Super god oplevelse at handle her 🙂 Jeg var lidt skeptisk først, da betaling kun kunne foregå via bandoverførsel, men min skepsis blev bragt til skamme allerede ved første bestilling 🙂 Besti... Leggi di più

Det bestilte produkt – et frø – ville ikke spire trods gode erfaringer med dette, og pengene er derfor spildt. I pakken fik jeg dog rullepapir med som gave, men dette produkt er ikke noget jeg per... Leggi di più

Super service, jeg havde bestilt noget dab udstyr som de ik havde på lager, så jeg blev ringet op af en rar medarbejder, som tilbød mig en tilsvarende vare, dog med flere dele i. Jeg fik en pose cbd... Leggi di più

1. Negozio di cannabis
  2. Negozio di oggetti da collezione
  3. Negozio di fiori secchi
  4. Fornitore di semi
  5. Negozio di vaporizzatori

Fat Beans er din cannabis livsstilsbutik med alt i kvalitets produkter fra de bedste brands. Hurtig levering og god service er vores motto.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Kæmpe ros for en hjernedød god…

Kæmpe ros for en hjernedød god service!! Bestilte om fredagen og modtog pakken allerede tirsdag, derudover har chefen smidt en gratis CBD vape pen med i pakken, hvilket bare giver en suveræn oplevelse og handle hos Fatbeans.eu ✌🏽

12 marzo 2024

Overall perfect service and…

Overall perfect service and counselling.
Just a good and passionate guy advicating for legal weed and that experience follow through his business.

Risposta di Fat Beans Cannabis

Hi Jeppe, thank you so much for the kind words. And for doing business with Fat Beans it is very appreciated <3

Der er ikke en finger at sætte på denne webshop

Super hurtig levering, god kvalitets-indpakning og der var også en gave med. Bestilte igår aftes, havde den til formiddag idag. Kæmpe anbefaling herfra 🤟🏼

Risposta di Fat Beans Cannabis

Kære Sara, tusinde tak for dine roser, det varmer at vide min energi er værdsat. Hav en dejlig weekend.

TOP SERVICE fatbeans har igen verden…

TOP SERVICE fatbeans har igen verden bedste service bestil mit ting hos fatbeans igår idag fik jeg mit tinge og PS Kun Kvalitet hos fatbeans man ved hvad man købe der ind så jeg give 10stjenne :D TOP SERVICE

Risposta di Fat Beans Cannabis

Tusinde tak for de søde ord Ratchanon, og for at du har valgt at handle hos mig. Glæder mig til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Super kvalitet

Hjemmesiden er super simpel at bruge.
Produkterne er af høj kvalitet.
Super hurtig levering. Der gik under 20 timer fra jeg havde lavet min bestilling til jeg havde den i hånden dage efter.

Indpakning var god da det bestod af pap og lufttæt plastik til skunken.

Vil helt klart bruge jer igen.

5 marzo 2024

Risposta di Fat Beans Cannabis

Tusinde tak Mathias. Det jeg glad for at høre. Vakuum indpakning er et must, når man sender velduftende blomster til kunderne. Jeg er sikker på , at der er årsagen til at samtlige ordrer er leveret uden problemer. Så det bliver jeg ved med, ikke mindst fordi kunderne sætter pris på det. Tak!

Super hurtig service dejlig hyggeligt…

Super hurtig service dejlig hyggeligt lige brev samt info om events alt i alt 5 ud af 5

6 marzo 2024

Risposta di Fat Beans Cannabis

Troede lige at du var skuffet, men så var det bare dit brugernavn hahaha. Tak for din feedback og roser <3

10/10 til fatbeans.eu

10/10 til fatbeans.eu
Konge blomst og super hurtig forsendelse!
Har efterhånden prøvet de fleste webshops til CBD blomst og fatbeans.eu ryger direkte ind på en top 2. Super kvalitet!

26 febbraio 2024

Risposta di Fat Beans Cannabis

Hej Michael. Tak for din feedback, vi sætter pris på dine venlige ord. Lad os endelig høre, hvad der skal til for at blive nummer et :D

Super service👌💚

Takker for super hurtig respons, kanon service, levering dagen efter og med lidt ekstra lækkerier i pakken🤩👌fornøjelse at handle ved Fat Beans og varmt anbefales 👌💚

22 febbraio 2024

Risposta di Fat Beans Cannabis

Tusinde tak for din feedback Jens. Og tak igen for at du handler hos Fat Beans.

Great service

Great service
Great products

23 febbraio 2024

Risposta di Fat Beans Cannabis

Hey Majed, Thank you for your business and your kind words. We appreciate that a lot :)

Fatbeans er en af de bedste…

Fatbeans er en af de bedste smoke/headshops i Danmark. De har et dejligt udvalg og er oftest villige til at hjælpe hvis man har spørgsmål.

18 febbraio 2024

Risposta di Fat Beans Cannabis

Hej Simon, tak for de pæne ord. Er glad for at kunne hjælpe.