Miałam przyjemność rozmawiać z panem Dawidem Benem i sama poprosiłam go o przesłanie linku do wystawienia opinii. Jest on osobą niezwykle kompetentną, bystrą, pomocną - prawdziwy skarb dla firmy. Wiem... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bardzo kompetentny, kontaktowy konsultant, bez zbędnego "nawijania makaronu na uszy" same konkrety - wszystkie pytania załatwione po kolei, fajna oferta, nie było problemu sprawdzić czy dostanę BONUS,... Leggi di più
Pani Daria Głaz oddzwoniła na moje zapytanie o ubezpieczenie i poświęciła mi bardzo dużo czasu, aby dobrać ubezpieczenie "szyte na miarę", dokładnie takie jakiego potrzebowałam. Bardzo jestem wdzięczn... Leggi di più
Dziękuję Pani Agnieszce Chrzan za fachowość, cierpliwość i przedstawienie taniej i dobrej oferty ubezpieczenia OC mojego samochodu Seat. Pani Agnieszka wykazała się dużą wiedzą, zdolnością dokładneg... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Polecam agentka Paule Krupczak bardzo…
Polecam agentka Paule Krupczak bardzo dobrze warunki ubezpieczenia zaoferowane . Na pewno skorzystam jeszcze raz .
Kompetentna obsługa
Dziękuję za miłą, rzetelną i sprawną obsługę, Pani Anna Golonka jest profesjonalnym i kompetentnym agentem. Polecam
Do tej pory miałem negatywne…
Do tej pory miałem negatywne doświadczenia z przedstawicielami RANKOMAT w przedmiotowej sprawie. Zostałem sam bez wsparcia, przez osoby, które sprzedały mi ubezpieczenie. Niemniej bardzo dziękuję Panu Szymonowi Kosna za pomoc w doprowadzeniu do końca sprawy mojego zwrotu.
Profesjonalna, rzeczowa i kompleksowa obsługa klienta
Jestem bardzo zadowolony z obsługi, jaką otrzymałem od Pani Angeliki Zmiertki. Od pierwszego kontaktu Pani Angelika wykazała się wyjątkową uprzejmością, cierpliwością oraz profesjonalizmem. Odpowiedziała wyczerpująco na wszystkie moje pytania dotyczące dostępnych ofert i pomogła mi wybrać rozwiązanie idealnie dopasowane do moich potrzeb.
Szczególnie doceniam jej zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta - czułem się potraktowany poważnie i z pełną uwagą. Dzięki jej pomocy cały proces przebiegł sprawnie i bezproblemowo.
Serdecznie polecam kontakt z Panią Angeliką każdemu, kto szuka rzetelnej i życzliwej obsługi. To prawdziwy profesjonalista, który stanowi ogromną wartość dla zespołu Rankomat.
Te 5 gwiazdek należą się wyłącznie Panu…
Te 5 gwiazdek należą się wyłącznie Panu Szymonowi Wójcikowi, a nie całej firmie.
Jako firmę oceniam Rankomat na 3 gwiazdki. Pięciokrotnie kontaktowałem się w sprawie problemu z moją polisą ubezpieczenia samochodu. Za każdym razem pracownicy robili absolutne minimum, obiecując oddzwonienie lub rozwiązanie sprawy, jednak nigdy nie następował żaden kontakt zwrotny.
Sytuacja zmieniła się dopiero, gdy trafiłem na Pana Szymona Wójcika 10/5. Jak się okazało, po stronie firmy występował kolejny problem związany z moim kontem. Pan Szymon podszedł do sprawy profesjonalnie, poświęcił czas na jej dokładne zbadanie, wykonał niezbędne telefony, skoordynował działania i wrócił do mnie z konkretnym rozwiązaniem oraz jasnym wyjaśnieniem sytuacji.
Niestety, moje wcześniejsze doświadczenia z pozostałymi pracownikami były bardzo rozczarowujące. Ich odpowiedź zazwyczaj sprowadzała się do stwierdzenia, że „nie widzą żadnego problemu na koncie”, mimo że wielokrotnie wyjaśniałem, iż składka została przeze mnie opłacona, więc źródło problemu musi leżeć po stronie firmy. Nie podjęto żadnych realnych działań, a obietnice oddzwonienia nigdy nie zostały spełnione.
Chciałbym szczególnie podziękować Panu Szymonowi Wójcikowi. To pracownik, który naprawdę dba zarówno o klienta, jak i o firmę. Jest profesjonalny, uprzejmy i zaangażowany. Swoją postawą reprezentuje wartości, których można oczekiwać od jednej z największych platform ubezpieczeniowych w Polsce. Gdyby nie jego pomoc, moja sprawa prawdopodobnie nadal pozostałaby nierozwiązana.
Skorzystałem,znalazłem ofertę,wykupiłem…
Skorzystałem,znalazłem ofertę,wykupiłem (link4) podałem dane i mam za swoje przywalony reklamami - ostrzegam

