Pakketje nu 24 uur te laat . Opnieuw een melding dat ze weer later komen. Ik had vanmiddag de klantenservice gesproken en gevraagd hoe of wat . Uiteindelijk is mijn pakketje toch bezorgd , keur... Leggi di più
Vrijdagavond zou deze firma pakket bezorgen , voor bestelling bij Bol.com. Afleveren zou in de avond plaatsvinden. Ik heb bedrijfspand, dus besloot kerstboom op te zetten , in afwachting bezorging. T... Leggi di più
Twee keer niets afgeleverd en geen reactie klantenservice. We bestellen regelmatig wat on-line en de laatste weken zouden twee daarvan via RJP worden afgeleverd. In het eerste geval claimden ze dat w... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
"Voor 12 uur besteld - volgende week misschien in huis"
De belofte "Voor 12 uur besteld, volgende dag in huis" klopt dus zeker niet. Donderdag besteld, vrijdag hele dag thuis, geen pakketjes. Zaterdag hetzelfde verhaal. Eerst vermeld de site dat het om "17.26 -17.56" zou komen (bizar accurate tijd) maar dat ging al gauw richting 9 uur s' avonds.
9 uur werd 10 uur en toen, plots, kwam de kaar tevoorschijn. De koerier is onderweg! En ja hoor, de koerier is inderdaad dicht bij. Maar een paar honderd meter van ons huis.
Vol verwachting klopt ons hart. "We zijn er bijna!" jubelt de Red Je Pakketje site. Maar dan gaat plots de koerier de verkeerde kant op. Staat 15 minuten stil bij de locale McD (waarschijnlijk een een burgertje verorbert na al dat zware werk) om vervolgens van de kaart te verdwijnen. Na nog eens 20 minuten ben ik wederom "nummer 2" in de rij maar nu blijkt toch dat helaas, vandaag kunnen. De volgende werkdag gaan ze het nog 'es proberen.
Goh wat leuk! Ze proberen het nog eens. Da's toch aardig. Red Je Pakketje - echte volhouders zijn het! Zo dicht bij en dan lukt het nét niet.
"Voor 12 uur besteld, volgende week in huis" zou een betere slogan zijn.
too late!
too late!
I payed more for faster shipping because I need the things I ordered as soon as possible. They never came the day they said. They changed the day twice and I don't know how many time they changed the time. I waited 2 working days and now it is weekend! They are just terrible. I guess they have one car and are hanging out in Netherlands with that. Have fun!
Wachten totdat je een ons weegt
Nou zouden ze mijn pakket vanavond afleveren maar zie al dat dit dus niet gaat gebeuren omdat ik een tijd en datum van PostNL heb gekregen voor volgende dag. Bij hun in de track en trace staat dat ze nog langs gaan komen, als je op Red je Pakketje moet wachten kan je wachten totdat je een ons weegt en mag je zelf je pakketje gaan redden!!!
Een update
En nog één, omdat het kan.
Mijn pakketje wordt door redjepakketje niet meer bezorgd. Ik moest contact met ze opnemen. Via de website een soort van contactformulier ingevuld, maar niets meer vernomen van ze.
Waardeloze bedrijfsvoering dus. Ik krijg op geen enkele manier contact met ze. Jammer.
Ik hoop dat bol.com en partners geen zaken meer met ze doen.
Drie keer een pakketje laten leveren…
Drie keer een pakketje laten leveren door redjepakjetje, en tot nu toe zeer tevreden. Iedere keer kunnen ze zeer nauwkeurig aangeven hoe laat ze arriveren en dat klopte ook iedere keer. Veel slechte ervaringen gehad met dhl en PostNL. Tot nu toe lijkt deze bezorgdienst hogere kwaliteit te leveren.
Red je pakketje? Inderdaad, dat moet je doen!
Ik bestelde iets bij IKEA en ik kreeg een mailtje van 'Red je pakketje', een heel rare naam voor een besteldienst, maar al gauw bleek waarom ze zo heten. Eerst kreeg ik een mail met de datum en tijd dat ze zouden komen, direct daarna eentje waarin stond dat ze dat niet gingen halen en het pas na het weekend zou komen en even later eentje waarin stond dat het bezorgd was. Wij waren gewoon thuis, dus dat klopte niet!
De volgende ochtend kwam mijn buurman mijn pakje brengen; hij was verbaasd dat ik het niet kwam ophalen... Ze hadden het zonder iets te zeggen in zijn handen gedrukt en hij zag pas later dat het niet voor hen was.
Red je pakketje, tja, dat moest de buurman dus doen. Als je buren niet eerlijk zijn krijg je je levering nooit!
TELEURSTELLEND ASO BEDRIJF!
Ik probeer al 3 dagen met dit bedrijf mijn pakketten te bezorgen.
Ik maak voor de 2de keer gebruik van hun diensten, de eerste keer was top, maar dit keer heb ik het niet getroffen. SLECHTSTE SERVICE OOIT! Ik heb sinds 9 maart een bericht gestuurd naar Redjepakketje en 17 maart jl nog steeds geen reactie!
Het gewicht van mijn pakketten bij de eerste levering, stond gelijk aan het gewicht van de pakketten die ik bij de 2de levering heb afgegeven aan een Nederlandse Floormanager met een Bril.
Hij sprak meteen met een toon dat je hem bij z'n lurven wil grijpen. Meteen ontslaan!
Via de track and trace, kan je het pakket in de gate houden. Eenmaal thuis zie ik dat er een zogenaamde sorteer fout is gemaakt. De volgende dag zag ik geen verandering, ook 0 communicatie vanuit hun kant.
26 uur nadat ik de pakketten had afgeleverd en mijn klanten nog steeds NIKS hadden ontvangen kreeg ik een mail.
Het pakket zou te zwaar zijn! Onbegrijpelijk aangezien ik altijd het zelfde gewicht verstuur en dit voorheen geen probleem was. Zij konden mij dat op de locatie meteen vertellen, ik vind het geen probleem om voor mijn zending te betalen!
Na 30min reageerde ik op de mail en heb daarna nooit meer iets over de mail vernomen. Ik ben langs gegaan en heb mijn nieuwe scan bonnen persoonlijk op mijn dozen geplakt.
Het systeem geeft nu aan dat mijn pakket VERMIST IS!
Als dit niet de definitie is van een asociale puinhoop, dan weet ik het ook niet.
Waarschijnlijk zal ik dus 4 dagen bezig zijn met het versturen van eerst 2 en nu 4 pakketten. Zij werken met een credit systeem, hopelijk wil iemand mijn credits.
Ik zou dit bedrijf NOOIT aan iemand adviseren! Je kan beter het 10 dubbele betalen, dan gebruik maken van dit bedrijf, dat jou pakket gewoon laat verdwijnen een uur nadat jij het hebt gezien!