RaskRask Recensioni 1.547

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tine K er den mest imødekommende, behagelige og omsorgsfulde massør med hænder, som virkelig ved, hvad de gør. Hun er ALTID fuldt tilstede og udfører massagen ud fra dagens ønsker. De varmeste anb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vil du gerne have en massage, der kommer kroppen igennem fra top til tå, så skal du vælge Julien. Jeg oplevede ved første gang massage, at kroppen lige skulle vænne sig til at tage imod. Anden gang va... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Massaggio-terapista
  2. Centro benessere
  3. Massaggiatore sportivo

Scritti dall'azienda

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Det har været en fantastisk oplevelse…

Det har været en fantastisk oplevelse og jeg har allerede booket en ny tid.

16 settembre 2025

Hej Judy

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerne 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Fleksibelt og super professionelt

Fedt man kan bestille behandling til eget hjem. 4. Gang vi benytter rask rask herhjemme og har været så glade for det. Tak

13 settembre 2025

Hej Ninette

Hvor er det dejligt at høre! 🌸 Vi er glade for, at du nød behandlingen og vores koncept! Vi ser frem til næste gang.

Virkelig lækkert

Virkelig lækkert, at der ofte er tider med kort varsel - gode behandlere (har prøvet 3 forskellige) og fine priser. Dejligt man ikke skal ud a døren for en behandling.

Hej Kamilla

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌿
Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores fleksible tider, dygtige behandlere og nemme koncept.
Vi håber, at vi kan hjælpe dig med flere gode behandlinger fremover, når du har brug for det😊

Valutata 5 stelle su 5

Det lyder helt banalt… men wauw det var godt!

Det lyder helt banalt… men at bestille en massage og få en massage, det er virkelig skønt. Else er bare rigtig god.

Den oplevelse har jeg ikke haft længe i RaskRask regi.

Tak Else.

12 settembre 2025

Hej Lonni

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🙌
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse, og at Else har kunnet give dig en behandling, du er tilfreds med. Vi håber, næste behandling bliver lige så god 💆

Super godt 👍🏻

Super godt 👍🏻

12 settembre 2025

Hej Wickie

Hvor er det dejligt at høre! 🌸 Vi er glade for, at du nød behandlingen, vi ser frem til næste gang.

Kan anbefales

God og behagelig oplevelse.
Dygtig massør der havde styr på hvad hun gjorde.

Doris

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Stille og rolig massør

Stille og rolig massør. Fandt alle de steder der var ømme og har virkelig løsnet op i mine spændinger. Så god en oplevelse.

Hej Annette

Tusind tak for de 5 stjerner og de søde ord! 🌟 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig kompetent massør/fys +…

Virkelig kompetent massør/fys + rådgivning.

8 settembre 2025

Mette

Skøn og dejlig massage❤️

8 settembre 2025

Hej Natasja

Hvor er det dejligt at høre! 🌸 Vi er glade for, at du nød massagen, og vi ser frem til næste gang.

Sanda var fantastisk!

Jeg fik den mest vidunderlige massage af Sanda. En oplevelse udover det sædvanlige, som efterlod mig med en afslappet krop, men fuld af fornyet energi.

28 agosto 2025

Hej Nanna

Mange tak for den dejlige anmeldelse! 🙏
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Sanda, og vi håber, vi får mulighed for at hjælpe dig igen.

Dygtig massør

Rune

Mange tak for anmeldelsen! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Intet at sætte en finger på

Intet at sætte en finger på. Rikke var så behagelig, rar og god. Det er en fantastisk mulighed for den travle hverdag, at man kan få massage i eget hjem. Varm anbefaling herfra!

Hej Katja

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse, og at Rikke har kunnet give dig en behandling, du er tilfreds med. Vi håber at kunne give dig en lige så god oplevelse igen i fremtiden 💆

En times massage.

Min mand havde bestilte en times massage af massør Andreea (postnummer 9574 Bælum v. Solbjerg- tæt ved Hadsund).

Det var super let at bestille, alt blev bekræftet på mail samt sms, og der kom også sms som påmindelse på selve dagen- alt fungerede fuldstændig som det skulle.

Bedst af alt var dog Andreea, udover hendes fantastiske humør skabte hun rammerne for en afslappende time - midt i min udestuen. Hun havde alt med, selv musik.
Hun havde læst på hvad det var blevet ønsket af behandling og spurgte ekstra ind til det. Undervejs var hun meget opmærksom på om behandling var som ønsket. Det var skønt at hun tog godt fat, følte faktisk at hun kom ind og fandt de ømme områder - selvom hun tog fat gjorde intet ondt.
Hun gav gode råd og påmindelse om at huske væske bagefter.
Selvom kroppen er lidt øm og træt her dagen derpå, er det på en go måde....og hold i ryggen er faktisk væk.

Stor anbefalinger herfra, bare bestille i fortryder det ikke.

Hej Anitta

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌷 Dejligt at høre, at du sætter pris på vores koncept!

Vi er så glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse med Andreea. Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Super behandling og rigtig sød og…

Super behandling og rigtig sød og empatisk behandler.

Hej Louise

Hvor er det dejligt at høre! 🌸 Vi er glade for, at du nød behandlingen og vi ser frem til næste gang.

Effektiv behandling

Havde brug for akut massage i forbindelse med et mindre hekseskud. Dejligt at kunne få en tid inden for få timer. En meget venlig mand dukkede op med sit udstyr, behandlingen viste sig at være særdeles effektiv. Bedre end forventet.

Hej Jørgen

Mange tak for den dejlige anmeldelse! 🙏
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en positiv oplevelse, og vi håber, vi får mulighed for at hjælpe dig igen.

Professionel ydelse

Rolig og naturlig atmosfære, massage som fik løsnet op for mine spændinger.

Henrik

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik løsnet op for dine spændinger. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

The best experience in comfort of your home

I can highly recommend experience with raskrask. Raducu was from beginning very professional, described the whole process and asked about focus areas. Through the whole period of massage he was asking if the pressure was OK and so on. I felt well cared and my muscles as well, I already feel better even though my tensions are super hard.

30 agosto 2025

Hi Magdalena

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience! 🌸 We’re really happy to hear that you had such a positive experience with Raducu and that you already feel an improvement.

Best Regards

Valutata 5 stelle su 5

God dialog og god behandling

27 agosto 2025

Hej Henrik

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Virkelig god massage af Bogdan

Virkelig god massage af Bogdan. 💪

22 agosto 2025

Hej Yvonne

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du nød massagen af Bogdan, og vi ser frem til næste gang.

Dejlig oplevelse.

28 agosto 2025

Britta

Mange tak for anmeldelsen! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en dejlig oplevelse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più