ik het accepteer. Dat hij me probeerde te overtuigen, dat was niet nodig. Ik heb het hem op geen enkele manier verteld. Toen brak hij de lijn. Ze zijn erg lastig.
Ook hier een zeer slechte ervaring
Ook hier een zeer slechte ervaring. Wij hebben een heerlijk laag vast contract bij Engie. Met lage tarieven. Mevrouw van NEB belde mij op met het verhaal dat Engie óók de tarieven van vaste contracten eind juli zou verhogen. Ik vertelde dat dat helemaal niet mag bij een vast contract maar mevrouw beweerde van wel en begeleidde mij naar de algemene voorwaarden van Engie, waarin inderdaad stond dat bij hoge uitzondering zij de tarieven mogen verhogen. Ze zou mij overzetten naar de HEM, waarbij we "hooguit 5 cent meer" zouden gaan betalen, "maar dat is nog altijd beter dan de tariefverhoging die Engie vanaf juli gaat doorvoeren!"
Zaterdag kreeg ik de welkomstmail van HEM. We zouden van 180 bij Engie naar ruim 600 bij HEM gaan. Toen ben ik (ja super stom) de tarieven gaan vergelijken. Van 1 euro voor gas bij engie naar 2 euro bij HEM en van 0,09 euro voor dalstroom bij engie naar 0,63 bij HEM. Wat nou, 5 cent verschil?
Gebeld met Engie... Zij gaan helemaal niet de tarieven verhogen en al helemaal niet van vaste contracten,
Ik heb nu direct de overeenkomst geannuleerd en gemaild naar NEB dat ze mij uit het klantenbestand moeten halen, maar hen kennende zal dit nog wel een staartje krijgen met veel dreigementen en leugens van hun kant.
Nederlandse Energie Beheer boeven
Ook ik ben door deze boeven gebeld, ze zouden namens Vatenfall bellen dan mijn energiecontract niet door zou gaan.
Ik heb 8 minuten van zijn tijd verspild en had toen wel door dat het geen zuivere koffie is.
Ik heb dezelfde ervaring mbt Budget Energie
Ik heb dezelfde ervaring. Budget Energie zou betalingsproblemen hebben en zij zouden alle klanten als overkoepelende organisatie op zich nemen. Wat een vuiler leugenaars. Hun site is ook offline. Krijg natuurlijk niemand te pakken. Ik zou exact hetzelfde tarief houden. Niet dus.
Ik word al de hele week gebeld door…
Ik word al de hele week gebeld door Nederlandse energiebeheer. Ik had al kenbaar gemaakt geen interesse te hebben, een dag later werd ik weer gebeld. Dit keer met het verhaal dat er bij mijn huidige leverancier iets niet goed is gegaan met mijn contract waardoor ik het dubbele betaal. Toen ik wat moeilijk vragen stelde aan deze mevrouw reageerde ze steeds onbeschofter. Ze zei dat mijn huidige leverancier contact had opgenomen met NEB omdat ik het dubbele betaal. Toen ik zei dat ik wel even met mijn leverancier zou bellen, hing ze snel op. Ik weet niet precies wat het idee is van deze mensen maar mijn gevoel zegt: snel ophangen en zeker niet mee in zee gaan.
Ongelovelijke oplichters
Ongelovelijke oplichters. Ook een glad praatje van 'Laurens' dat Budget niet meer aan zijn verplichtingen kon voldoen. Had me 1100 euro per jaar gekost