Raveghairstyling Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Beställde varan inför min sambos födelsedag. På något sätt försvann varan längst leveransen men Raveghårstylings kundsupport var super bra! De tog initiativ med att kontakta mig och meddelade att va... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mycket tillmötesgående och snabb service. När jag ville ändra min beställning fick jag snabbt svar och beställningen ändrades. Jag har också fått kontinuerliga uppdateringar om leveransstatus. Det som... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Kinesisk produkt som säljs via så kallad "drop ship". Företaget ser vid första anblick helsvenskt ut. Vid lite närmare betraktelse verkar det vara ett holländskt företag. Och vid leverans blir det upp... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Fön+locktång fungerar som det ska .Men har väntat i mer än 3veckor på leverans i och för sig med bra kontakt via mail.. Skulle kanske vara bättre att berätta det vid beställningen det verkar som inte... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

60 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Le persone hanno visualizzato anche

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

I ordered the hairdryer in January

I ordered the hairdryer in January. Still have not received, nor has a refund been processed. I’ve contacted the Customer Service numerous times. Excuses for lack of delivery. Update when refund is processed. Nothing. Just excuses. Buy a Dyson. They cost more, but hey! You actually get delivery.

7 febbraio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Hemma fön.

Det finns ingen knapp för låsning av läge. Det kom med lite för få munstycken. Kommer bra med luft men värmen som kommer ut är inte tillräcklig. Känns mer som en dyr hemma fön.

2 aprile 2025

Just love this one

Just love this one. Perfect and quick result.No frizz

29 marzo 2025

Risposta di Raveghairstyling

Hej Maria, tack för din recension! 💖 Vi är så glada att du älskar den! ✨ Perfekta resultat och inget frizz – vad mer kan man önska sig? Njut! 💆‍♀️🌟 - Team Raveg

Valutata 1 stelle su 5

Tyvärr väntar fortfarande på retur och…

Tyvärr väntar fortfarande på retur och det har gått ca en månad fortfarande. Jag kan inte skicka någon på grund länken öppnar inte eller teknikproblem

26 gennaio 2025

Risposta di Raveghairstyling

Hej Jan! Tack för att du delade din erfarenhet, och vi beklagar att du fortfarande väntar på din retur. Vi förstår att detta är frustrerande och vi ber om ursäkt för eventuella tekniska problem med returprocessen. Vänligen kontakta oss direkt på vår kundtjänst så vi kan hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt. Vi ser fram emot att få detta löst åt dig. Tack för ditt tålamod!

Team Raveg

Valutata 1 stelle su 5

Själva produkten vet jag inget om…

Själva produkten vet jag inget om eftersom de inte lyckades leverera den till mig. Fönen kom till DHL paketbox som inte gick att öppna då företaget enligt DHL skrivit ettor i mitt mobilnummer. Raveg lovade att skicka den igen efter att den kommit tillbaka till dem och bad mig att hålla koll på min mail. Det kom aldrig någon avisering och därför bestämde jag mig för att avbryta köpet. Jag har inte betalat än men förlängt betaltiden hos Klarna.

15 marzo 2025

Risposta di Raveghairstyling

Hej Marlene! Tack för din feedback, och vi beklagar verkligen de problem du har upplevt med leveransen. Vi förstår hur frustrerande det måste ha varit, och vi tar ditt ärende på största allvar. Vi är ledsna att du inte fick den avisering vi lovade och att du inte har fått din produkt. Vi kommer att undersöka detta för att säkerställa att det inte händer igen i framtiden. Tack för att du har förlängt betalningstiden hos Klarna. Vi uppskattar din förståelse, och om du har några frågor eller om vi kan hjälpa dig vidare, tveka inte att kontakta oss.

Team Raveg

Valutata 5 stelle su 5

Den var precis så jag tänkt mej

Den var precis så jag tänkt mej fast mycket bättre. Håret torkar snabbt och blir inte frissit

13 marzo 2025

Risposta di Raveghairstyling

Hej Mona! 🤩✨ Wow, det låter fantastiskt! Vi är så glada att Hyperpower överträffade dina förväntningar! 💨💁‍♀️ Snabbtorkat hår utan friss , precis som det ska vara! Tack för ditt fina omdöme! -Raveg 😊❤️🎉

Valutata 3 stelle su 5

Lauder

Heavier than it said. More noise than said.

