Rarviva

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Retourneren gaat niet en schoenen te…

Retourneren gaat niet en schoenen te klein . Schoenen besteld , waren lang onderweg, te klein en gelig ipv wit. Geretourneerd naar Italië op eigen kosten en nu blijkt adres niet goed te zijn. Pakket is nog in Italië en ik heb geen geld retour.

4 ottobre 2025

Adidas schoenen besteld op Raviva

Adidas schoenen besteld op Raviva. Sinds jaar en dag draag ik maat 38 van dit merk dus ook nu maat 38 besteld maar deze waren te klein. Dit gemaild en kon ik op dit moment niets retourneren maar kreeg ik een nieuw paar en dan maat 39. Goede service dacht ik… Het nieuwe paar paste maar waren hele andere kleuren dan die ik had besteld. Opnieuw gemaild en kreeg ik de reactie dat mij een ander paar was gestuurd en dat ik het hier mee moet doen. Op voorhand had ik deze site gecheckt en dacht ik dit is oke maar dit blijkt dus niet zo te zijn. Ik raad het af om via deze site te bestellen.

24 settembre 2025

Slechte service, retour policy slecht, klantenservice slecht

De bestelling was meer dan een week onderweg. Pas na contact via klantenservice mail werd er geleverd. Een retouradres wordt vermeld op de website maar dat veranderen ze opeens naar niet meer mogen retourneren. Ze bieden je vervolgens 30% van je aankoop som aan i.p.v. de wettelijke verplichting om iets te retourneren of ruilen.
Klantenservice is moeilijk bereikbaar, geen chat voor overleg, alleen mogelijk om te mailen en soms krijg je na 1 of 2 of 0 dagen een antwoord. Antwoord op dat antwoord wordt niet meer verwerkt of op gereageerd.

4 settembre 2025