Jeg købte forleden et par 45-5 kg vægte og de fungerer perfekt. Super god service fra Rasmus som tilmed selv leverede håndvægtene på adressen - det er vist ikke normal praksis dog :)
Scopri cosa dicono le persone
Købte til afhentning 45/5 kg håndvægte med tilhørende stativ, samt gratis træningsmåtte, mavehjul, og sjippetov til en meget konkurrencedygtig pris. Ved afhentningen tog Kristian mig med ind og v... Leggi di più
Jeg har købt et sæt 40/2 justerbare håndvægte samt et stativ ved RawX. Et lækkert produkt som jeg allerede er rigtig glad for. Justering af vægtforholdet fungere super godt og det er fedt at disse væg... Leggi di più
Købte et sæt 36kg m/2 kg interval sidste år og har lige købt et ekstra sæt på 45 m/5kg interval. Superpraktiske og økonomiske håndvægte og en fantastisk venlig og serviceorienteret behandling fra st... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
RawX drives af 2 kammerater. Vi satser benhårdt på at have de bedste justerbare håndvægte til de bedste priser.
Informazioni di contatto
Grantoftevej 7A, 3500, Værløse, Danimarca
- info@rawx.dk
- rawx.dk
Super kvalitet til skarp pris.
Købte i søndags 2 x 36kg håndvægte med interval fra 4kg til 36kg. Jeg hentede dem selv hos Kristian samme dag, som gav en grundig intro af håndvægtene. Han var super imødekommende og behagelig og forsikrede mig at var der det mindst skulle jeg give lyd. Jeg har kæmpe optur over kvaliteten og så til en super skarp pris. Tusind tak for super service.
Kæmpe ros herfra
Rasmus og Kristian er super professionelle og levere ikke bare et fanastisk produkt men også en super god service.
Jeg hentede mine håndvægte 40/2.5 hos dem og er vældigt tilfredse. Lad jer ikke holde tilbage af prisen. Dette er et produkt af top kvalitet som kan holde jer hele livet hvis i passer på dem.
Jeg har været i kontakt med dem da der var en mindre forskydning på en af vægtskiverne. Uden noget bøvl tilbyder de mig at få den byttet eller få nogle af mine penge tilbage hvis jeg vælger at beholde den. Meget profesionelle og super imødekommende typer.
Kan varmt anbefales herfra
Gode produkter og rigtig god service.
Gode produkter og rigtig god service.
Afhentede selv vægtene på adressen og fik lov til at teste dem og en meget fin instruktion.
Kan kun anbefale dem.
perfekt service
Efter samtale med ejer fik jeg leveret mine dumbbells på fyn da han alligevel skulle over.
Selve produktet virker til at være af høj kvalitet. har nu brugt det et par gange, uden issues :)
Så selve leveringen og produktet er i tip-top var en anelse nervøs inden jeg skulle købe med så få anmeldelser. der skriver jeg nu en :)
Effektive håndvægte og god service
Super tilfreds med de justerbare håndvægte – nemme at bruge og sparer masser af plads. Kristian og Rasmus var meget hjælpsomme og gav god kundeservice hele vejen igennem. Kan klart anbefales!
Fantastisk service
Fantastisk service!
Fantastisk produkt!
Har ledt nettet tyndt efter de perfekte vægte med den dertil hørende perfekte pris, og det fandt jeg hos RawX.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Top service og køb
Besøgte deres showroom og blev taget imod godt og venligt. Endte med at købe nogle justerbare håndvægte og fik et par ting gratis med. 5/5 stjerner og og top service
Vil helt klart anbefale
De varmeste anbefalinger til RawX
De varmeste anbefalinger til RawX. Hurtig levering, gode priser og deres kundeservice er virkelig i top. Fik købt 40/2,5kg håndvægte med stativ, og er fuldt ud tilfreds.
Tommelfinger op!
God og hurtig kontakt via e-mail - hurtig afsendelse - god kvalitet.
Kan klart anbefales.
Fremragende service og oplevelse
Fremragende oplevelse og service!
Jeg købte mine håndvægte online kl 11 om lørdagen. Kristian ringede kl 12.30, hvor han tilbød at levere dem personligt lidt senere på dagen.
Jeg havde købt mine håndvægte nogle dage inden Black week, hvilket jeg havde glemt alt om. Men Kristian og Rasmus var så flinke, at de ikke synes, at jeg skulle snydes for rabatten, hvor de simpelhen tilbagebetalte noget af det beløb jeg originalt havde betalt, og modregnede den fremtidige rabat. Det var virkelig en god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale, at man køber ind her!
Fremragende service og produktkvalitet
Fremragende service og produktkvalitet!
Jeg kontaktede virksomheden fredag den 18/10 med spørgsmål om deres håndvægte, og blev imponerende nok mødt med et lynhurtigt og præcist svar. (Havde læst nettet tyndt flere uger forinden, da jeg længe har ville købe nogle justbare håndvægte)
Lørdag den 19/10 afgav jeg min ordre på deres 2/36 håndvægte samt et stativ, og allerede om mandagen blev de leveret personligt af Kristian. Hele processen fra bestilling til levering var utrolig nem og hurtig, hvilket gjorde hele købsoplevelsen særdeles positiv.
Produkterne er af høj kvalitet, nemme at samle og meget brugervenlige. Jeg er yderst tilfreds og føler, at jeg har gjort et fantastisk køb.
Til andre, der måtte sidde med spørgsmål eller tvivl, kan jeg varmt anbefale at kontakte deres kundeservice via mail – de er både kompetente og hurtige til at svare!
Service på top niveau
Der er længe i mellem at man møder så god service.
RAWX er klart en virksomhed jeg vil anbefale til andre, og også selv anvende igen.
Ekstraordinær god service og rigtig god…
Ekstraordinær god service og rigtig god kvalitet produkter til meget konkurrencedygtige priser! Meget tilfreds med købet af mine super fede justerbare håndvægte, kan helt klart anbefales at handle her.
Jeg har købt to af deres multihåndvægte…
Jeg har købt to af deres multihåndvægte a 40 kg, og har oplevet en super god service.
Både undervejs hvor jeg skrev til dem, og fik hurtig respons.
Efter købet har de også været rigtig gode, da de skrev at de alligevel kom forbi min by, så de kunne tilbyde at levere dem så jeg på den måde kunne spare fragten. Alt i alt super god oplevelse.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.