Dit is even een reactie op de bloed irritante wachttijd voordat je de website kunt inladen/openen; zogenaamd om te controleren of je geen 'robot' bent. Duurt verdikkeme 2 minuten. Wat een waanzin!... Leggi di più
Top service! Laptop Gekocht een Lenovo Thinkpad P15s gen 2 Voor maar 429,99! Ik overal kijken of hij ergens anders verkrijgbaar was voor hetzelfde geld, Nee nergens te vinden. Dus ik hier ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
iphone 15 besteld welke ongeopend en in nieuwstaat moest verkeren. Dit was ook het geval bij het openen van het pakketje. Voor de zekerheid toch een aantal zaken nagekenen en indien die oké waren de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Rebuyit.nl
Scritti dall'azienda
Bij ReBuyIt geven we een nieuw leven aan gebruikte producten. U kunt bij ons terecht voor goede tweedehands en nieuwe producten.
Dit alles voor de scherpste prijs.
Honigmannstraat 37a, 6411LJ, Heerlen, Paesi Bassi
- info@rebuyit.nl
- rebuyit.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Snel geleverd en goed product.
In 3 delen betalen 🤩
Ik maakte gebruik van de nieuwe optie om in 3 delen te betalen via iDeal. Het eerste deel was direct afgerekend en de overige twee volgen de komende maanden superhandig! Kort daarna kreeg ik al een bevestiging dat mijn pakketje werd klaargemaakt. Wat een toppers, echt snelle en duidelijke service! Echt een aanrader.
Snel en goed
Goeie service, snelle behandeling
Omdat ik vrij snel gekregen heb wat ik wilde hebben. Helemaal goed!
De bezorging was geweldig en de…
De bezorging was geweldig en de PlayStation 5 werkt helemaal geweldig ik vind de service ook helemaal top
Prima aflevering
De levering was snel en de verpakking degelijk en goed. Het product werd in goede staat ontvangen en functioneerde conform verwachting.
Perfect!
Ik hoefde alleen nog maar op bevestigen te klikken, om een Google Pixel 6a te kopen op een andere refurbish- website, maar ik dacht, ik ga nog heel even kijken… en vond toen een Google Pixel 7a bij Rebuyit voor nagenoeg dezelfde prijs! Dus een nieuwer type voor dezelfde prijs. Ik was heel benieuwd wat ik zou ontvangen, want ik koop eigenlijk nooit refurbished. En ik was echt heel positief verrast, de achterkant heeft hele kleine gebruikssporen (bijna niet te zien, maar hij gaat toch in een hoesje) en het scherm was echt perfect. Geen krasje! Tot nu toe doet hij het ook heel goed, geen klachten. Dus ik ben erg blij met deze aankoop!
Nieuwe laptop
Een hele mooie nieuwe laptop kunnen kopen voor heel weinig geld. Goed omschreven, netjes verpakt en snel in huis.
Het enige minpuntje is, dat het betalen met creditcard niet wilde lukken. Met Ideal gaf geen probleem.
Goede telefoon!
Perfect ondanks de nare lucht
Ondanks dat de console erg naar nicotine ruikt als die aanstaat werkt hij perfect.
goede laptop, niet duur
Goed aanbod Laptop's, en voor een redelijk lage prijs, goede keus en snel opgestuurd. Alleen jammer dat er geen upgrades mogelijk zijn, bijv. groter geheugen of andere (grotere) SSD.
Super telefoon!
Alleen door het gebroken seal van de doos heb je door dat deze telefoon niet nieuw is. Verder zie je het werkelijk nergens aan af! Super fijn!
Snelle reactie na een mailtje over een…
Snelle reactie na een mailtje over een incomplete bestelling.
Console netjes geleverd en snel
Console netjes geleverd en snel helaas een stukken controller er bij gekregen voor de rest alles tip top

Risposta di Rebuyit.nl
Snelle service en juiste beoordeling…
Snelle service en juiste beoordeling van de Laptop.
Telefoon besteld Betaald en toen kreeg…
Telefoon besteld Betaald en toen kreeg ik een mail dat hij al verkocht was