Jag hade aldrig trott att jag skulle hitta en hårtork som kunde ersätta Dyson, men Hyperpower har överträffat mina förväntningar. Den är både snabb och skonsam, och mitt hår känns mjukt och friskt ef... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Själva produkten vet jag inget om eftersom de inte lyckades leverera den till mig. Fönen kom till DHL paketbox som inte gick att öppna då företaget enligt DHL skrivit ettor i mitt mobilnummer. Raveg l... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
It makes my curly hair perfect and…
It makes my curly hair perfect and frizzfree and the curls keeps its shape much better than I have ever experienced before!
Lång leveranstid men bra produkt!
Lång leveranstid på 3 veckor, men väldigt trevlig kundtjänst som svarade snabbt tillbaka.
Hårfönen var en födelsedagspresent som fick ges i efterhand men mottagaren är väldigt nöjd med den! Lätt att hålla i och fönar håret torrt snabbt ⭐️
En helt fantastisk produkt
En helt fantastisk produkt! Den torkar och formar håret skonsamt,det känns salongsfönat och allt frizz försvinner. Dessutom är produkten skön i handen jämfört med många andra hårtorkar jag haft. Im happy😊❤️👍!!
Raveghairstyling
vilket köp??
jag beställt min för 2 månader sedan men efter femti elva mail växlingar så har jag fortfarande inte fått min beställning vilket är jätte konstigt>!Ni tar betalt på en gång och lovar att man ska få sin beställning men det kan ta upp till 3 månader innan man får sin beställning. Har velat avbryta det men det går tyvärr inte , de behåller dina pengar och du får vänta och vänta så jag harfortfarande inte fått någon apparat än. KÖP INTE FRÅN DEN HÄR FÖRETAGET
Superbra hårfön
Superbra hårfön. Väger lätt i handen och fönar håret torrt snabbt 🥰 nöjd!
Min fön blev lite försenad
Min fön blev lite försenad. Men när jag väl fick den och kunde börja använda fönen så blev det en positivt upplevelse. Tycker det är bra att det är magnet som håller diffsern och munstycket. På min gamla för ramlade diffusern av hela tiden. Tycker att håret torkar snabbare. Plus att håret blir lockigare och inte så frissigt. Men håller fortfarande på att lära mig alla knep. Men helt klart nöjd med mitt köp
Helt suverän hårtork
Helt suverän hårtork! Bättre än förväntat. Har lockigt hår och torktiden är mer än halverad. Min man skulle betala hälften om jag blev snabbare klar med frisyren och han blev många hundralappar fattigare 😜
Lätt och smidig att föna med.
Beställde en födelsedagspresent till…
Beställde en födelsedagspresent till min fru och trodde den skulle komma efter en vecka ,men det tog nästan tre . Hade jag vetat det så hade jag inte beställt från er ! Mvh
En lätthanterlig och smidig fön
En lätthanterlig och smidig fön. Tystare än min gamla fön.
WATCH OUT!!! Worst ever!!
Everything about this site is a catastrophe! The Swedish Consumer Agency are informed about them!
I am more than happy that I bought this…
I am more than happy that I bought this hairdryer.
Use it for my hair and my malteser coat, and I am stunned.
Kinesisk dropship-produkt
Kinesisk produkt som säljs via så kallad "drop ship". Företaget ser vid första anblick helsvenskt ut. Vid lite närmare betraktelse verkar det vara ett holländskt företag. Och vid leverans blir det uppenbart att de beställer allt från Kina. Leveranstiderna är olidligt långa - med tanke på att de utlovar max en veckas leveranstid. Sanningen är att det oftast är minst en månads leveranstid. MINST!
Mycket nöjd med min hårfön!!
Mycket nöjd med min hårfön!!! Den var snygg, lätt och ger bra resultat. Känns prisvärd jämfört med andra alternativ.
Fantastisk hårfön
Fantastisk hårfön ! Jag är väldigt imponerad av denna produkt .
Ligger rätt i handen och den är lätt !
Blev tvungen att köpa en till dottern också 😊
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den är superbra
Den är superbra, lätt att hålla i, håret torkar väldigt fort, den har flera olika lägen.
This is the best blowdryer I have ever…
This is the best blowdryer I have ever had. Effective, quite, not too big and also very chic. Also, the team av Raveghairstyling is very friendly and concerned with customers, updates on deliveries.
Försvann längs vägen med super kundsupport!
Beställde varan inför min sambos födelsedag. På något sätt försvann varan längst leveransen men Raveghårstylings kundsupport var super bra! De tog initiativ med att kontakta mig och meddelade att varan var borta med de skulle lösa en ny leverans. Från det snabbt och bra.
När varan väl kom fram blev sambon supernöjd! Bra och lättmanövrerad maskin, jag kan inte uttala mig om funktionen då jag har snaggat hår.
Rekommenderas 👍🏻