Rebuyit.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Dit is even een reactie op de bloed irritante wachttijd voordat je de website kunt inladen/openen; zogenaamd om te controleren of je geen 'robot' bent. Duurt verdikkeme 2 minuten. Wat een waanzin!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top service! Laptop Gekocht een Lenovo Thinkpad P15s gen 2 Voor maar 429,99! Ik overal kijken of hij ergens anders verkrijgbaar was voor hetzelfde geld, Nee nergens te vinden. Dus ik hier ma... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

iphone 15 besteld welke ongeopend en in nieuwstaat moest verkeren. Dit was ook het geval bij het openen van het pakketje. Voor de zekerheid toch een aantal zaken nagekenen en indien die oké waren de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di computer
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di computer usati
  4. Negozio di videogiochi

Informazioni su Rebuyit.nl

Scritti dall'azienda

Goedkoop & Betrouwbaar!
Bij ReBuyIt geven we een nieuw leven aan gebruikte producten. U kunt bij ons terecht voor goede tweedehands en nieuwe producten.

Dit alles voor de scherpste prijs.

• Altijd de beste prijzen
  • Gecontroleerd / 100% werkend!
  • Incl. benodigde toebehoren (bv lader)
  • Altijd met garantie!
  • GRATIS verzending (met PostNL)

• Informazioni di contatto

4 stelle
    3 stelle
    2 stelle
    1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

In 3 delen betalen 🤩

Ik maakte gebruik van de nieuwe optie om in 3 delen te betalen via iDeal. Het eerste deel was direct afgerekend en de overige twee volgen de komende maanden superhandig! Kort daarna kreeg ik al een bevestiging dat mijn pakketje werd klaargemaakt. Wat een toppers, echt snelle en duidelijke service! Echt een aanrader.

19 aprile 2025
    Non scritta su invito

Prima aflevering

De levering was snel en de verpakking degelijk en goed. Het product werd in goede staat ontvangen en functioneerde conform verwachting.

11 gennaio 2025

Perfect!

Ik hoefde alleen nog maar op bevestigen te klikken, om een Google Pixel 6a te kopen op een andere refurbish- website, maar ik dacht, ik ga nog heel even kijken… en vond toen een Google Pixel 7a bij Rebuyit voor nagenoeg dezelfde prijs! Dus een nieuwer type voor dezelfde prijs. Ik was heel benieuwd wat ik zou ontvangen, want ik koop eigenlijk nooit refurbished. En ik was echt heel positief verrast, de achterkant heeft hele kleine gebruikssporen (bijna niet te zien, maar hij gaat toch in een hoesje) en het scherm was echt perfect. Geen krasje! Tot nu toe doet hij het ook heel goed, geen klachten. Dus ik ben erg blij met deze aankoop!

15 gennaio 2025

Nieuwe laptop

Een hele mooie nieuwe laptop kunnen kopen voor heel weinig geld. Goed omschreven, netjes verpakt en snel in huis.
    Het enige minpuntje is, dat het betalen met creditcard niet wilde lukken. Met Ideal gaf geen probleem.

28 dicembre 2024

goede laptop, niet duur

Goed aanbod Laptop's, en voor een redelijk lage prijs, goede keus en snel opgestuurd. Alleen jammer dat er geen upgrades mogelijk zijn, bijv. groter geheugen of andere (grotere) SSD.

22 dicembre 2024
    Valutata 4 stelle su 5

Console netjes geleverd en snel

Console netjes geleverd en snel helaas een stukken controller er bij gekregen voor de rest alles tip top

15 settembre 2024
    Logo di Rebuyit.nl

Risposta di Rebuyit.nl

Beste Kyno Kurpershoek,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de console netjes en snel is geleverd. Het spijt ons echter te horen dat er een probleem is met de controller. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! We willen je graag laten weten dat je garantie hebt op de controller. Als deze inderdaad defect is, kun je deze aanmelden voor garantie, en wij zorgen ervoor dat je een passende oplossing ontvangt.

Stuur ons gerust een berichtje, dan helpen we je graag verder met de garantieprocedure.

Miranda

Team Rebuyit

Goed

Alles volgens afspraak supersnelle levering.
    Product van goed kwaliteit.

12 settembre 2024

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più