Jeg er gost nok overrasket over kvaliteten! Mums! Tobaks erstattningen som hedder giffel mix er absolut bedre en alm tobak! Der f.eks cbd i som giver mig den rolighed jeg har brug for. Det er vare... Leggi di più

Suveræne produkter. Primært soldyrket. Åben kommunikation om produkternes beskaffenhed. Etisk og grøn tilgang til sortimentet. Høj høj kvalitet. Og duften får skuldrene helt ned. Bestilte 3 forsk... Leggi di più

Jeg skulle bestille nogle dejlige dufte urter, og manglede en urtekværner som jeg havde set på deres instagram, men kunne ikke finde den på hjemme siden, en kort besked og bum ikke engang 5 min efter... Leggi di più

1. Negozio di fiori secchi
  2. Negozio di cannabis

Topskud og klumper af højkvalitets hamp. Soldyrket cannabis med masser af duft, terpener, trikomer og cannabinoider som CBD, CBG osv. Og max 0,2% THC som gør det lovligt i hele EU. Planterne er dyrket og leveret mest muligt bæredygtigt. Dvs. vi undgår pesticidegift og kunstgødning, og ALT vores emballage er enten certificeret komposterbart materiale eller genbrugspap. Vi bruger ingen plastik overhovedet. Og som de eneste i Danmark undgår vi indendørs dyrkede planter. Vi køber selvfølgelig økologisk hvor det er muligt. Men vi vil kun markedsføre et produkt som økologisk, hvis det kan få dansk øko-certificering. Vi prioriterer både kvalitet og bæredygtighed over alt andet. Derfor tjener vi mindre på vores produkter end de fleste andre på markedet. For som du vil kunne se, er vi bestemt ikke i den dyreste ende på det danske marked. Vores varer forhandles via hjemmesiden men også i et lille udvalg af fysiske butikker, så man kan undgå ventetid, hvis hampen haster. Og nu også fra vores egen fysiske butik på Jægersborggade 6 på Nørrebro i København. Her forhandler vi i øvrigt også vinyludgivelser fra vores søsterselskab Raske Plader. Og cannabis frø. Vi sælger i øvrigt kun planter med naturligt indhold af cannabinoider. Nu bliver det lidt teknisk, men i de senere år er der kommet mange varer på markedet, hvor semisyntetiske cannabinoider som fx HHC, HHC-P, THC-P og H4CBD er påsprøjtet. Der findes ingen viden om langtidsvirkningerne ved disse stoffer, hvis man indtager dem. Og der er dokumentation for, at langt de fleste af denne slags produkter indeholder uidentificérbare biprodukter som mistænkes for at kunne give nerveskade eller være kraftfremkaldende. Derfor handler vi ikke med det.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Lækker❤️‍🔥❤️ Jeg er godt nok overrasket over…

Jeg er gost nok overrasket over kvaliteten! Mums!
Tobaks erstattningen som hedder giffel mix er absolut bedre en alm tobak! Der f.eks cbd i som giver mig den rolighed jeg har brug for. Det er vare mega lækkert og rent.
Fremover er i min faste leverandører! Når jeg skal ryge enten en smøg eller joint så er det 100 % dette produkt jeg bruger i stedet for tobak❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

3 aprile 2026

Service og produkter i topklasse

Altid en fornøjelse at handle hos Raske Planter! Selv uden nogen form for interaktion, formår de at levere top service man bliver glad i låget af. Alt fra den hurtige levering, den fine hilsen i ens pakke og i ny og næ et lille sample på noget man ikke har bestilt.

Deres produkter er i øvrigt også altid af høj kvalitet og ganske fornøjelige ❤️ Ingen tvivl om de er nøje udvalgte.

Kæmpe anbefaling herfra!

3 marzo 2026