Valutata 5 stelle su 5

Jag använder Ratsit både i jobbet för att kolla kunder och anställda, och privat för att följa min gamla släkt. Ett par gånger under de 18 år jag använt Ratsit har jag hittat fel och ibland hittar in... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I Sverige gælder GDPR åbenbart ikke, Ratsit kaster rundt på nettet med oplysninger om mennesker. Det næste bliver vel I oplyser, hvor tit man bader, går på toilettet…. Fjern mine oplysninger, der... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hjälpt mig vid jobbsökande extremt mycket. Vet vad jag kan efterfråga i lön och gör att jag känner att jag inte sitter i en svag sits vid förhandling. Bör användas av alla som söker jobb eller förhand... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Trots att jag sagt upp mitt abonnemang sedan 18 månader har dom fortsatt dra 59kr/mån. Upptäckte det tyvärr först nu. Ingen respons från deras kundtjänst. Dom frågar hur JAG vill det ska lösas. Efte... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Servizi di informazione
  2. Società di gestione database
  3. Servizio di notizie

Scritti dall'azienda

Ratsit erbjuder enkel och prisvärd tillgång till offentlig information om företag och privatpersoner. Med över en miljon unika besökare varje vecka är Ratsit den ledande tjänsten för att söka efter personer och företag online. Att söka samt bli medlem på Ratsit är helt kostnadsfritt. Utöver det erbjuder vi kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger, löneinformation, anmärkningskontroller, registreringsbevis och bolagsordningar.

3,4

1 stella

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 1 stelle su 5

Praktiskt taget omöjligt att avsluta…

Praktiskt taget omöjligt att avsluta betaltjänst genom mobil. Efter mailkontakt där jag uppger att jag vill avsluta gör Ratsit inte detta, utan förklarar hur man ska göra detta själv med resultatet att en ny avtalsperiod börjar trots att jag meddelade att jag ville avsluta innan perioden var slut. Oseriöst företag med oseriösa affärsmetoder.

29 dicembre 2020

Kapa konton

Detta är super för alla tjuvar o banditer, lätt att få tag i personuppgifter dom sen användet, sen vad de gäller lagen om gdpr så följs inte den är eftersom de räcker att skapa konto så kommer man över alla uppgifter,
Vem ger er rätt att lägga ut mina uppgifter här undrar jag,? svara gärna någon från Ratsi

22 novembre 2020

Reklamen är kass.

Jag satsar aldrig pengar på spel eller casino. Men deras reklam är den sämsta mest irriterande skiten jag hört. Lägg ner. Kanske om dom hade gjort bra reklam hade jag provat på.

21 maggio 2020

Oseriöst företag

Oseriöst företag. De vägrar radera mina personuppgifter. De säger sig kunna spärra så att icke inloggade användare ej ser mig. Men då kräver se att man skickar in kopia på körkort (alltså försöker lura till sig ytterligare uppgifter de kan sprida.)
VARNING!

24 febbraio 2020
Valutata 1 stelle su 5

med deras nya tjänst så kan man "följa"…

med deras nya tjänst så kan man "följa" personer och få uppdateringar om dessa. Alla stalkers måste vara glada, men hur de anställda på Ratsit kan se sig själva i spegeln på morgonen när de bidrar till något så oetiskt som detta, det är en gåta.

21 novembre 2019
Valutata 1 stelle su 5

Vidrigt oetiskt företag som vägrar att…

Vidrigt oetiskt företag som vägrar att dölja personuppgifter som adress . Det finns många som har en hotbild men inte har skyddad identitet så ni har många liv på ert samvete. Hoppas det är värt det för att tjäna några korvören.

17 luglio 2019
Valutata 1 stelle su 5

Horrible website that publishers…

Horrible website that publishers people’s private informations without any authorization! I have sent an email to them and asked to remove my informations, then I received and reply that to do that I need to fill up a form and send it by post together with a copy of my ID or passport! What an absurd!!! Horrible company !!!!

8 marzo 2019

Noll koll

Mycket märklig försäljningsstrategi att låta alla folkbokförda personer på en postadress till en icke existerande ideell förening ligga ute i flera år!
"Ratsit hjälper småföretagare och vanligt folk att göra trygga
affärer" På vilket sätt i detta fall? Boende som aldrig varit medlemmar i denna förening!
Bättre med UC. De har i alla fall koll.

8 dicembre 2017

Sälger data till SD

Dessa clowner säljer bla dina upplysninger så at rings upp av Sverigesdemokraterna !

1 agosto 2017
Logo di Ratsit

Risposta di Ratsit

Vi säljer inte kontaktuppgifter på privatpersoner till politiska partier. Där emot har vi politiska partier som kunder där de i sin verksamhet tar kreditupplysningar på förtroendevalda. Dessa kreditupplysningar omfattas av gällande lagstiftning och kan alltså inte tas i uppsökande syfte.
Anders Johansson, VD
Ratsit AB

Lindorff Inkasso Sverige

Detta företag träffar uppgörelser med företag som man sedan inte håller. Har själv vid tre tillfällen drabbats av felaktiga ansökningar om betalningsföreläggande. Trots avtal mellan oss om förfallodag. Frågade o. Kvitto på inbetalning skulle göras. Men enligt handläggare behövdes inte detta. Betalade in och pengarna kom dagen efter Lindorff Inkasso Sverige till handa,magen efter avtalad betalning. Man ansöker tre dagar efter om betalningsföreläggande. Får brev och krav på ansökningsavgift samma dag som krav erhölls, Handläggare säger oförlåt vi har tyvärr missat i hanteringen. Jag är ledsen. Bolaget bekräftar sitt misstag och återkallar ärendet ärendet från Kronofogden. Skadan är redan skedd och kreditupplysningsföretagen publicerar detta i olika publikationer. Frågar efter skadestånd. Får då veta att de aldrig betalar ut ersättningar. Begär att få prata med den person som innehar inkassotillstånd för företaget. Får då veta att vederbörande inte tar emot samtal från mig. Han kan ej heller ringa upp. Deras agerande står i strid med gällande inkassotillstånd. Samma procedur har skett vid tre tillfälle tidigare. Väljer nu att lägga ut varningar på olika sociala media. Måste upplysa om detta företags sätt och att man inte följer svensk lagstiftning som har till syfte att skydda medborgare från olagliga indrivingsåtgärder.

3 febbraio 2017
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più