29 gennaio 2025

Risposta di Raveghairstyling

Hej Annika! 😊 Tack för din feedback! Vi uppskattar din ärlighet och tar dina synpunkter på allvar. 💙 Vi strävar alltid efter att förbättra våra produkter och din input hjälper oss att bli ännu bättre! Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig på något sätt. 🙌✨ - Raveg

Mycket bra

Mycket bra 👍

22 gennaio 2025

Risposta di Raveghairstyling

Hej Omed! 🤩✨ Tack för din feedback! Vi är så glada att du älskar din Hyperpower! 💨🔥 Njut av dina fantastiska hårdagar! -Raveg 😊❤️🎉

Valutata 1 stelle su 5

The soundlevel is ridicules high

The soundlevel is ridicules high. Need earprotection to use it.
To say it’s quiter then a dyson or other brand for that sake is a joke. So disapointed!

4 gennaio 2025

Risposta di Raveghairstyling

Hej Mattias, Vi är väldigt ledsna att höra om din upplevelse. 😔 På Raveg är kundnöjdhet vår högsta prioritet, och vi vill verkligen hjälpa dig. 💖 Först och främst vill vi säkerställa att du är nöjd, och du är välkommen att returnera varan. 📦✨ Vi erbjuder en gratis retur för din bekvämlighet. ✅ Ser fram emot ditt svar! 💬💕 -Raveg 😊

Valutata 1 stelle su 5

Efter 3v väntande har företaget ännu…

Efter 3v väntande har företaget ännu inte skickat min betalade hårfön. Kontakten med kundtjänst ber de mig bara vänta och ha tålamod men inget händer med min order. Fejkföretag?

12 febbraio 2025

Risposta di Raveghairstyling

Hej Cajsa, Vi är verkligen ledsna för förseningen och förstår hur frustrerande detta måste vara. 😔💔 Det här är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi vill försäkra dig om att vi är ett seriöst företag och tar dina bekymmer på största allvar. ✨ Kan du vänligen ge oss ditt ordernummer så att vi kan kontrollera statusen och lösa detta för dig så snart som möjligt? 💨📦 Din nöjdhet är vår högsta prioritet, och vi uppskattar verkligen ditt tålamod. 💖 Ser fram emot att hjälpa dig! 💬😊 - Raveg

Valutata 1 stelle su 5

I have been sending my toom back for…

I have been wanting to send my tool back for weeks but you still haven’t sent me the returncode. I am still waiting after having sent you two emails…

20 gennaio 2025

Risposta di Raveghairstyling

Hej Kristina! Vi är väldigt ledsna att höra om din upplevelse. 😔💔 På Raveg är kundnöjdhet vår högsta prioritet, och vi vill verkligen hjälpa dig. ✨ Först och främst vill vi säkerställa att du är nöjd, och du är välkommen att returnera varan. Vi erbjuder en kostnadsfri retur för din bekvämlighet. 📦✅ Vänligen kontrollera din e-post igen. 📩💖 Raveg 😊

Waardeloos

Waardeloos! Wordt pas na 3 weken geleverd. Ipv na een dag. Ook niet zo vreemd, moest uit china komen. Afzender chinese groothandel. Ik heb hem gekocht om mn krullen mbv diffuser volume te fohnen. Niet handig want bij het fohnen laat de diffuser steeds los helaas. Slecht contact te krijgen met klantenservice, uiteindelijk retour adres gekregen. Duurde 5 werkdagen!! Om vervolgens weer drie weken (na een aantal mailtjes apjes) mn geld retour gekregen.
Jammer

11 dicembre 2024

Risposta di Raveghairstyling

Hoi Margriet, Het spijt ons oprecht om te horen over jouw ervaring. 😔💔 We begrijpen hoe frustrerend de vertraging en de problemen met de diffuser voor je moeten zijn geweest. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en betreuren het dat we deze keer niet aan jouw verwachtingen hebben voldaan. We werken voortdurend aan het verbeteren van zowel onze levertijden als onze klantenservice. Als er iets is dat we kunnen doen om dit recht te zetten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw tevredenheid blijft onze prioriteit. 💖✨ -Raveg 😊

fantastik

.Min nya RAVEG är både effektiv och prisvärd. Minst lika bra som Dyson men skonsammare för plånboken.

1 novembre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più