Dejlig mad i skøn baghave med god betjening. Der var kræset for maden, gode råvarer og alt lavet fra bunden. Desserten var himmelsk. Vi kommer helt sikkert tilbage. Af hjertet tak og varmeste anbefali... Leggi di più

Værtskabet og maden var helt fantastisk. En hyggelig lille restaurant, hvor værterne er så søde og imødekommende og hvor maden er meget smagsfuld. Rartsted lever op til sit navn, og er værd at besøg... Leggi di più

Hver gang vi er i Nordjylland besøger vi altid restaurant Rartsted, gerne flere gange. Maden som er en overraskende fusion af det nordiske og eksotiske køkken smager fantastisk ligesom vinene på ko... Leggi di più

Vi er måske lidt forudindfattede idet vi kender Stephan og Thomas fra Kerteminde. Vi har haft en forlænget weekend i Løkken, hvor vi har boet i den lejlighed som hører til stedet. Den er velbeligg... Leggi di più

1. Ristorante asiatico
  2. Ristorante europeo moderno
  3. Ristorante scandinavo

Restaurant RARTSTED er inspireret af nordiske, asiatiske og europæiske køkkener. Vi har deltaget i kokke kurser i Danmark, Sydkorea, Vietnam, Nepal, Burma m.fl. og arbejder fortrinsvis med lokale og økologiske råvarer. Vi nørder med råvarer, smagssammennsætninger, farver og konsistenser i køkkenet. Vores mad er afstemt og aromatisk, men ikke stærk. Råvarernne er så vidt muligt lokale, vi får fisk og skaldyr fra Hirtshals og serverer retter lavet på råvarer, som er i sæson. Vi dyrker selv krydderurter, bær, jordskokker m.m. i vores køkkenhave. Bæredygtighed og minimering af spild indgår altid i vores planlægning af de ugentlige menuer. Som gæst hos os vil du opleve en afslappet stemning, vi går ikke så meget op i, om maden kommer ind fra højre eller venstre, men mere i, at mad og stemning er i top. Hver uge laver vi en ny menu og det er altid muligt at vælge vegetarisk. Vi serverer lækre drinks, god vin, kølig øl og hjemmelavede sodavand. Derudover sælger vi vores egen Limoncello, RARTSTEDs øko krydderiblandinger, hjemmelavet chili, lokal honning, egne øko te blandinger, keramik m.m. Restauranten bliver ofte fyldt hurtigt op, derfor vil vi opfordre dig til at booke bord fra vores hjemmeside. Vi glæder os til at se dig på RARTSTED

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

En fest i hyggelige, uformelle og meget velsmagende rammer

Jeg holdt min runde fødselsdag som et dagsarrangement på Rartsted. Det var mit ønske, at det skulle være efter samme koncept som restaurantens sædvanlige - hyggeligt og uformelt. Thomas stod for den lækre thaimad og den flotteste lagkage. Alt hjemmelavet, veltillavet, økologisk og meget velsmagende. Stephen var den perfekte vært med udskænkning ved baren under hele arrangementet med tid og lyst til hyggesnak med gæsterne , hvilket medvirkede til den hyggelige og uformelle stemning. Magen til lydhørhed og fleksibilitet skal man lede længe efter.

23 febbraio 2022

Risposta di Rartsted

Tusind tak for den fine anmeldelse, Mimi. Vi nød at holde fødselsdag for dig og er meget glade for at I var begejstrede for både maden og stemningen. Vi glæder os til at se jer igen på RARTSTED

Hyggelig atmosfære

Super lækker mad og super søde ejere, der sørger for at man føler sig godt tilpas. Man kan smage at der bruges lækre råvarer til alt der serveres.

24 novembre 2021

Risposta di Rartsted

Tak for de fem stjerner, Marie Louise. Vi samler på søde gæster som jer og er virkelig glade for at vide at I både følte jer godt tilpas og kunne lide maden. Vi glæder os til at se jer igen på RARTSTED

Tak for en rigtig god og personlig…

Tak for en rigtig god og personlig oplevelse. Skøn, menneskelig og meget hyggelig atmosfære. Lækker rustik, enkelt, dybt velsmagende mad. Vi blev mætte og sanseligt glade. Vi vender tilbage ❤️
Knus mor og datter fra Aalborg

19 ottobre 2021

Risposta di Rartsted

Tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejligt, at I både kunne lide atmosfæren og maden her, det er jo lige de to ting, vi lægger allermest vægt på. Vi glæder os til at se jer igen her. Mange hilsener fra RARTSTED

Turist rip-off!

Turist rip-off!
Bestemt et rart sted - og sjovt at sidde ved siden af en gammel esse - med ild i - igen.
Men dette rare sted lever højt på uvidenhed om acceptabelt prisniveau i Danmark! 160 kroner for en halv skål "street-ris" og en skål med bleg kylling i en blålig kokos-sovs og 190 kroner for et kyllingelår med lidt ris til. Ingen brød, ingen pappadams, ingen frisk koriander... Fornøjelsen var desuden overstået i løbet af ca. ti minutter og vi følte os ikke mætte. Da jeg luftede min utilfredshed med pris i forhold til "indhold" (jeg betalte selvfølgelig) fik jeg at vide, at jeg var sur, hvilket jeg egentlig ikke var (på det tidspunkt). Jeg er bare så meget bedre vant fra Århus, hvor street-food er overdådigt og prisvenligt eller hvor "rigtig mad" bliver serveret fx i Gastro-grillbaren Oli Nico - her får man så bare forret, hovedret og dessert ud over hjemmebagt brød og smør til for 150 kroner. Desuden plejer betjeningen at være venlig og opmærksom i modsætning til en underligt flagrende og uengageret som på Rart sted. En god solid (og økologisk!) street-food-ret på Street food i den gamle rutebilsparkering koster typisk mellem 50 og 90 kroner.
Hvis hver ret havde kostet 100 kroner mindre, havde jeg været betydeligt mildere stemt - og hvis der blot havde været lidt brød til.
Nul stjerner herfra. Desværre. Konceptet kunne ellers være fint.

6 settembre 2021

Risposta di Rartsted

Vi laver mad med stor glæde og inspiration og er derfor glade for alle de begejstrede tilbagemeldinger, som vi løbende får. Vi er også klar over, at vores koncept ikke nødvendigvis kan begejstre alle – der vil altid være nogle få, som vi ikke kan gøre glade. Samme aften, som du spiste hos os, havde vi flere end 60 spisende gæster, nogle af dem spiste samme Ugens Special eller Grøn Thai Karry, som I fik og de udtrykte stor begejstring for maden. En af kunderne ville give ”6 ud af fem mulige stjerner” for smagssammensætning, brugen af økologiske og lokale råvarer og en dejlig stemning. Folk er forskellige og det skal de have lov til at være.