De får en stjerne fordi nul ikke findes. Magen til fup firma skal man lede længe efter. Lang leveringstid umuligt at returnere varen igen uden at det koster kassen, bliver tilbudt at få refunderet 3... Leggi di più

Virksomheden udgiver sig for at være dansk. Ved nærlæsning dog hollandsk, men stadig EU. De forsøger af al magt at undgå returnering. De truer med at man omgående skal godkende en rabat for ikke at... Leggi di più

Varen leveres defekt og efter 4 måneder med skriveri med hvad jeg tror er en robot er det ikke løst. De påstår at have sendt en ny vare og siger jeg må løse det med posten. Jeg har aldrig fået ny vare... Leggi di più

Selvom det tog længere tid end forventet, ankom min ordre i god stand. Varen sidder godt og ser flot ud. Materialet er af høj kvalitet og holdbart til enhver situation. Da jeg spurgte til leveringen,... Leggi di più

2,4

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,4

Tutte le recensioni

79 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Den vare

Den vare, jeg kbte i denne butik, ligner billederne p nettet og sidder godt, nr man har den p. Leveringen var ret hurtig, forlb uden problemer og ankom til tiden. Kundeservicen svarede hurtigt, da jeg kontaktede dem angende min pakke. Jeg er tilfreds med produktet og den samlede shoppingoplevelse i denne butik.

18 marzo 2026

Jeg kan godt lide Emil-jeansskjorten

Jeg kan godt lide Emil-jeansskjorten, fordi den ser stilren og enkel ud. Kvaliteten er god nok i betragtning af prisniveauet. Det var nemt og problemfrit at spore forsendelsen. Kundeservicen hjalp mig hurtigt med mit problem. Både dette køb og den samlede oplevelse har været til min fulde tilfredshed.

10 aprile 2026

Deborahs stilfulde joggingbukser med…

Deborahs stilfulde joggingbukser med striber og snøre i taljen sidder perfekt på mig. Det er dejligt og nemt at have tøjet på til daglig. Leveringen gik godt, og der var ingen problemer. Det spørgsmål, jeg havde, blev besvaret af kundeservice. Alt i alt er jeg tilfreds med mit køb.

6 aprile 2026

En af mine venner anbefalede denne…

En af mine venner anbefalede denne butik til mig, så jeg prøvede denne moderne Niko-vest med opretstående krave, og jeg blev glad for den. Stoffet er behageligt at have på. Forsendelsen blev håndteret professionelt. Kundeservicen besvarede mit spørgsmål tydeligt. Jeg er tilfreds og vil helt sikkert handle hos dem igen.

7 aprile 2026

.Den glatte struktur på denne moderne…

.Den glatte struktur på denne moderne langærmede sweater giver et pænt look uden at virke klodset, hvilket gør den velegnet til hverdagsbrug. Til hverdagsbrug giver de lange ærmer god dækning. Der var ingen forsinkelser, og leveringen forløb problemfrit. Da jeg havde et spørgsmål, var kundeservicen hjælpsom. Jeg er tilfreds.

12 marzo 2026

Efter at jeg havde afgivet min…

Efter at jeg havde afgivet min bestilling, ankom min sweatshirt i god stand. Stoffet føles blødt og er behageligt at have på. Leveringen tog ikke lang tid. Der var én kontaktperson, og det var en fordel. Alt i alt er jeg tilfreds med kvaliteten og servicen.

17 marzo 2026

Mit første forsøg på at bestille fra…

Mit første forsøg på at bestille fra denne butik gik helt problemfrit. Den er hyggelig og ser ud præcis som på billederne. Forsendelsen var i orden. Jeg spurgte om sporingsnummeret og fik et høfligt svar fra kundeservice. Jeg er tilfreds med det, jeg har fået.

12 marzo 2026

Temu varer til danske priser

Temu varer til danske priser - jeg fortryder dybt jeg ikke læste trustpilot igennem før bestilling.
Jeg bestile en rose i guld som ligner noget der er at finde i et skydetelt på vorbasse marked. Kæmpe fusk!

3 aprile 2026

Tvivlsomt firma

Jeg forsøgte at komme til at se trustpilot-annmeldelser på firmaets side. De stod til at være femstjernede. Det lykkedes ikke ad den vej, og et tjek via trustpilot afslører foretagendet som endnu et tvivlsomt firma.

3 aprile 2026

De levede ikke op til den vare som jeg…

De levede ikke op til den vare som jeg købte, skrev til dem at jeg ville have at de sender mig en retur label, men de prøver alle krumspring og lover at man kan beholde varen og købe en ny ting med 30% rabat og vi skal tænke på miljøet når vi vil sende varen tilbage osv osv osv. Tænk at de bliver ved med at sende mails for at slippe for at sende en retur labels fup firma

14 marzo 2026

Ik ben echt heel erg blij met deze site…

Ik ben echt heel erg blij met deze site ik heb een oudere broer van 26 en hij heeft me altijd geholpen met mijn problemen en als ik geen geld had of iets dan zou hij me altijd helpen dus ik wilde altijd iets terug doen voor mijn lieve broer maar ik had nooit geld…maar toen kwam ik deze site tegen die ik van mij vriend kreeg en ik heb eindelijk een prachige jas voor hem gekocht en hij was zo dankbaar dat ik de tranen in zijn ogen zag en de jas waas echt goedkoop de kwaliteit was echt goed en de jas is zeker erg warm ik ben echt heel blij dat ik deze ben tegen gekomen ik ben erg tevreden

1 aprile 2026

Hollandsk fup firma

Hollandsk fup firma, der udgiver sig for at være dansk. Det er temu varer til danske priser. Lad vær’ med at købe herfra.

21 marzo 2026

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito