RaskRask Recensioni 1.547

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tine K er den mest imødekommende, behagelige og omsorgsfulde massør med hænder, som virkelig ved, hvad de gør. Hun er ALTID fuldt tilstede og udfører massagen ud fra dagens ønsker. De varmeste anb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vil du gerne have en massage, der kommer kroppen igennem fra top til tå, så skal du vælge Julien. Jeg oplevede ved første gang massage, at kroppen lige skulle vænne sig til at tage imod. Anden gang va... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Massaggio-terapista
  2. Centro benessere
  3. Massaggiatore sportivo

Scritti dall'azienda

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Meget god og grundig massage

Renata kom præcist til tiden, var behagelig og gav en virkelig god og grundig massage.
Vil klart vælge hende igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27 agosto 2025

Hej Kit

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Renata. Vi ser frem til næste gang.

Behagelig oplevelse

Renata var meget sød og behagelig. Hun var endda også helt fin med, at jeg i sidste øjeblik måtte ændre adressen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

27 agosto 2025

Hej KN

Tusind tak for din søde anmeldelse og de flotte stjerner! 🌷 Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse med Renata, og vi håber, vi får mulighed for at hjælpe dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Meget professionel og effektiv massage

Meget professionel og effektiv massage, der kom i dybden.

22 agosto 2025

Hej Malene

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Rolig og imødekommende person og meget professionel

Casper var rigtig god til at forklare hvad han gjorde og hvilke spændinger man har og hvad man eventuelt kan gøre for at afhjælpe. Rolig og i mødekommende som person og meget professionel.

20 agosto 2025

Hej Ninna

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Casper har givet dig en god behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Tip point til Kim!

Effektiv arbejdsgang.
Kim var dygtig og behagelig!

20 agosto 2025

Hej Chili

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Kim, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Valutata 4 stelle su 5

Altid gode folk

Altid gode folk og super praktisk at det hele sker på hjemmeadressen.

De mangler lidt en app til at se bookinger og aflyse, da hjemmesiden halter lidt på mobil. Men ellers super.

19 agosto 2025

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra - utrolig dygtig og professionel!

17 agosto 2025

Hej Rebekka

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerne! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Joyce er en professionel massør

Joyce er en professionel massør, som kommer i dybden med muskelspændinger, samtidig med at hun sikrer, at man er i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale hende.

8 agosto 2025

Hej Malene

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌿
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Joyce. Din anbefaling betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Dygtig og kompetent

Dygtig og kompetent. God oplevelse

16 agosto 2025

Hej Marc

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, og fedt at kunne bestille tid med ret kort varsel. Behandleren var meget professionel og forstod mine ønsker til behandlingen.
Vidar får min anbefaling

14 agosto 2025

Hej Kathrine

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Vidar har givet dig en dejlig behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Valutata 5 stelle su 5

Lilliane var virkelig behagelig- Meget…

Lilliane var virkelig behagelig- Meget dygtig og udførte en perfekt massage med stor professionel passion. TAK.

14 agosto 2025

Hej Diana

Tusind tak for din anmeldelse! 🌸 Vi er glade for, at du nød massagen med Lilliana og vi ser frem til næste gang.

Super sportsmassage

Frej var både lyttende, vidende, dygtig og behagelig under hele massagen. Kan klart anbefales.

13 agosto 2025

Hej Jonas

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Frej har givet dig en dejlig behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Rigtig fin oplevelse med Frederick

Rigtig fin oplevelse med Frederick. Ham vil jeg helt sikkert bruge igen.

15 agosto 2025

Hej
Louise

Mange tak for anmeldelsen! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Frederick - vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Super fin massage og god kommunikation…

Super fin massage og god kommunikation med Adrian 👍

13 agosto 2025

Hej Anita

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

At der var tid når det passede ind i…

At der var tid når det passede ind i min kalender og at det var en god massør

31 luglio 2025

Hej Jan

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Dejligt at høre, at du sætter pris på vores koncept. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 🌿

Valutata 5 stelle su 5

Bogdan var virkelig god og tog godt…

Bogdan var virkelig god og tog godt fat. Han talte ikke under behandlingen (medmindre man selv spurgte om noget).
Meget effektiv og vil helt klart anbefale ham.

9 agosto 2025

Hej Rikke

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Bodgan har givet dig en god behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Valutata 5 stelle su 5

Joyce gav en fin massage.

Joyce gav en fin massage med god balance mellem fasthed og blidhed. Gode faste greb i god føling med behov og smertegrænser i forbindelse med spændingsområder.

7 agosto 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più