Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,0

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Betaald, niet geleverd en daarna nauwelijks serieus genomen.

Op 29 juni heb ik bij SharkNinja een bestelling geplaatst en €26,99 betaald. De bestelling is nooit geleverd.

Daarna heb ik meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice. Op verzoek heb ik ook het betalingsbewijs aangeleverd. Vervolgens werd toegezegd dat ik binnen 24 tot 48 werkuren een update zou ontvangen. Die kwam niet.

Inmiddels heb ik vier keer gemaild. In mijn laatste bericht heb ik SharkNinja tot 7 september de gelegenheid gegeven om dit netjes op te lossen. Ook daarop heb ik geen reactie ontvangen.

Het bedrag van €26,99 is voor mij niet de kern van het probleem. Het gaat mij vooral om de manier waarop hiermee wordt omgegaan. Geld innen, niets leveren en vervolgens een klant na herhaald contact zonder oplossing laten zitten, vind ik niet acceptabel.

Ik heb SharkNinja inmiddels formeel verzocht de aankoop te ontbinden en het bedrag terug te betalen. Daarnaast zet ik verdere stappen omdat ik vind dat een bedrijf hier niet zomaar mee weg hoort te komen.

Mijn ervaring met de klantenservice van SharkNinja is tot nu toe dan ook bijzonder slecht.

Ik zal deze review uiteraard aanpassen wanneer SharkNinja de kwestie alsnog correct oplost.

8 settembre 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ninja biedt een hoogwaardige ervaring

De keukenmachine biedt een hoogwaardige ervaring. We hebben erg veel plezier van het gebruik van de machine. Na het overleggen van een beschadigde mengkom hebben we goede service gekregen door een vervangend onderdeel. De communicatie is wel degelijk mensenwerk en is professioneel. Bedankt voor de oplossing en de volgende keer gun ik Ninja weer het vertrouwen van een nieuwe transactie.

28 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Na een wat rommelige start

Na een wat rommelige start, ivm communicatie super goed opgelost.
Koffie machine defect, telefoontje gepleegt en uit gelegd wat het probleem is.
Zonder aarzeling kreeg ik een nieuwe opgestuurd, dat noem ik echt service.

He Krups gehad, heb Siemens gehad 2x die het allemaal binnen de garantie stuk gingen, zelf een Siemsn van bijna 1000 euro.
Altijd moeilijk gedoem met opsturen, dan krijg je je machine on-gerepareerd terug en kan hem weer opsturen,drama!

Scharkninja heeft dit super goed opgelost en ben erg blij met de heerlijke koffie die deze machine zet.

17 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ben blij dat ik hier met Klarna heb besteld

Ben blij dat ik hier met Klarna heb besteld. Pakket staat als geleverd maar helemaal niets ontvangen. (DHL probleem natuurlijk). Dit gemeld bij sharkninja op 29 juni. 7 juli zelf een mail gestuurd dat ik nog steeds niets had gehoord. Daarna op 8 juli een mail ontvangen met een formulier wat ik moest invullen en dat direct op 9 juli ingevuld terug gestuurd. Er zou uiterlijk binnen 48 uur reactie komen maar tot op heden nog steeds niets gehoord! Echt een waardeloze klantenservice!!!

5 agosto 2026

Helemaal top!!

Ik was erg sceptisch toen ik alle slechte reviews las, maar wilde de Ninja creami 13-in-1 Scoop & Spin (Soft)ijsmachine ontzettend graag.
Op vrijdag besteld, maandag het bericht gekregen dat het apparaat verstuurd was en op dinsdag had ik hem in huis. Helemaal TOP! Ik ben heel benieuwd en kan niet wachten ermee aan de slag te gaan!

4 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze service, foutieve leveringen en negeren van consumentenrechten

Sinds april bevind ik mij in een eindeloze nachtmerrie met de klantenservice van SharkNinja Europe Ltd. Een Ninja Sizzle Contactgrill besteld en betaald, maar in plaats daarvan een niet-besteld airfryer-onderdeel ontvangen.

Wat volgt is een administratieve chaos van formaat:

Pas na ruim 3 maanden, meer dan 39 e-mails, 5 uur bellen en een formele ingebrekestelling is het aankoopbedrag voor de niet-geleverde grill teruggestort.

SharkNinja weigert tot op heden kosteloze retourlabels te verstrekken voor artikelen die door hun eigen fouten verkeerd bij mij zijn bezorgd (een airfryerbak en verkeerde deksel).

Beloftes en reactietermijnen (zoals een toegezegde 5 werkdagen) worden stelselmatig en zonder bericht genegeerd.

Ik ontvang garantie-registraties voor apparaten die ik fysiek nooit heb ontvangen.

Inmiddels is er officieel een melding ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM / ConsuWijzer) wegens het structureel schenden van consumentenrechten.

Koop hier niets als je waarde hecht aan service, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Een absoluut dieptepunt qua klantenservice.

(Dossier/Ticket #25374539)

24 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Ik was nogal sceptisch, maar dat was onnodig

Ik was nogal sceptisch vanwege de slechte reviews op Trustpilot. Daarom besloot ik eerst eens de klantenservice te bellen voordat ik een bestelling deed. Misschien raar maar dan wist ik wel meteen of wat er gezegd werd ook waar was. Het duurde inderdaad een stuk langer dan de verwachte tijd om iemand aan de lijn te krijgen, dus dat kan zeker verbeteren. Maar die gene die ik sprak was zeer behulpzaam en heeft mij genoeg gerust gesteld om een bestelling te plaatsen. Ik heb de oude versie van de Crispi besteld op donderdag 16 juli omdat die in de aanbieding was. Zaterdag 18 juli met DHL netjes geleverd. Dus ik snap niet goed waarom de reviews zo slecht zijn, mijn ervaring is prima op dat ene min puntje van het lange wachten na.

18 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik bestelling geplaatst niet ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst maar nog steeds niet ontvangen. Mail gestuurd naar klantenservice NL maar geen reactie. Telefoonnummer is niet aangesloten dus niet bereikbaar. Gevraagd om de zending te annuleren en geld te retourneren l, mag hopen dat ik mijn geld terugkrijg.

3 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Prachtige oven en uitmuntende klantenservice

Sinds een jaar heb ik een Ninja 12 in 1 combi oven. Geweldig apparaat waar we heerlijke gerechten in no time op tafel zetten.
De combi oven is in de storm van een paar weken geleden kletsnat geworden en defect. Geprobeerd via klantenservice te kijken of herstel mogelijk was. Helaas niet.
Ik bestelde een nieuwe, en kreeg het aanbod voor 10% cashback. Snelle en vriendelijke reacties, alles in 2 dagen afgehandeld. GE WEL DIG!!!

12 luglio 2026

Volledig onbereikbaar

Volledig onbereikbaar. Op mail wordt niet gereageerd, ondanks belofte van reactie binnen 48 uur. Telefonische wachttijd: 60 minuten. Wat een waardeloos bedrijf om contact mee te krijgen.

7 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

de klanten servies is heel slecht

de klanten servies is heel slecht je blijft 20 min het zelfde te horen je bent over 13 min aan de beurt dus ze zijn slecht bereikbaar wanneer ze je pakket op sturen vergeten ze het huis nr er op te zetten nu is mij de vraag of ik daad werkelijk wel mijn order zal krijgen wat ik heb bestelt

7 luglio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più