Risposta di Rankomat.pl
Pani Natalia Dziedzic bardzo…
Pani Natalia Dziedzic bardzo profesjonalnie podeszła do tematu. Bardzo polecam.
Wiktoria Janiszewska jest królową…
Wiktoria Janiszewska jest królową ubezpieczeń Rankomatu. Jej rzeczowe wyjaśnienia oraz dobór ubezpieczenia do moich potrzeb sprawiły, że będę wracał w kolejnych ubezpieczeniach mojego parku ubezpieczeń.
Pan Michał Oleszczuk jest the best
Pan Michał Oleszczuk BARDZO pomógł mi w wyborze polisy. Chyba najmilszy agent ubezpieczeniowy z jakim miałem do czynienia polecam z całego serca. Pan wytłumaczył dokładnie co i jak dało się porozmawiać z agentem jak z drugim normalnym człowiekiem oby więcej takich agentów pan zasługuje definitywnie na premię daje z siebie wszystko!! Polecam bardzo profesjonalny szybki i bez problemowy proces zawierania polisy oc
Pani bardzo miła
Pani bardzo miła, komkretna i z dużą wiedzą oraz zaangażowaniem. Miała chęć pomóc i doradzić. Oby wszyscy pracownicy tacy byli. Dzięki jej podejściu na pewno wrócę do Rankomat. Tacy pracownicy powinni dostawać dodatkową premię.
Pozdrawiam Krzysztof
Niestety nie polecam
Niestety nie polecam. Bonusowe 50zł za kupno polisy to bzdura! Ps. Pisałem do was maila mam odpowiedź, że będzie trwało przelanie 50 zł 30 dni, odpowiedź od Pani Natalii Frątczak. Kłamiecie i tylko tyle. Przez tyle lat korzystałem, ale już nie będę! Wy zmusiliście mnie do zmiany!

Risposta di Rankomat.pl
Rozmowa z agentką Wiktoria Piekarz…
Rozmowa z agentką Wiktoria Piekarz przebiegła na bardzo profesjonalnym poziomie. Pani Wiktoria ma bardzo dużą wiedzę, zna odpowiedź na każde pytanie. Gdy miałem wątpliwości , Pani Wiktoria weryfikowała OWU danego towarzystwa i robiła to w mgnieniu oka. Polecam tego agenta każdemu kto poszukuje profesjonalnego podejścia do tematu a zarazem przyjemnej i bardzo wartościowej rozmowy.
Nie przesłano dokumentów polisy
Nie przesłano dokumentów polisy. Brak reakcji na reklamację zarówno przez formularz jak i email.

Risposta di Rankomat.pl
Pani Aneta Rembisz to bardzo…
Pani Aneta Rembisz to bardzo profesjonalna i kompetentna agentka, bardzo dobrze dobrała ofertę pod moje potrzeby, serdecznie polecam.
Bardzo jestem zadowolona z kontaktu z…
Bardzo jestem zadowolona z kontaktu z Panią Oliwią Pławecką, szybka reakcja, bardzo miła obsługa i pomoc! Bardzo cenię profesjonalnych ludzi dlatego zostawiam opinię, bo takich ludzi należy doceniać :)
Świetna
Świetna, szybka wymiana zdań z Panią Natalią - sprawa załatwiona. Polecam
cała operacja ubezpieczenia samochodu …
cała operacja ubezpieczenia samochodu odbyła sie super
Pani Aneta Rembisz znalazła idealną…
Pani Aneta Rembisz znalazła idealną ofertę dopasowaną do moich potrzeb w bardzo dobrych pieniążkach. Polecam i pozdrawiam Panią Anetę najlepszą agentkę ubezpieczeń.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.